Įkraunama...
Įkraunama...

Hematoma

sveikos as irgi susiduriau su sia problema nuo 5 savaites pradejo tepliot , keleta kartu kraujavau teko pagulet ligoninei,12 savaite kai dare eho tai jau jos nebuvo, bet vistiek pateplioja geriu difastona. gal kam buvo taip kad kai nebeliko hematomos vistiek tepliojo prasau papasakokyt.
Atsakyti
siek tiek seniau pati klausiau kokio dydzio hematoma pavojinga. tai pries tris savaites pas mane buvo 1 cm, o dabar jau 5 cm. guliu vis lovoj, nieko nekeliu ir pan. bet ji pleciasi.. blink.gif
tai daktare sake, kad hematoma baigiasi persileidimu, jei ji uzima apie 30 proc. gimdos. o koks jos dydis apskaiciuot negali, tai kol kas geriu duphaston'a ir magni, toliau guliu, tikiuos viskas bus gerai biggrin.gif turi but gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazas_debeselis @ 2010 01 07, 13:52)
siek tiek seniau pati klausiau kokio dydzio hematoma pavojinga. tai pries tris savaites pas mane buvo 1 cm, o dabar jau 5 cm. guliu vis lovoj, nieko nekeliu ir pan. bet ji pleciasi.. blink.gif
tai daktare sake, kad hematoma baigiasi persileidimu, jei ji uzima apie 30 proc. gimdos. o koks jos dydis apskaiciuot negali, tai kol kas geriu duphaston'a ir magni, toliau guliu, tikiuos viskas bus gerai  biggrin.gif turi but gerai  4u.gif

Laikykis ir labai saugokis, gulek ir ilsekis, issnyksta ir dideles hematomos svarbu aisku kad ji nebeaugtu, kuri laika tik gulek ir nueik iki tualeto, ne tik nekilnok daiktu bet aplamai nedaryk nieko, as jau tau rasiau anksciau kad mano hematoma buvo 4,5cm, (tada dar ja turejau kai rasiau), dabar jos nebera, per 2,5men ji sunyko, bet as nei indu ploviau, nei daug sedejau, faktiskai visa laika pragulejau, taip kad net sonai skaudejo. Magnio geriau po tris kad nespazmuotu visiskai gimda, o sedeti negalima per ilgai kad gimda augdama nesudarytu spaudimo i apacia ir nuo to hematoma nesiplestu, beja man dar rutinoskorbina liepe gert jis stiprina kraujagysles ir tada nebetrukineja jos taip daug ir tai taip pat mazina galimybe hematomai dideti. parasiau tai ka pati buvau issiaiskinus i perejau. tikiuosi ir tu viena diena parasysi jog jau viskas gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emkaxxx @ 2010 01 07, 23:43)
Laikykis ir labai saugokis, gulek ir ilsekis, issnyksta ir dideles hematomos svarbu aisku kad ji nebeaugtu, kuri laika tik gulek ir nueik iki tualeto, ne tik nekilnok daiktu bet aplamai nedaryk nieko, as jau tau rasiau anksciau kad mano hematoma buvo 4,5cm, (tada dar ja turejau kai rasiau), dabar jos nebera, per 2,5men ji sunyko, bet as nei indu ploviau, nei daug sedejau, faktiskai visa laika pragulejau, taip kad net sonai skaudejo. Magnio geriau po tris kad nespazmuotu visiskai gimda, o sedeti negalima per ilgai kad gimda augdama nesudarytu spaudimo i apacia ir nuo to hematoma nesiplestu, beja man dar rutinoskorbina liepe gert jis stiprina kraujagysles ir tada nebetrukineja jos taip daug ir tai taip pat mazina galimybe hematomai dideti. parasiau tai ka pati buvau issiaiskinus i perejau. tikiuosi ir tu viena diena parasysi jog jau viskas gerai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū labai smile.gif bent ju numanau, kiek liko teks gulėt, jei tu per 2,5 mėn praėjo. Ačiū labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglius @ 2009 02 18, 14:53)

Zodziu merginos mano patarimas butu tikraja ta zodzio prasme gulet gulet ir dar karta gulet  biggrin.gif o jumis ir visu kitu tegu rupinasi vyrai mirksiukas.gif

Kaip man patinka tokie protingi pasakymai doh.gif Klausykit, o kaip su darbu? Vyro. Mest?
Atsakyti
Man hematoma pastebėjo 5 savaitę, tačiau kadangi vaisius dar mažas, tai nieko negalėjo pasakyti (galėjo įtariti jog hematoma yra antras vaisius, kadangi dydis buvo vienodas), nuo to laiko gausiai rudai tepliojo, 7 savaitę tiksliai pasakė jog hematoma padidėjusi, tai man penkias dienas statė lašines ir po 1,5 Litro skysčių sulašindavo. Vos pradėjus statyti lašines tepliojimas liovėsi, šiandien turim 8 savaites ir hematomos likęs tik randelis arba labai nežymi lotuliukas.gif tad nesijaudinkite, ilsėkitės ir pasitarkite su gydytojais dėl lašalinių.
Atsakyti
Sveikutes,
npreciau paklaust tu pas kurias iseidinejo hematoma su krauju.Ar buvo skausmas?
As dabar 12 savaitei,praeita savaite prasidejo labai stiprus kraujavimas,svieziu krauju. Gyvenu UK tai skana gavau tik kitai dienai,skanas parode,kad leliukas gyvas,ir,kad kraujavimo plotas gan nemazas. Po dvieju dienu kraujavimas aprimo,bet skausmas kaip per mmm vis dar buvo,pusantros paros nekraujavau ir paskui vel prasidejo,vel sviezias kraujas ir skausmas,vakar isejo kazkokios kraujingos gelives(ne kresuliai) ir po kokios valandos kraujavimas aprimo,dabar tepa,bet vos rausvai skausmas apmazejes.Siandiena po pietu vel einu i skana. Bet va noreciau paklaust jei pas kuria buvo panasi situacija,ar pas Jus buvo hematoma ar cia jau kita kraujavimo priezastis.
Atsakyti
Nieks neatsake,tai parasysiu pati smile.gif Vakar atliko skana ,taip pas mane hematoma 1x5cm kartu su krauju iseidineja vaisiaus vandenis,gyvenu UK cia jokio gydymo neskiria,tik rekomendavo poilsi,po 4sav skyre dar viena skana,bet jei nenustos kraujuot,bus skausmas,ar sukils temperatura sake iskar vaziuot i ligonine,tai tiek verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber+: 06 gegužės 2010 - 09:12
QUOTE(amber+ @ 2010 05 06, 10:08)
Nieks neatsake,tai parasysiu pati smile.gif  Vakar atliko skana ,taip pas mane hematoma 1x5cm kartu su krauju iseidineja vaisiaus vandenis,gyvenu UK cia jokio gydymo neskiria,tik rekomendavo poilsi,po 4sav skyre dar viena skana,bet jei nenustos kraujuot,bus skausmas,ar sukils temperatura sake iskar vaziuot i ligonine,tai tiek verysad.gif

Blyn, bent Dufastono israsytu mad.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 05 06, 12:48)
Blyn, bent Dufastono israsytu  mad.gif

Tai,kad sis hormonas kaip ir magnis ar dar LT populiarus saukstas konjako,neitakoja ar ivyks persileidmas,jis skirtas visai kietiems reikalams. Bet va kad skirt dar bent viena skana kitai savaitei,kad paziuret kas ten vyksta tai tikrai galejo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber+: 06 gegužės 2010 - 22:42
QUOTE(amber+ @ 2010 05 06, 23:40)
Tai,kad sis hormonas kaip ir magnis ar dar LT populiarus saukstas konjako,neitakoja ar ivyks persileidmas,jis skirtas visai kietiems reikalams. Bet va kad skirt dar bent viena skana kitai savaitei,kad paziuret kas ten vyksta tai tikrai galejo verysad.gif

Isitikinus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2010 05 07, 08:47)
Isitikinus?  g.gif

As nesu kokia mokslininke kuri tyre sio hormono poveiki,bet kiek esu skaiciusi,jo negalima skirt esant probelmom kai yra kraujo pusles,sankaupos,hematomas,jis gali but skiriamas jau ne pirma kart persileidusiom moterim(kai istirta jok persleidimai vyksta del hormono trukumo),bet pries sio hormono skyrima reik istirt krauja ir isitikint ar tikrai sio hormono trukumas sukelia gresianti persileidima. Jie dar pries pora metu laisvai buvo parduodami ir UK,bet dabar be kraujo tyrimo ju neduoda.Hematoma taigi nesusidaro del hormono trukumo,ji atsiranda visai del kitu priezasciu,tai skirt man hormona yra visiskai be tikslo schmoll.gif Manau turetu but daznesnis skanas,kad stebeti pokycius,nors ir matant,kad hematoma dideja nieko padaryt neimanoma,bet uzbegt nukraujavimui uz akiu butu imanoma.
Atsakyti