Maniskes frezijos zydeti pradejo Kol kas visos violetines, nors ant pakelio parasyta, kad misinys
QUOTE(Milia @ 2005 05 23, 10:25)
Maniskes frezijos zydeti pradejo Kol kas visos violetines, nors ant pakelio parasyta, kad misinys
oho kaip tau faina
Onora, ir taviskes prazys, pamatysi
Tikrai faina, sveikinu!
Supratau, kad parudavo maniškė nuo saulės- nes tos, kurios toliau lango, žalios, o ta, kuri ant palangės stovėjo - ruda. Tai ir ją perkėliau ant stalo.
Dar kelios tik dygsta (vėliau sodinau), tai nežinau kur jas dėsiu nuo palangės..
Beje, mano mama irgi prisisodino frezijų, tai jos lapai tokie žemi ir platūs, o mano siauri ir ilgi
Supratau, kad parudavo maniškė nuo saulės- nes tos, kurios toliau lango, žalios, o ta, kuri ant palangės stovėjo - ruda. Tai ir ją perkėliau ant stalo.
Dar kelios tik dygsta (vėliau sodinau), tai nežinau kur jas dėsiu nuo palangės..
Beje, mano mama irgi prisisodino frezijų, tai jos lapai tokie žemi ir platūs, o mano siauri ir ilgi
Na reiks ir man nupirkt svoguneliu ir pabandyt issiaugint frezija
QUOTE(Varėnė @ 2005 05 23, 13:31)
Mano vienintelė išdygusi irgi ir biški ruduoja, ir siaurais plonais lapais . O ruduoja manau dėl to, kad buvo apipuolę kažkokie maži vabaliukai, iš žemių, kuriose pasodinau išlindę. Tai turbūt tos sužalotos vietos ir ruduoja.
O kitos matosi išlindęs mažiukas žalias daigelis gal apie 2 sav., gal daugiau... ir nedidėja, gal tik poros milimetrų yra... Ir kitos nelenda lauk, nors svogūniukai kieti. Nei perlaistau, nei nedalaistau
Noriu persodint visas į lovelį ir nešt į balkoną, gal išjudins jas grynas oras...
aha, mano stiebai irgi vingiuoti, ilgi tokie. Atsirado ir geltonos spalvos, laukiu, kokia spalva bus is kitu
Aš ir Seniuose pamačius nukainotas frezijas susigundžiau Tikiuosi dar ne per vėlu sodinti kambary Parašykit, kokiom trąšom trešiat
kažkaip nelabai man einas su tom frezijom
Persodinau savaitgalį, laikiau ne ant tiesioginės saulės, kad apsiprastų, tai tik ruduot ta vienintelė išdygus ėmė, kitos toliau sėkmingai nedygsta. Palikau šiandie visas balkone...
Pavydžiu kam žydi
Persodinau savaitgalį, laikiau ne ant tiesioginės saulės, kad apsiprastų, tai tik ruduot ta vienintelė išdygus ėmė, kitos toliau sėkmingai nedygsta. Palikau šiandie visas balkone...
Pavydžiu kam žydi
Nu pas mane prie pietinės palangės viena visai nurudavo ir nudžiūvo, 2 iš vieno svogūnėlio išaugo, ant palangės ta irgi parudavo jau kraštai lapų. Tos kur ant stalo, šalia lango, neruduoja.
Pas mama ant vakarinės ar net šiaurinės palangės jos daug gražesnės - lapai platesni, storesni, tokios vešlesnės atrodo.
Pas mama ant vakarinės ar net šiaurinės palangės jos daug gražesnės - lapai platesni, storesni, tokios vešlesnės atrodo.