Įkraunama...
Įkraunama...

Hematoma

QUOTE(daliukasva @ 2010 09 04, 10:43)
Siandien kraujuoju rudai, negausiai, bet visgi ne tik teplioja. tai nzn ka ir bedaryt blink.gif zinok ar cia hematoma valosi, ar kas vaikeliui negerai.. nesinori i priemima eiti, nes vel paguldys, pernakvosiu nakti ir vel paleis namo unsure.gif

Labuka, net nezinau ka ir patart, man mat greit dingo ji, 2 savaites vaistu pageriau, o dabar va ketvirtadieni buvau tai viskas labai gerai. Bet kiek esu skaicius apie ta nelemtaja, tai ji ir valos tokiom rudom isskyrom.
Atsakyti
mano fronte nieko naujo - toliau teplioja, gausiau naktimis isteka tos rudos spalvos kraujas ir tiek.. gydytojai sako jokio gydymo nera, belieka laukti.. arba viskas issivalys, arba neteksiu vaikelio... ar kam teko girdeti apie hematomos praplovima? g.gif viena pazistamos drauge pasakojo, jog jei pries keleta metu hematoma praplove kazkaip... idomu ar cia jau pasenes metodas? unsure.gif
Atsakyti
sveikos,,,pasidalinsiu savo patirtim....
man irgi buvo nustatyta hematoma..8 nestumo savaite...ir tepliojo iki pat kokios 13 sav...galvojau ishpprotesiu...teko ir ligoninej pagulet...svarbiausias vaistas poilsis ir ramybe..o hematoma pati ishsivalys per laika...
shiuo metu mums jau 34 sav. wink.gif
stiprybes visoms!
Atsakyti
QUOTE(daliukasva @ 2010 09 03, 10:10)
Dabar man gulimas rezimas, vaistai - antibiotikai ir visokiausi vitaminai, magnis. toks gydymas ir nezinia ar mano kudikelis isgyvens jei tai butu hematoma (kuri dideja...gali atsisluoksniuoti placenta..)

prasau nuomoniu is jusu patirties

na va ir pas mane panasi problema, viena diena pasirode toks rozinis skystis(nezinau ka jis reiskia), kaip ir tu minejai, o po keliu valandu rudos isskyros...pagulde man i ligonine, padare echo,mate hematoma, vaistu jokiu neskyre, tiesiog folio rugstis ir tausojantis rezimas, po keliu dieneliu vel padare echo, hematoma yra, bet sake, gal jinai rezorbuosis, jei nekraujuoju, nestumas vystosi, del ko labiausiai ir dziaugiausi, paleido namo ir gulet gulet gulet, bet kraujavimas buvo tik ta viena diena, dabar jokiu pozymiu nejauciu, po savaites eisiu pas gine, tai nezinau ar ji ziures echo ar ka....bet tikiu, kad viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
Turejau ir as sia problemyte. Mazdaug 5-6 savaite rado ir pas mane hematoma, pagulejau 5 dienas ligonineje, 3 dienas lasino fiziologini skysti, dave vitamina C 2x per diena ir folio rugsti, kaip pasake gydytojas - pagrindinis vaistas - ramybe, gulimas rezimas. Tiesa, nepaminejau, kad jokio kraujavimo nebuvo, jokiu isskyru nepasirode, tik pilvo apacioj maudziantis skausmas. Po keliu savaiciu pakartojo echoskopa, hematoma tebebuvo, taciau siek tiek jau sumazejus. Gydytojas sake turetu issivaiksciot. Taigi, mums jau eina 13 savaitele, skausmeliai senokai jau praejo, tikimes bus viskas gerai.
Atsakyti
Sveikutes, mano pilvukui dabar jau tikrai viskas gerai, siandein buvau pas gine, sake kad leliukas jau gerai isitvirtines, hematoma man dingo per pora savaiciu, bet nebuvo nei isskyru, nei kraujo nieko, nezinau kur ji pasidejo, bet dingo. siandien jau pasake ir lyti, turesim 3 berniuka biggrin.gif , taip lauktu kasyciu panasu kad jau niekada nebesulauksim.
Atsakyti
QUOTE(jokubka @ 2010 09 28, 17:22)
Sveikutes, mano pilvukui dabar jau tikrai viskas gerai, siandein buvau pas gine, sake kad leliukas jau gerai isitvirtines, hematoma man dingo per pora savaiciu, bet nebuvo nei isskyru, nei kraujo nieko, nezinau kur ji pasidejo, bet dingo. siandien jau pasake ir lyti, turesim 3 berniuka  biggrin.gif , taip lauktu kasyciu panasu kad jau niekada nebesulauksim.

4u.gif Sveikinu 4u.gif saunios naujienos 4u.gif as isivaizduoju, kaip jus norejot mergaites ax.gif , bet gali but ketvirta 4u.gif kaip pas Egle zalciu karaliene biggrin.gif
man tepliojimai liovesi jau kokia savaite svaru, siandien lekiu pas gine, 15 spalio ziures echoskopu, tikiuosi, kad hematoma irgi dingo ax.gif tik man kazkaip neramu del judesiuku... arba nemoku as ju klausyt kai su mazium visa diena reikia uzsiimti rolleyes.gif
Atsakyti
na mergaites, siandien buvau pas gydytoja, mano hematomos jau nebemate, pati persivertusi dar i echoskopa ziurejau irgi nebemaciau po puslyte jokios demes...maciau tik plakancia sirduke, tad linkiu, kad ir visoms taip butu, tiesiog turim save labai saugoti ir nepervargti 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mamytes!

Jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif Nuejau pas ginikologe pasidometi, ar tikrai nescia, tai patvirtino, kad jau apie 6 savaite nestuke.gif Patikrino echoskopu, nubego kazkur ir atsivede dar dvi daktares, viena tokia labai jau amziuje paziurejo ir klausia - tai ka, guldom? Taip susinervinau, sakau, gal ir man kas nors ka nors paaiskins. Tai ir paaiskino, kad visu pirma- labai zemai vaisius prisitvirtino, visu antra- yra hematoma aplink vaisiu, trecia- didele persileidimo rizika. Tai vat per viena diena suzinojau ir gera ir bloga naujienas. Israse kaip ir visoms duphastona. Ir kaip pradejo dabar visos persalimo ligos pulti, pasiemiau biliuteni del balso stygu uzdegimo. Skaitineju dabar kas gi cia per dalykas sita hematoma? verysad.gif Ar verta labai nerimauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leliux7: 01 spalio 2010 - 13:18
dabar tau verta tik labai save saugoti, guleti, guleti ir guleti, nsitampyti, stengtis jokiu darbu nedirbti, kuo maziau fizinio kruvio ir gyventi mintimis, kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Leliux7 @ 2010 10 01, 15:18)
Sveikos mamytes!

Jungiuosi ir as prie jusu 4u.gif  Israse kaip ir visoms duphastona. Ir kaip pradejo dabar visos persalimo ligos pulti, pasiemiau biliuteni del balso stygu uzdegimo. Skaitineju dabar kas gi cia per dalykas sita hematoma?  verysad.gif  Ar verta labai nerimauti?

Nervintis nereikia - vaikiukui kenkia. Ilsetis, kuo ilgiau teskis biuleteni 4u.gif as bent jau apie hematoma info radau labai minimaliai unsure.gif o jokio duphaston nesu gerusi rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif 4u.gif na mums jau 37 savaitele eina,jau artejam prie finiso smile.gif thumbup.gif na o su hematoma turejau ir as reikalu.. kai buvo mazdaug 8 savaite,pradejau kraujuot,nulekiau i klinikas ir rado ta hematoma,pagulde i ligonine,savaite pralaike ten,savaite ir kraujavau mazdaug,tada menesis gulimo rezimo namie ir va mes jau dideli dideli smile.gif linkiu visoms,kad viskas butu gerai smile.gif 4u.gif
Atsakyti