Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(zuzla @ 2009 06 17, 10:12)
pas mane pora lapelių irgi juoduoja, bet čia gal ant saulės nudėgė g.gif  unsure.gif

mano keliu geliuku ne juoduoja, bet dziusta verysad.gif nesuprantu kuo jos nepatenkintos g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 06 17, 11:42)
mano keliu geliuku ne juoduoja, bet dziusta verysad.gif nesuprantu kuo jos nepatenkintos g.gif

vakare nufotkinsiu - pažiūrėsim, gal ir pas mane tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 06 17, 11:42)

nu va - pas mane vienas toks lapelis

user posted image

na o kiti lyg ir normalūs g.gif na dar galėčiau prie šito prisikabinti

user posted image
Atsakyti
Pas mane panašus vaizdas kaip pas Zuzlą, bet nusprendžiau palikt jas ramybėj ten darže.. tikėkimės pražydės dar šiais metais... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 06 17, 19:08)
tikėkimės pražydės dar šiais metais... blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Zuzla, pas mane tokių lapelių daug. smile.gif Dar katinas pakramto.

Vakar nuskyniau tą pražydusią freziją ir pasimerkiau kambary smile.gif Ne svistiek balkone kaip šiukšlynas su žiedais atrodo lotuliukas.gif

Ir visgi pasirodo kvepia smile.gif nors silpnokai
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 18, 11:30)
Ne svistiek balkone kaip šiukšlynas su žiedais atrodo  lotuliukas.gif

jaučiu, kol maniškės sužydės, ir pas mane taip bus doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 18, 10:34)
jaučiu, kol maniškės sužydės, ir pas mane taip bus doh.gif  gun_bandana.gif

na matyt jom normaliai ant žemės reik, kad neapsilaužytų ir panašiai...
Atsakyti
Na ką gi, iš 8 (mix'o) sudygusių frezijų - visos doh.gif baltos spalvos. Šiandien pražydo paskutinioji. Gaila, bet tikėjausi, kad šios gėlytės suteiks daugiau džiaugsmo. Pirmiausia nepatiko, kad labai stipriai ištįsę jų lapai (ant palangės auginti tikrai nepatogu), reikalauja daug priežiūros (rišti, tiesinti ir pan.), kitoks nei tikrųjų frezijų kvapas...
Na, o čia paskutinės manosios frezijos nuotrauka:
user posted imageuser posted imageuser posted image
Jeigu dar kada pirksiu frezijų svogūnėlių, tai tik iš specializuotų parduotuvių, kad rezultatas būtų toks, kokio tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 19, 20:08)
Na, o čia paskutinės manosios frezijos nuotrauka:

jėtai koks grožis wub.gif

aš tai nusprendžiau kitais metais frezijų nebesodint blush2.gif nėr kantrybės man su jom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 19, 19:08)

Jeigu dar kada pirksiu frezijų svogūnėlių, tai tik iš specializuotų parduotuvių, kad rezultatas būtų toks, kokio tikiuosi  4u.gif

drinks_cheers.gif

galvoju tą patį

Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 19, 20:26)
jėtai koks grožis wub.gif

aš tai nusprendžiau kitais metais frezijų nebesodint blush2.gif nėr kantrybės man su jom doh.gif

drinks_cheers.gif
Gaila, kad ta kantrybė nebuvo "apvainikuota" laukiamu rezultatu. Aš taip tikėjausi kvapo, deja...
Sunku pasakyti, ar kitąmet sodinsiu, bet kokiu atveju tikrai ne tokią galybę biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 19, 20:40)
drinks_cheers.gif

galvoju tą patį

thumbup.gif . O gal žinai, kur geriausia būtų pirkti ?
Atsakyti