Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(Rituxx @ 2009 06 25, 08:08)
... bet jau kvapas tai nerealus ir tikrai netiesa kad jos nekvepia dar ir kaip kvepia

Smagu, kad jūsiškės kvepia... 4u.gif

Koks tikslas man sakyti netiesą g.gif blink.gif???
Maniškės nekvepėjo, ir tiek.

QUOTE(agnir @ 2009 06 25, 13:07)
Tik kazkaip kvapas ne kaip frezijos g.gif

Manosios frezijos skleidė aštrų kvapą, bet jis visai nepriminė tikrųjų šių gėlyčių aromato... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 28, 23:20)
Manosios frezijos skleidė aštrų kvapą, bet jis visai nepriminė tikrųjų šių gėlyčių aromato... verysad.gif

drinks_cheers.gif mano vienintele gulbele irgi astriai kvepia rolleyes.gif gal cia kaip kvepalai moteriski ir vyriski mirksiukas.gif vieni saltus kiti ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaitės thumbup.gif mano dvi tuoj tuoj žydės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif viena balta, o kita geltona blush2.gif
Atsakyti
kaip pavydžiu blush2.gif

maniškė viena laaabai jau ilgai sirpsta doh.gif matosi trys šakelės turėtų būti unsure.gif

user posted image

o kitas žiedstiebis įstrigo verysad.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Mano pirmoji thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 02, 19:58)
Sveikutės 4u.gif  Mano pirmoji  thumbup.gif

koks baltumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 02, 18:58)
Sveikutės 4u.gif  Mano pirmoji  thumbup.gif

kokia grazuole!! thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū blush2.gif Dabar laukiu geltonosios žiedukų 4u.gif
Atsakyti
o kitais metais auginsit?
aš šiais metais neapsisprendžiau jų nusipirkti, tai dabar gal kitais... bet kad jos visgi lepios ir kaprizingos.. nors kai žydi, tai nuostabiai gražios ir atperka visas jų priežiūros kančias.
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 07 03, 12:40)
Dabar laukiu geltonosios žiedukų 4u.gif

Gražuolė baltoji wub.gif ,
laukiam geltonosios nuotraukų bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
maniškė tuoj sprogs wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 07 03, 15:31)
o kitais metais auginsit?
aš šiais metais neapsisprendžiau jų nusipirkti, tai dabar gal kitais... bet kad jos visgi lepios ir kaprizingos.. nors kai žydi, tai nuostabiai gražios ir atperka visas jų priežiūros kančias.

Manau, kad tikrai auginsiu, tik gal jų daugiau ir anksčiau viską pradėsiu, susodinsiu kiekvieną atskirai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilcia @ 2009 07 04, 19:32)
Gražuolė baltoji  wub.gif ,
laukiam geltonosios nuotraukų  bigsmile.gif  4u.gif

Tik šiandien pamačiau, kad ten ne geltona bus hihihi.gif tokia kaip ruda į tamsiai bordo su geltonu viduriuku, rytoj manau jau pražys tikrai wub.gif
Atsakyti