Man tą patį sakė gydytoja. Turėjau nuo 5 savaitės dvi, dabar vienuolikta savaitė, likusi viena. Tačiau karts nuo karto pasirodo rusvų išskyrų, kartais koks tamsaus kraujo krešuliukas iškrenta, ji valosi. Kadangi buvau peršalusi skyrė antibiotikų. Tik gulimo režimo man neskyrė, tieisog sunkiai nedirbti ir nekelti, tik tiek. Tikiuosi, kad viskas man su ja bus gerai. Tokia mano patirtis.
Man tą patį sakė gydytoja. Turėjau nuo 5 savaitės dvi, dabar vienuolikta savaitė, likusi viena. Tačiau karts nuo karto pasirodo rusvų išskyrų, kartais koks tamsaus kraujo krešuliukas iškrenta, ji valosi. Kadangi buvau peršalusi skyrė antibiotikų. Tik gulimo režimo man neskyrė, tieisog sunkiai nedirbti ir nekelti, tik tiek. Tikiuosi, kad viskas man su ja bus gerai. Tokia mano patirtis.
kaip mane ta hematoma isgasdinus buvo aciu dievuliu turiu nuostabia dukryte,nekiekvienas kraujavimas reiskia visko pabaiga man tepliojo koki menesi kol ji issivaiksciojo.ir jums viskas bus gerai reikia tiketi as tai gulejau daktare ir vyras liepe
Turejau as hematoma, tai daktare paskyre duphastona plius magnis ir apsaugini rezima, visame kame, biliutenio neemiau, bet jos rekomenduoto rezimo laikiausi. Ir aisku viskas priklauso dar ne tik nuo dydzio, bet ir nuo hematomos vietos gimdoje. Svarbiausia nesinervuokite ir saugokit save ir leliuka
Linkiu visoms neprarasti vilties, nes kaip matot - isties buna daug nestumu su grazia pabaiga
Linkiu visoms neprarasti vilties, nes kaip matot - isties buna daug nestumu su grazia pabaiga
Kokia skaudi istorija su gražia pabaiga
Zodziu, kai teko guleti sitiek laiko, ka as veikaiu, aisku ieskojau laimingu istoriju, ir sau pazadejau, kad butinai parasysiu jei man baigisi viskas gerai. gal mamyte, kuriai sirdis plys per puse, nes jos lauktas nestumas pakimba ore del hematomos, ji ras mano posta.. kraujavo man baisiai, ilgai ir skausmingai, visas nestumas buvo sunkus, skaudejo , negalejau guleti ant sonu, geriau aibe antibijotiku, vaziuodama i planini cezari vis krutinau pilva, nes judesiai buvo retoki, bijojau, kad tik spetume ir po viso siaubo auginam visiskai sveikuteli grazuoli berniuka. negaliu tuo patiketi, bet buna ir taip
Sveikutes. man 8 sav.pradejo tepliot,nuvaziavau pas gydytoja,rado hematoma,pagulde i ligonine. po poros savaiciu apziurejo ir sake viskas gerai,biuleteni turejau 4 sav.tik ji uzdare,kita diena pamaciau krauja,iskart i ligonine atvaziavau,vel guliu,nezinau kas yra,dabar 12sav.labai bijau.nezinau ar cia sutapimas toks bet pirma kart tepliojo ta diena kai menesines turejo but,dabar vel menesiniu diena ir kraujas pasirode.
Sveiki. Visur ieskau atsakymu bet nerandu ☹ Laukiuos ir turiu kraujo kresuly(hematoma) siuo metu man 15+4 savaiciu. Viskas prasidejo 9 savaiteje,pradejau truputy kraujuoti gydytoja israse duphaston pagerti viskas praejo po keliu dienu bet 11 savaiteje vel pasipyle kraujas atsiduriau kauno klinikose ten nustate jog atsiskyre dalis placentos ir netekai kazkiek vaisiaus vandenu. Po keliu dienu kraujavima sustabde ir israse namo. Ekoskopijos metu mate didely kresuly. Visas sias savaites iki dabar teplioju tamsiomis isskyromis. Tempia pilvo apacia. Kartais gimda susitraukineja. Ar taip dar yra buve kam? Ar tai neturi jokios itakos vaikeliui? Ir aplamai ar tai normalu?