Įkraunama...
Įkraunama...

Hematoma

Sveikos. Man šiandien nustatė hematomą, nėštumas 5 sav. Liepė ateit po 10 d, žiūrės kas vyksta. Norėjau jūsų paklausti, ar toms, kurioms hematomą nustatė nėštumo pradžioje jautėte normalius nėštumo požymius? Nes nuėjau pas gydytoją tik todėl, kad dingo mėnesinės ir testas teigimas, o nėštumo požymių jokių g.gif Man čia 4tas nėštumas, tai gerai pamenu, kad jau porą dienų iki mmm krūtys siaubingai degdavo, dabar visai nieko nejaučiu. Kažin čia kažkas susiję?
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2011 10 12, 15:26)
Sveikos. Man šiandien nustatė hematomą, nėštumas 5 sav. Liepė ateit po 10 d, žiūrės kas vyksta. Norėjau jūsų paklausti, ar toms, kurioms hematomą nustatė nėštumo pradžioje jautėte normalius nėštumo požymius? Nes nuėjau pas gydytoją tik todėl, kad dingo mėnesinės ir testas teigimas, o nėštumo požymių jokių  g.gif Man čia 4tas nėštumas, tai gerai pamenu, kad jau porą dienų iki mmm krūtys siaubingai degdavo, dabar visai nieko nejaučiu. Kažin čia kažkas susiję?

Niekas su hemaoma nesusije:)
Atsiras pozymiai veliau, nepergyvenk:)
Hematoma gali ir dingti:) kartais buna moterims atsiranda nestumo metu ir tiek , nieko baisaus,
Atsakyti
Na o mano patirtis su hematoma labai liudna, nes 6-7 savaite ji pradejo po truputi stumti kruopele is gimdos, na ir jai pasiseke. Nors gydytoja taip ir sake, jog hematoma arba issivaikscios arba ne..As, galima sakyt, ta pacia valanda/diena kai taip ivyko, nebejauciau jokiu nestumo pozymiu..krutine tapo nebejautri, dingo blogumai. Todel manau cia priklauso nuo hematomos dydzio, zinoma ir nuo kitu veiksniu.
Atsakyti
QUOTE(gaboo @ 2011 10 13, 15:32)
Na o mano patirtis su hematoma labai liudna, nes 6-7 savaite ji pradejo po truputi stumti kruopele is gimdos, na ir jai pasiseke. Nors gydytoja taip ir sake, jog hematoma arba issivaikscios arba ne..As, galima sakyt, ta pacia valanda/diena kai taip ivyko, nebejauciau jokiu nestumo pozymiu..krutine tapo nebejautri, dingo blogumai. Todel manau cia priklauso nuo hematomos dydzio, zinoma ir nuo kitu veiksniu.

man tai tiesiog iš vis nei nebuvo tų požymių. na gal dabar truputį kažkas su mastu darosi, jaučiu, kad kai pagalvoju apie kokį nors maistą, pasidaro negera. bet krutinė visiškai rami, nebuvo nei minutei jautri, keista kažkaip g.gif
Papildyta:
QUOTE(gaboo @ 2011 10 13, 15:32)

O jūs kraujavot kai buvo hematoma ar ne? Ar tiesiog įvyko vadinamas persileidimas ir tik tuomet kraujavot?
Atsakyti
Po šiandienos vizito turiu ir aš šalia puslytės (5 sav.) hematomą 0,8 mm.
Teko apsilankyti ankščiau nei planavau, nes vakar ryte pliuptelėjo švelniai rožinio kraujo, daugiau nebekraujuoju, bet vos vos rudai dar teplioja, matyt valosi. unsure.gif Skausmų nėra, bet ir nestuke.gif požymių kol kas nėra, tik krūtinė jautresnė yra, bet HCG auga gerai, žirniukas auga, bet vat ta hematoma. verysad.gif
Paskyrė gulimą režimą bei Duphastoną ir Clexane, antradienį pasirodyti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solar beam*: 16 gruodžio 2011 - 23:17
Buvau šiandien pas gydytoją, pagaliau pamačiau plakančią širdutę wub.gif Palengvėjo...o hematoma labai smarkiai sumažėjo, gydytoja tikisi, kad per laiką nunyks visiškai smile.gif
Atsakyti
Pas mane irgi mažėja jau, žirniukas auga, kita savaitę tikiuosi išgirsiu širdelę jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(solar beam* @ 2011 12 21, 23:44)
Pas mane irgi mažėja jau, žirniukas auga, kita savaitę tikiuosi išgirsiu širdelę jau wub.gif

Kokios smagios naujienos 4u.gif
Atsakyti
keliu į viršų. mano nėštumui šiandien prasidėjo 12 sav, užvakar rado hematomą, tiesa, aš net nepamenu kokio dydžio. jokio gydymo man nepaskyrė, tiesiog - sakė, pralaukt ir tikėtis, kad dings, išsiskirstys. po 4 sav eisiu vėl echoskopuotis.
Atsakyti
Sveikutes, as as ir jungiuosi, man penktadieni taip pat rado hematoma. Pradejo teplioti tai nuvaziavau i Antakalni. Apart susilaikymo nuo meiles su vyru jokiu kitu patarimu negavau... Man tik 5 sav. kaip laukiuosi , kaip suprantu dar labai jau mazas nestumas, kad jie stengtusi ka daryti... Atseit kaip bus taip blink.gif
Atsakyti
Tiketina, kad praeis. Man buvo rade nestumo pradzioje mazyte hematoma, jokio kraujavimo nebuvo, ji savaime isnyko. Atsimenu, kiek prisinervinau... O dabar jau auginu beveik 5 men. suneli smile.gif
Atsakyti
vat aš nekraujuoju ir vis nežinau, ar čia gerai, ar blogai biggrin.gif svarbu dabar tą mėnesį pralaukt...
Atsakyti