Pas mane, pati pirmoji išdygusi auga ant palangės - irgi ruduoja, sako auklė patręšt gal reikia? Kitos stovi toliau nuo palangės tai kol kas nieko...
eij, taigi taip augo visom, as susigundziau, nusipirkau, o dabar jau visoms nesiseka
atsiliepkit, kam sekasi ir papasakokit, kaip priziurite
atsiliepkit, kam sekasi ir papasakokit, kaip priziurite
Hmm, nu maniskes irgi prireike paramstyti, bo baisiulinius lapus issiaugino, o kotelis palei zeme laibas, tai ir pradejo griut i sonus. Buvo, tiesa, ir pora lapeliu truputeli nuo sonu pradeje rusti, bet daugiau neberunda. Oir koteliai su pumpuriukais jau pradejo rodytis - kol kas tris turim, laukiam, kas bus toliau, nes dygo netolygiai, tai ir zydeti turetu ne vienu metu. As jas tresiu kas savaitele.
Na,manosios auga,bet nei ploni lapeliai,nei runda lapeliu galai.As gavau siemet pilnaviduriu freziju vaikuciu.Tad,siemet nesitikiu ziedu,svarbu,kad suaugtu ir taptu dideliais gumbais,kurie kitamet zydes.Nieko papildomo nedarau,tiesios susmaigscius ant zemes(neapzerus).
o as saviskiu pora svoguneliu istraukiau, tai jie tokie lyg pablinke, taciau papelijusios pacios Dabar nelaistysiu- gal sudygs nusupuusios.
zosse, as irgi sukisau giliai, kaip buvo nurodyta, daigai veliau kaip po menesio islindo, tai dar neskubek. Begonijos, pasodintos vasario pradzioj, tik pries pora savaiteliu list pradejo, o viena dar neislindus, bet islinde auga nezmoniskais tempais
Man iš mano 12 pasodintų svogūnėlių teišdygo vienas, o kai jau išdygo, tai gana greit auga, iš ryto pažiūriu į jį, o vakare jau ryškiai paaugęs matos.
Tik atrodo, kad šnipštas iš tų kitų svogūnėlių, pažiūrėjau vakar, kad musiukai ropinėja, kur jie pasodinti. Turbūt supuvo .
Nežinau, gal dar nusipirkt pabandyt pasodint. Šiaip, kaip ir gegužė tinkamiausias metas frezijoms sodint.
šiek tiek daugiau
Tik atrodo, kad šnipštas iš tų kitų svogūnėlių, pažiūrėjau vakar, kad musiukai ropinėja, kur jie pasodinti. Turbūt supuvo .
Nežinau, gal dar nusipirkt pabandyt pasodint. Šiaip, kaip ir gegužė tinkamiausias metas frezijoms sodint.
šiek tiek daugiau
nu nekubek nurasyti, gal dar veluoja, maniskiai irgi ne vienu metu sudygo. Man tai nekantrumas del begoniju buvo suemes, nes vasario pradzioj sodintos buvo, bet iki pat geguzes pradzios gyvybes zenklu nerode, durpinis vazonelis pelesiu apsitrauke, maniau, kad supuvo, o pasirodo, kad ne - auga dabar pilnu tempu. As tai dar lukteleciau truputuka
QUOTE(Milia @ 2005 05 09, 10:35)
zosse, as irgi sukisau giliai, kaip buvo nurodyta, daigai veliau kaip po menesio islindo, tai dar neskubek.
Ačiū, nuraminai. Apsišarvuoju kantrybe ir kol kas laukiu.
Vakar persodinau savo išdygusią freziją į didesnį vazoniuką, nes visos jos pas mane daigykloje, galvojau, atšilus orams perkelt jas į balkoną, bet tik viena išlindo, o orai neatšyla... Tikiuosi, nesupyks ta frezija dėl persodinimo...
Pačiupinėjau visus kitus svogūnėlius - kieti, o lyg ir dar vienas jau daiginas . Būsiu kantri
Pačiupinėjau visus kitus svogūnėlius - kieti, o lyg ir dar vienas jau daiginas . Būsiu kantri
o as istraukiau svoguniuka - kietas. Galvoju gerai viskas, bet nulupau tai apvalkaleli - o ten visnas pelesiu apeje ir tikrai ne per dregnai laikiau.
kiteu neziurejau, bet nujauciu, kad tas pats, ka daryti?
kiteu neziurejau, bet nujauciu, kad tas pats, ka daryti?