sveikos, mielosios!!!
gyvenime negalejau pagalvot, kad dar ir tokiu ciudu buna...
Turiu suneli metuku, pradejom lauktis antro

tik vat neramino tas, kad ziauriai klaikiai jauciausi... aisku, begiojau, mazaji nesiojau, valgyt gaminau, tvarkiau... Per si nestuma, priesingai nei per pirmaji, ziauriai pykina, galva svaigsta ir pan. Vis neramino, ar viskas ok

paskutine savaite be pilvo maudimo pradejau jaust ir kasdienini strenu skausma

pas apylinkes gine eiles kosmines - tik spalio 25 diena, tai as susirupinus nuvaziauvau privaciai, kad paziuretu, ar nestumas gimdoj ir pan
Vos tik pradejus ziuret per echo, sako "viskas su vaikeliu gerai, bet siaip yra ir negeru dalyku". Taip ir nutirpo kunas

pasirodo, hematoma...
manosios dydis 2 x 1.6 cm. Leliukas ten nedidukas, lyginant su visu vandens maiseliu, kuriame jis yra, hematoma yra prakstiskai jam lygi...
Daktare paaiskino, kad dazniausiai jos rezorbuojasi (tai yra pacios isnyksta), liepe gulet, atsikelt tik i WC ar valgyt pasiimt ir viskas. Priezasciu niekas nezino, tai gali buti ir pervargimas, ir fizinis kruvis (mano, ko gero, atveju yra sunelio kilnojimas) ir genetiniai dalykai. Jei viskas bus gerai ir hamatoma rezorbuosis, daktare patare pasidaryti genetinius tyrimus (kaklo rauksleles nuo 11 iki 13 sav) ir kazkoki kraujo tyrima (nuo 14 sav), kad isitikint, ar viskas leliukui gerai.
Liepe gert Magnesium diasporal max 2 kartus dienoj ir Duphaston 2 kartus dienoj, multivitaminus nesciajai.
tai tiek, labai tikiu, kad bus gerai... kraujavimo jokio pas mane nera, viliuosi, kad ji tiesiog rezorbuosis ir nesivalys krisdama kraujais ar kresuliais

mano leliuko sirdele plaka, maciau jo 4 mm galvyte ir gal dukart didesni kuneli... kasdien meldziuosi, su leliuku pasisneku, labai noriu, kad jis ten butu sveikas ir musu nepaliktu...
tikiu, kad visu musu norai cia yra tokie patys

viliuosi, kad jie issipildys
tiesa, kokio dydzio yra/buvo jusu hematomos? ir per kiek laiko jos rezorbavosi/issivale? ir ar po to daret genetinius tyrimus? ar turit sveikus leliukus?