Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

Maniskes frezijos zydeti pradejo yahoo.gif Kol kas visos violetines, nors ant pakelio parasyta, kad misinys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milia @ 2005 05 23, 10:25)
Maniskes frezijos zydeti pradejo  yahoo.gif Kol kas visos violetines, nors ant pakelio parasyta, kad misinys  g.gif

oho kaip tau faina smile.gif
Atsakyti
Onora, ir taviskes prazys, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai faina, sveikinu! 4u.gif
Supratau, kad parudavo maniškė nuo saulės- nes tos, kurios toliau lango, žalios, o ta, kuri ant palangės stovėjo - ruda. Tai ir ją perkėliau ant stalo.
Dar kelios tik dygsta (vėliau sodinau), tai nežinau kur jas dėsiu nuo palangės..
Beje, mano mama irgi prisisodino frezijų, tai jos lapai tokie žemi ir platūs, o mano siauri ir ilgi g.gif
Atsakyti
Iš pernai pirkto frezijų mišinio, tau 5 geltonos žydėjo, tai šiemet pirkau dar baltų ir rausvų. Laikau ant palangės.
Atsakyti
Na reiks ir man nupirkt svoguneliu ir pabandyt issiaugint frezija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2005 05 23, 13:31)

Supratau, kad parudavo maniškė nuo saulės- nes tos, kurios toliau lango, žalios, o ta, kuri ant palangės stovėjo - ruda. Tai ir ją perkėliau ant stalo.
Dar kelios tik dygsta (vėliau sodinau), tai nežinau kur jas dėsiu nuo palangės..
Beje, mano mama irgi prisisodino frezijų, tai jos lapai tokie žemi ir platūs, o mano siauri ir ilgi  g.gif

Mano vienintelė išdygusi irgi ir biški ruduoja, ir siaurais plonais lapais sad.gif . O ruduoja manau dėl to, kad buvo apipuolę kažkokie maži vabaliukai, iš žemių, kuriose pasodinau išlindę. Tai turbūt tos sužalotos vietos ir ruduoja.
O kitos matosi išlindęs mažiukas žalias daigelis gal apie 2 sav., gal daugiau... ir nedidėja, gal tik poros milimetrų yra... Ir kitos nelenda lauk, nors svogūniukai kieti. Nei perlaistau, nei nedalaistau g.gif

Noriu persodint visas į lovelį ir nešt į balkoną, gal išjudins jas grynas oras...
Atsakyti
ir mano pražydo wub.gif wub.gif balta balta wub.gif
tik stiebas ne tiesus, i vingiuotas labai doh.gif
Atsakyti
aha, mano stiebai irgi vingiuoti, ilgi tokie. Atsirado ir geltonos spalvos, laukiu, kokia spalva bus is kitu wub.gif
Atsakyti
Aš ir Seniuose pamačius nukainotas frezijas susigundžiau ax.gif Tikiuosi dar ne per vėlu sodinti kambary g.gif Parašykit, kokiom trąšom trešiat
Atsakyti
kažkaip nelabai man einas su tom frezijom verysad.gif
Persodinau savaitgalį, laikiau ne ant tiesioginės saulės, kad apsiprastų, tai tik ruduot ta vienintelė išdygus ėmė, kitos toliau sėkmingai nedygsta. Palikau šiandie visas balkone...
Pavydžiu kam žydi blush2.gif
Atsakyti
Nu pas mane prie pietinės palangės viena visai nurudavo ir nudžiūvo, 2 iš vieno svogūnėlio išaugo, ant palangės ta irgi parudavo jau kraštai lapų. Tos kur ant stalo, šalia lango, neruduoja.
Pas mama ant vakarinės ar net šiaurinės palangės jos daug gražesnės - lapai platesni, storesni, tokios vešlesnės atrodo.

Atsakyti