Įkraunama...
Įkraunama...

Hematoma

QUOTE(Spanguole123 @ 2010 10 25, 10:53)
sveikos dar karta!  nestuke.gif

tai va, dvi savaites gulejau lovoj - ne krust, siandien mano hematomos jau namatyti echo (daktare pasake, kad jos neliko, tik mazas mazas taskelis dar lygtais matyti). Priminsiu, jos dydis buvo 2 x 1.6 cm.  4u.gif

del to labai dziaugiuosi!!!  lotuliukas.gif

nenoriu as su tais vaistais prasidet, jei viskas ok... kam man jie??? ar buvo gerusiu duphaston tik 20 tabl ir viskas???
Papildyta:
ai, dar tiesa, pasake, kad ne nuo jokio cia fizinio kruvio tos hematomos atsiranda, o tik del vaisiaus nepakankamos implantacijos...  schmoll.gif

4u.gif sveikinu, kad viskas laimingai baigesi 4u.gif na, man pvz situ vaistu isvis neskyre, nors mano hematoma buvo tikrai beveik dvigubai didesne uz jusu.
Atsakyti
Sveikutes, as geriau 2 savaites tik, nors liepe gerti daugiau, bet kai pasake, kad toji nelaimingoji isnyko as ir nebegeriau. Ir nieko augam toliau.
Atsakyti
Man irgi ta hemtoma nuo 10 savd ir 5 d. Pradejau kraujuoti. Gulejau ligoninej 2 sav. Kai pagulde jau kita diena mate kad labai sumazejo, leido vaistus Dicinone. Bet po savaites vel padidejo hematoma. Paskyre antibijotikus priesuzdegiminius Mitranidazola ar kaip jis twn. geriau savaite vaistus. Sake kad vaikeliui nepakenks nes jau viskas issivyste. Siuo metu jau 3 diena namie. Kolkas ramu, bet uzeina truputi pilvo maudimas... Antrad jei istempsiu be ligonines vel echoskopuos ar sumazejo hematoma. Labai noreciau kad viskas pasibaiktu gerai, tuo labiau, kad jau maciau kaip maziukas spardosi, vartosi ir t.t. Sake gydyt kad gerai bent kad apacioj ta hematoma, maziukui netrukdo. Savrbu kad tik ji nedidetu... Nes vienu metu buvo net gimdea persismaukus. verysad.gif
Atsakyti
[quote=Ramsse,2010 10 27, 21:14]
Man irgi ta hemtoma nuo 10 savd ir 5 d. Pradejau kraujuoti. Gulejau ligoninej 2 sav. Kai pagulde jau kita diena mate kad labai sumazejo, leido vaistus Dicinone.

Ramsse,
linkiu, kad ir tavoji hematoma rezorbuotusi!!! bet jei turi galimybe, tai tik gulek, tas tikrai padeda!!! mano isnyko per 2 savaites gulejimo! bet keliausi tik i WC, mama net maista i lova nesdavo biggrin.gif
buvo ziauriai sunku!!! bet va dabar grizau namo, vel rupinuos savo metuku suneliu ir ziuriu lyg pamaudena pilvo apacia.... sad.gif tikiuosi, daugiau ten nieko neatsiras pas mane sad.gif o tu jei gali, tai tik gulek gulek gulek... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubka @ 2010 10 15, 17:32)
. Kas is to jei vaikutis gims daunu pvz., kentes ne tik jis, bet ir visa seima

g.gif geriau savo nuomone tokioje temoje pasilaikytumėt sau .............
buvau daug parašius bet ištryniau ......todėl ir sulaukiam šitokios reakcijos iš visuomenės doh.gif tų vaikų atžvilgiu .....
supranta jie kad juos myli , supranta ......ir patys jie myli ir labai tai sugeba parodyt ...........
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubka @ 2010 10 15, 18:32)
Kas is to jei vaikutis gims daunu pvz., kentes ne tik jis, bet ir visa seima, pirmas vaikas ( nu kaip mano situacijoje kai dariaus su antru ).

ko gero, per daug tiesmukai isreiskete savo nuomone, kita karta galima ir zmones su tokia nuomone uzgauti.
Visko gyvenime buna, kita karta gali but per velu kazka daryt, tad nelieka nieko kito, kaip dekoti uz tai, kad turi "saules pabuciuota" vaikuti. Baisi tikrove, bet ir vis del to, tas nutinka tokiem pat zmonem kaip ir mes...niekada nesakyk niekada, nes negali zinot, kas paties laukia..

Papildyta:
QUOTE(jokubka @ 2010 10 25, 11:30)
Sveikutes, as geriau 2 savaites tik, nors liepe gerti daugiau, bet kai pasake, kad toji nelaimingoji isnyko as ir nebegeriau. Ir nieko augam toliau.

na, kadangi jau vyras pakeli nupirko ... doh.gif
tai geriau 10 dienu po 1 tabl (kaip gydytoja sake, kad negalim agerti... lotuliukas.gif ) ir dar gersiu po 1 tablete kas 2 dienas g.gif gausis, kad nutrauksiu palaipsniui, manau ir as, kad nieko baisaus nenutiks... nieko man dabar neskauda, jauciuosi, tfu tfu tfu, gerai. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 08 lapkričio 2010 - 09:09
Sveikos mamytes esu jau 7sav. nescia ir turiu ta nelemtaja verysad.gif Kai tikrinausi 4sav. niekas nieko neuzmate,uz 2 sav. pradejo mausti pilva,galvojau pervargau,eilei prastovejau 2val.,nulekiau i wc ir lengvam soke buvau kai pamaciau rudas isskyras,su pirmagimiu panasaus nieko nebuvo,todel taip ir reagavau unsure.gif Nuvaziavau i ANTAKALNIO KLINIKAS ir pasake,kad turiu sita "geri",buvo nemaza 2,5x2(gydytojas pasake,kad didele gan),liepe gerti Duphaston'a. Geriau,nustojau po poros dienu kraujuot,sumazinau doze iki 1tabl/dienoj nors skyre 2kart dienoj. Mynejo,kad turi labai ilgai teplioti...Nuo to laiko nebeteplioju,7sav. ejau pas gydytoja savo,vaisiaus sirdute plaka,laika atitinka gerai,hematoma jau 3.1x1,2 tai arba persikreipe arba nesuprantu doh.gif Dabar eisiu uz savaites jau,nes sake,kad teks lankytis kas 2sav.,stebeti ir vaisiu ir hematoma... Labai pergyvenu istikruju.
Atsakyti
Sveikos, manau, kad kiekvienas mastantis zmogus turi savo nuomone tam tikrais klausimais ir jei nors kiek mokate skaityti turejote perskaityti, kad as gerbiu ir zaviuosi tomis moterimis kurios augina tokius likimo nuskriaustus vaikucius. as nekalbejau apie tai ko negalima isvengti ir jei taip atsitiktu tas vaikutis butu lygiai taip pat mylimas kaip ir kiti. Bet jei siandien dienai yra galimybe atilkti genetinius tyrimus laiku, as pasisakau uz juos, tai ir turejau galvoje, o ne tai kad tie vaikiukai yra kazkokios atmatos gyvenime. Kita karta reikia atydziau skaityti ir tik tada komentuoti.
Atsakyti
QUOTE(jokubka @ 2010 11 10, 11:32)
Kita karta reikia atydziau skaityti ir tik tada komentuoti.

nepyyyk wink.gif visos esam mamos, dar kai kurios nescios (pvz as), tai zinai, kita karta ir umiau sureaguot galim.. smile.gif
ir as uz tuos tyrimus, jei jau juos daro... kaip tik kita savaite eisiu kaklo raukslele tirt... su pirmuoju irgi tyriau, viliuosi, kad ir si karta viskas bus gerai ax.gif

SUPER WIFE,
as ne gydytoja, aisku, bet paskaiciavau elementariai tavo hematomos plota-sudauginau skaiciukus tongue.gif tai pirma jis buvo 5 kv.cm, o dabar 3.72 kv.cm. Tai as manau, jinai pas tave rezorbuojasi, t.y. pamazu nyksta!!! bigsmile.gif

tikrai nesijaudink... tik gal dar pagerk po 2 tabletes, kol tu ja turi?
mano hematoma buvo 1.6 * 2 cm, tai isnyko per 2 savaites. Bet as juodai gulejau, nieko nedariau...

o del atsiradimo, tai gydytoja Dauderiene man taip ir pasake, kad atsiradimo ju nieks tiksliai nezino: gali but ir nuo pervargimo, ir nuo fizinio kruvio, ir nuo genetiniu dalyku, ir nuo prasto vaisiaus implantavimosi i gimda... zodziu, prielaidos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spanguole123: 10 lapkričio 2010 - 13:04
Sveikos,tokie dalykai gali atsirasti del daugelio priezasciu.Siuo atveju reikia daug poilsio(t.b. gulimas rezimas) ir aisku,jei gydytojas paskiria atitinkama preparata,tai ji nustatymo dozem ir nustatyta laika reikia vartot.Man paciai taip buvo,bet viskas baigesi laimingai.
Del kai kuriu vaiku sveikatos problemu kiekvienas turi savo nuomone,todel manau,kad net ir gincytis ir kita kritikuot neverta.
Atsakyti
nu va ,man irgi rado kraujosruva gimdoje. nieko nesake daktare ,tik liepe ilsetis daug . mano zirniukuj 7 savaiteles ir jis jau 9 mm .ta kraujosruva apie 12mm . cia daug ? papasakokit ar labai pavojinga vaikuciuj ,kaip ja gydyti ,per kiek laiko isnyksta ? nes man nustate del jos gresianti persileidima ,taciau jokiu vaistu neisrase ... nuo ko ji galejo atsirasti? labai bijau ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shventoji @ 2010 12 23, 19:59)
nu va ,man irgi rado kraujosruva gimdoje. nieko nesake daktare ,tik liepe ilsetis daug . mano zirniukuj 7 savaiteles ir jis jau 9 mm .ta kraujosruva apie 12mm . cia daug ? papasakokit ar labai pavojinga vaikuciuj ,kaip ja gydyti ,per kiek laiko isnyksta ? nes man nustate del jos gresianti persileidima ,taciau jokiu vaistu neisrase ... nuo ko ji galejo atsirasti? labai bijau ... unsure.gif

sveika,
uztrunkam mes cia su atsakymais... 4u.gif
tik svarbiausiai nesijaudint, kalbetis su savo zirniuku ir zinot, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif
man taip pat buvo, tik 8 savaite, hematoma buvo didele, turbut tokio pat dydzio kaip zirniukas su visa savop vandens puslele blink.gif o sake, kad atsiradimo priezasciu gali but daug: pervargimas, fizinis kruvis, per silpna vaisiaus implantacija i gimda (tada ir skiria kai kuriom gert Duphaston hormonu, bet juos labai reik ilgai gert, tad dziaukis, kad net neprasidejai su tais vaistukais).
O daugiau nieko - lovos rezimas (pageidautinai), poilsis (fizinis ir moralinis), folio rugstis butina. mirksiukas.gif
man praejo per 1.5 savaites, bet as tik gulejau, tik i WC keldavausi, maista man net i lova atnesdavo ... lotuliukas.gif

pranesk, kaip jum seksis!!! mirksiukas.gif
Atsakyti