Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

Ilcia, bet koks grožis tavo žiedelių wub.gif manosios tik lapus augina ir dar priedo irgi rūdyja ar juoduoja verysad.gif
Atsakyti
tik vakar prigrasinau, kad kitamet nebesodinsiu lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2009 06 20, 09:46)
Ilcia, bet koks grožis tavo žiedelių wub.gif manosios tik lapus augina ir dar priedo irgi rūdyja ar juoduoja verysad.gif

Ačiū 4u.gif
Greičiausiai jų augimas bei žydėjimas priklauso nuo dirvos bei vietos. Manosios augo durpėse ant rytinės palangės, taigi saulė į jas švietė ne taip jau ilgai. Bet vis tiek kai kurių lapeliai pageltonavo verysad.gif
Manau, kad geriausia jas būtų auginti lauke. Visas savo frezijas išvežiau persodinti į sodybą. Dalis pirmųjų jau nužydėjo. Tikriausiai per žiemą svogūnėlius paliksiu žemėje. Sako, kad tada jų šaknys sutvirtėja. Pažiūrėsim, ar kitą pavasarį jos pasirodys.

Zuzla, sveikinu wub.gif
Tik mano žiedkotis kiek kitaip atrodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 20, 10:55)
tik vakar prigrasinau, kad kitamet nebesodinsiu lotuliukas.gif

user posted image

Aš jau irgi norėjau iš vyro medelyno išraut biggrin.gif šiandien nuėjau du žiedynai sukrauti kaip pas tave thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 20, 13:22)
Zuzla, sveikinu  wub.gif
Tik mano žiedkotis kiek kitaip atrodė  g.gif

ačiū 4u.gif
nu nežinau, koks dar gali būti unsure.gif

QUOTE(Gretuteka @ 2009 06 20, 19:45)
Aš jau irgi norėjau iš vyro medelyno išraut  biggrin.gif  šiandien nuėjau du žiedynai sukrauti kaip pas tave  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zuzla sveikinu sulaukus žiedelių thumbup.gif mano tik viena pražydon iš 6 doh.gif kitos tiesiog nežinasu dėl ko džiuvo džiuvo ir kol visai lapai pagelto, vandens tikrai netrūko netgi greičiau sakyčiau kad perliejau gal g.gif dar viena pusiau pageltonavusi tai vis tikiuosi kad ir šita atsigaus ir pradžiūgins žiedukais wub.gif bet jau kvapas tai nerealus ir tikrai netiesa kad jos nekvepia dar ir kaip kvepia tik va žydi trumpai, manoji pražydo gal prieš 3savaites tai jau matau kad kai kurie žiedeliai jau vysta, o taip gaila doh.gif nusipirkau dar frezijų svogūnėlių bandysiu dabar sodinti rudenį ir žiūrėsiu kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 25, 08:08)
Zuzla sveikinu sulaukus žiedelių  thumbup.gif

dar nesveikink 4u.gif juk dar nepražydo... gali ir nudžiut tas žiedstiebis doh.gif dabar ir nežinau, ar taip pat prižiūrėt, t.y. tik karts nuo karto prisimint apie jas, ar pašokinėt aplink, papurkšt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 25, 08:39)
dar nesveikink 4u.gif juk dar nepražydo... gali ir nudžiut tas žiedstiebis doh.gif dabar ir nežinau, ar taip pat prižiūrėt, t.y. tik karts nuo karto prisimint apie jas, ar pašokinėt aplink, papurkšt unsure.gif

manau kad sulauksi tu žiedų smile.gif aš kai pamačiau stiebeli jau buvau rami kad pamatysiu žiedelius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 25, 09:38)
manau kad sulauksi tu žiedų  smile.gif aš kai pamačiau stiebeli jau buvau rami kad pamatysiu žiedelius  rolleyes.gif

kokią nuotrauką įdėjau, tai jis iki šiol toks ir yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 25, 10:11)
kokią nuotrauką įdėjau, tai jis iki šiol toks ir yra unsure.gif

pas mane toks kotukas gal 4 dienas buvo kol po truputį pradėjo skleistis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 25, 08:08)
Zuzla sveikinu sulaukus žiedelių  thumbup.gif mano tik viena pražydon iš 6  doh.gif kitos tiesiog nežinasu dėl ko džiuvo džiuvo ir kol visai  lapai pagelto, vandens tikrai netrūko netgi greičiau sakyčiau kad perliejau gal  g.gif dar viena pusiau pageltonavusi tai vis tikiuosi kad ir šita atsigaus ir pradžiūgins žiedukais  wub.gif bet jau kvapas tai nerealus ir tikrai netiesa kad jos nekvepia dar ir kaip kvepia tik va žydi trumpai, manoji pražydo gal prieš 3savaites tai jau matau kad kai kurie žiedeliai jau vysta, o taip gaila  doh.gif nusipirkau dar frezijų svogūnėlių bandysiu dabar sodinti rudenį ir žiūrėsiu kas gausis  rolleyes.gif

Praktiskai lygiai tokia pat situacija su mano geliukais drinks_cheers.gif
mano dabar zydi 1 is 7 rolleyes.gif baltu ziedeliu mirksiukas.gif
Tik kazkaip kvapas ne kaip frezijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 06 25, 13:07)
Praktiskai lygiai tokia pat situacija su mano geliukais drinks_cheers.gif
mano dabar zydi 1 is 7 rolleyes.gif baltu ziedeliu mirksiukas.gif
Tik kazkaip kvapas ne kaip frezijos g.gif

mano frezijos pirktos iš senukų, šiaip buvo pavaizduota visokiom spalvom kad žydės, o ta vienintelė pražydo tokia geltonai raudonais kraščiukais spalva smile.gif kvapas jau vien tik priėjus prie lango jaučiasi wub.gif

kadangi čia neperseniausiai viena pareklamavo kūno sviestą iš victaria sycret būtent frezijų kvapo tai susigundžiau ir nusipirkau biggrin.gif belieka tik kvepalus dar tokius įsigyti ir kvepėsiu kaip gėlelė biggrin.gif
Atsakyti