Sveikos paneles.,.isdrysau atsidaryti sia tema, nes daug info neradau.,.
O bedele tokia.,.Nuo pat 6 sav. man pradejo teplioti neryskiai rudai, kai isskyros pasirode gausesnes atsiguliau i ligonine.,.ilgai manes ten nelaike vos 4 dienas,.grizau namo, isskyros atrode ir dingo, sirdis dauzesi is laimes, bet visvien vos kas valanda begiojau i tualeta paziuret ar netepa.,.po 2 dienu atsikeliau anksti ryte, nuejus i tualeta pamaciau, kad kelnaites raudonos nuo kraujo, visas unitazas atsisedus buvo raudonas,. Viskas galvoju vaikelis pabego nuo manes, vyras isveze i ligonine, bet padarius echoskopija, pamatem kad sirdele plaka, vyras mane stipriai stipriai apkabino, drebejau ir negalejau patiketi...Pasirodo tas kraujavimas tai - HEMATOMA.,.
Ligonineje gulejau apie 2 savaites vel.,.pagerejo, vartoju dufastona.,.siuo metu biliutenyje ir begalineje baimeje, kad leliuks pabegs.,.
Leliuko laukeme ilgus 2 metus, .,.nemoku aprasyt kiek prisikentejome, bet atrode kanciom galas, a pasirodo dar tik pradzia,.
Brangiosios, mielosios mamytes ir busimos mamytes, gal kuri susidurete su hematoma?kaip kovojote del leliuko gyvybes?
Gal nemoku rasyt taip graziai kaip kai kurios apraso istorijas forume, bet mano baime, kancios ir begalinis tikejimas toks didelis, kad zodziais aprasyt nesugebu...