QUOTE(Fėja* @ 2009 06 20, 09:46)
Ilcia, bet koks grožis tavo žiedelių manosios tik lapus augina ir dar priedo irgi rūdyja ar juoduoja
Ačiū
Greičiausiai jų augimas bei žydėjimas priklauso nuo dirvos bei vietos. Manosios augo durpėse ant rytinės palangės, taigi saulė į jas švietė ne taip jau ilgai. Bet vis tiek kai kurių lapeliai pageltonavo
Manau, kad geriausia jas būtų auginti lauke. Visas savo frezijas išvežiau persodinti į sodybą. Dalis pirmųjų jau nužydėjo. Tikriausiai per žiemą svogūnėlius paliksiu žemėje. Sako, kad tada jų šaknys sutvirtėja. Pažiūrėsim, ar kitą pavasarį jos pasirodys.
Zuzla, sveikinu
Tik mano žiedkotis kiek kitaip atrodė
QUOTE(zuzla @ 2009 06 20, 10:55)
Aš jau irgi norėjau iš vyro medelyno išraut šiandien nuėjau du žiedynai sukrauti kaip pas tave
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 20, 13:22)
ačiū
nu nežinau, koks dar gali būti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 06 20, 19:45)
Aš jau irgi norėjau iš vyro medelyno išraut šiandien nuėjau du žiedynai sukrauti kaip pas tave
super
Zuzla sveikinu sulaukus žiedelių mano tik viena pražydon iš 6 kitos tiesiog nežinasu dėl ko džiuvo džiuvo ir kol visai lapai pagelto, vandens tikrai netrūko netgi greičiau sakyčiau kad perliejau gal dar viena pusiau pageltonavusi tai vis tikiuosi kad ir šita atsigaus ir pradžiūgins žiedukais bet jau kvapas tai nerealus ir tikrai netiesa kad jos nekvepia dar ir kaip kvepia tik va žydi trumpai, manoji pražydo gal prieš 3savaites tai jau matau kad kai kurie žiedeliai jau vysta, o taip gaila nusipirkau dar frezijų svogūnėlių bandysiu dabar sodinti rudenį ir žiūrėsiu kas gausis
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 25, 08:08)
Zuzla sveikinu sulaukus žiedelių
dar nesveikink juk dar nepražydo... gali ir nudžiut tas žiedstiebis dabar ir nežinau, ar taip pat prižiūrėt, t.y. tik karts nuo karto prisimint apie jas, ar pašokinėt aplink, papurkšt
QUOTE(zuzla @ 2009 06 25, 08:39)
dar nesveikink juk dar nepražydo... gali ir nudžiut tas žiedstiebis dabar ir nežinau, ar taip pat prižiūrėt, t.y. tik karts nuo karto prisimint apie jas, ar pašokinėt aplink, papurkšt
manau kad sulauksi tu žiedų aš kai pamačiau stiebeli jau buvau rami kad pamatysiu žiedelius
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 25, 09:38)
manau kad sulauksi tu žiedų aš kai pamačiau stiebeli jau buvau rami kad pamatysiu žiedelius
kokią nuotrauką įdėjau, tai jis iki šiol toks ir yra
QUOTE(zuzla @ 2009 06 25, 10:11)
kokią nuotrauką įdėjau, tai jis iki šiol toks ir yra
pas mane toks kotukas gal 4 dienas buvo kol po truputį pradėjo skleistis
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 25, 08:08)
Zuzla sveikinu sulaukus žiedelių mano tik viena pražydon iš 6 kitos tiesiog nežinasu dėl ko džiuvo džiuvo ir kol visai lapai pagelto, vandens tikrai netrūko netgi greičiau sakyčiau kad perliejau gal dar viena pusiau pageltonavusi tai vis tikiuosi kad ir šita atsigaus ir pradžiūgins žiedukais bet jau kvapas tai nerealus ir tikrai netiesa kad jos nekvepia dar ir kaip kvepia tik va žydi trumpai, manoji pražydo gal prieš 3savaites tai jau matau kad kai kurie žiedeliai jau vysta, o taip gaila nusipirkau dar frezijų svogūnėlių bandysiu dabar sodinti rudenį ir žiūrėsiu kas gausis
Praktiskai lygiai tokia pat situacija su mano geliukais
mano dabar zydi 1 is 7 baltu ziedeliu
Tik kazkaip kvapas ne kaip frezijos
QUOTE(agnir @ 2009 06 25, 13:07)
Praktiskai lygiai tokia pat situacija su mano geliukais
mano frezijos pirktos iš senukų, šiaip buvo pavaizduota visokiom spalvom kad žydės, o ta vienintelė pražydo tokia geltonai raudonais kraščiukais spalva kvapas jau vien tik priėjus prie lango jaučiasi
kadangi čia neperseniausiai viena pareklamavo kūno sviestą iš victaria sycret būtent frezijų kvapo tai susigundžiau ir nusipirkau belieka tik kvepalus dar tokius įsigyti ir kvepėsiu kaip gėlelė