QUOTE(daliukasva @ 2010 09 30, 11:14)
Sveikinu saunios naujienos as isivaizduoju, kaip jus norejot mergaites , bet gali but ketvirta kaip pas Egle zalciu karaliene
man tepliojimai liovesi jau kokia savaite svaru, siandien lekiu pas gine, 15 spalio ziures echoskopu, tikiuosi, kad hematoma irgi dingo tik man kazkaip neramu del judesiuku... arba nemoku as ju klausyt kai su mazium visa diena reikia uzsiimti
man tepliojimai liovesi jau kokia savaite svaru, siandien lekiu pas gine, 15 spalio ziures echoskopu, tikiuosi, kad hematoma irgi dingo tik man kazkaip neramu del judesiuku... arba nemoku as ju klausyt kai su mazium visa diena reikia uzsiimti
Aciukas uz sveikinimus, aga laukiam jau trecia karta ruzavu spalvu namie, bet.... vel melynai melynai melynuoja kambariai . Ka darysi taip lemta. Ne jau ketvirto tai jau nebus daugiau niekada, jau 2 vaikai prabanga siais laikais, trys tuo labiau, o apie 4 net nekalbu
Del judesiuku tai tu nepergyvenk, gal lelius nera labai didelis, pajusi veliau, mano pirmas buvo maziukas labai, mazas nors ir isnesiotas gime, tai judesiu pradejau justi tik kokiam 6 menesi ir tai tokius silpnus, o va antras toks drambliukas buvo tai jau nuo 4 men jutau, nors sake kad dar anksti, bet as zinojau kad ten jis raivos man .
Dabar pas gine turesiu keliauti 2 lapkricio, tai jau turetu pagal juos but judesiai, bet sake kad leliukas vel ne is didziuju tai jauciu kad nejausiu as dar ju, o dar lasinukais ant ziemos pasipuosiau truputi kad salta nebutu tai visai. Sekmes visoms, svarbiausia tiketi ir viskas bus gerai