Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(Ilcia @ 2009 06 05, 20:32)
Kantrybės - sužydės ir Tavosios.  mirksiukas.gif  biggrin.gif 
Beje, maniškės žiedus parodė praėjus dviem mėnesiams po sodinimo.
Džiaugiuosi, kad žydi,  wub.gif
tik vat labiausiai gaila, kad kvapo nėra.......... schmoll.gif

Gražuolės kokios taviškės, bet kokios aukštos, oho.... thumbup.gif Einu į lauką savųjų pažiūrėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 05 birželio 2009 - 20:42
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 05, 17:11)
Iš 8 mano užaugintų frezijų (mix'o) - 4 baltos spalvos. Greičiausiai jau nebepamatysiu nei rausvos (o taip apie ją svavojau  wub.gif ), nei geltonos spalvos verysad.gif
Beje, ant pakuotės buvo nurodyta, kad šios frezijos išauga iki 40 cm., o maniškės visos išaugo iki 80 cm.  doh.gif 
Kitą kartą pirksiu pilnavidures, tikiuosi, tada ir butas kvepės ir vaizdas gražesnis bus... g.gif
O čia mano palangė:

Vau - kokios gražuolės. Pasigyriau anksčiau, kad praėjusiais metais balkone be vargo auginau frezijas ir jokios ypatingos priežiūros nereikia, o šiemet pššš gavosi. Per daug jas turbūt pamylėjau. Į žemes turbūt per daug durpių primaišiau - baisiausiai išstypo ir nusviro. Lapai liauni - kaip šaltiena krenta - rišk nerišęs - kaip medūzos suglebusios, o praėjusiais metais stiebai ir lapai buvo tvirti. Viena šiaip taip pražydo ir jau nužydėjo. Kitas išnešiau į daržą - į prastesnę žemę vakar. Kai iš vazonų traukiau lauk, tai kai kurių "medūzėlių" svogūnėliai buvo visai supuvę. Persodinant šaknys labai išsidraskė, o kai kurioms liko tik po vieną siūlelį. verysad.gif Gal atsigaus?
Atsakyti
QUOTE(Snaudale @ 2009 06 05, 21:58)
Vau - kokios gražuolės. Pasigyriau anksčiau, kad praėjusiais metais balkone be vargo auginau frezijas ir jokios ypatingos priežiūros nereikia, o šiemet pššš gavosi. Per daug jas turbūt pamylėjau. Į žemes turbūt per daug durpių primaišiau - baisiausiai išstypo ir nusviro. Lapai liauni - kaip šaltiena krenta - rišk nerišęs - kaip medūzos suglebusios, o praėjusiais metais stiebai ir lapai buvo tvirti. Viena šiaip taip pražydo ir jau nužydėjo. Kitas išnešiau į daržą - į prastesnę žemę vakar. Kai iš vazonų traukiau lauk, tai kai kurių "medūzėlių" svogūnėliai buvo visai supuvę. Persodinant šaknys labai išsidraskė, o kai kurioms liko tik po vieną siūlelį.  verysad.gif  Gal atsigaus?

Gal priklauso nuo to, kur jos auginamos, pavyzdžiui, lauke ar namie g.gif ? Tie išstypę lapai man daugiausiai bėdų ir kėlė: rišau, tvirtinau, o kai žiedstiebis pasirodė - tai galima sakyti, tiesinau jį visokiais įmanomais būdais. Faktas, kad frezijos lepios ir reikalauja priežiūros. Bet vėlgi gal tai ir nuo rūšies priklauso???
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 05, 16:11)
Iš 8 mano užaugintų frezijų (mix'o) - 4 baltos spalvos. Greičiausiai jau nebepamatysiu nei rausvos (o taip apie ją svavojau  wub.gif ), nei geltonos spalvos verysad.gif
Beje, ant pakuotės buvo nurodyta, kad šios frezijos išauga iki 40 cm., o maniškės visos išaugo iki 80 cm.  doh.gif 
Kitą kartą pirksiu pilnavidures, tikiuosi, tada ir butas kvepės ir vaizdas gražesnis bus... g.gif
O čia mano palangė:
user posted image

nu nerealus grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2009 06 06, 10:01)
nu nerealus grožis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Ačiū... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu maniškės nežydi nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 06 08, 07:56)
Nu maniškės nežydi nors tu ką  doh.gif

maniškės irgi.... nors jau dydis didumas kai kurių.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2009 06 09, 11:34)
maniškės irgi.... nors jau dydis didumas kai kurių.... sad.gif

mama mano sako nežydės turbūt g.gif gal veislė kažkokia kitokia... doh.gif
Atsakyti
Pražydo mano frezija balkone baltai, bet visai nekvepia....
Kodėl gi taip...
Buvo mišrus pakelis, bet toks jausmas kad irgi visos baltos bus.
Atsakyti
mano nežydi schmoll.gif doh.gif irgi mišrus pakelis, bet dėl manęs gali būti vienodos, tik kad sužydėtų user posted image
Atsakyti
Gal dar žydės smile.gif Pas mane žydi, bet lapai baisūs pasidarė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 17, 10:07)
Gal dar žydės smile.gif Pas mane žydi, bet lapai baisūs pasidarė smile.gif

pas mane pora lapelių irgi juoduoja, bet čia gal ant saulės nudėgė g.gif unsure.gif
Atsakyti