Kristina prašau patark kokius pratimus dayti, o kokių ne, o gal yra kokie specialūs pratimai nugarai kurie padėtų man. Ir gal gali pasūlyti nugaros tempimo pratimų.
Būčiau dėkinga

KrissTina, 06 Geg 2005 - 11:23, para�ė:
KrissTina, 06 Geg 2005 - 11:23, para�ė: ![]()
Man taip pat skauda nugara, kartais nei sėdėt, nei stovėt negaliu.Man asmeniškai labai padeda nugaros masažas.KOkia 15-20 minučių masažo įtrinant nugarą kūno losjonu, ir gyvent geriau
abba, 30 Geg 2005 - 16:24, para�ė:
abba, 30 Geg 2005 - 16:24, para�ė: ![]()
paskaiciau ir nutariau prisijungti prei jusu ir as: pries menesi buvo taip suriete, kad negalejau iki tualeto nueiti, bet po ampules issitiesiua ir nuejau pas gydytoja ir ka jus manot ne vaistai, o baseiniukas, mankstele ir stuburo tempimas vandenyje po 3 seansu, tikra stirna, PIRMAS VAISTAS - TEMPIMO PRATIMAI, JEI LABAI SUSKAUDO REIKIA ATSIGULTI ANT GRINDU SUSIREISTI I KAMUOLI IR PASISUPTI ANT NUGAROS, KAIP LAIVELIS... PATIKEKIT PIRMAS VAISTAS[CODE][/CODE]
abba, 30 Geg 2005 - 15:24, para�ė:
abba, 30 Geg 2005 - 15:24, para�ė: ![]()
o baseiniukas, mankstele ir stuburo tempimas vandenyje po 3 seansu, tikra stirna, PIRMAS VAISTAS - TEMPIMO PRATIMAI, JEI LABAI SUSKAUDO REIKIA ATSIGULTI ANT GRINDU SUSIREISTI I KAMUOLI IR PASISUPTI ANT NUGAROS, KAIP LAIVELIS... PATIKEKIT PIRMAS VAISTAS[CODE][/CODE]
__AUTHOR__ para�ė
__AUTHOR__ para�ė