Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(Fliquiti @ 2009 06 01, 14:36)
Ilcia, koks grozis  wub.gif as net per savo sinusita kvapa uzjauciau  lotuliukas.gif
maniske irgi zinok pacioj sauleciausioj vietoj, o dar ir karstis italiskas... bet nieko, nerudavo  mirksiukas.gif

tai tikriausiai busiu is didelio noro kad greiciau augtu ir zydetu trasu padauginus blush2.gif
Atsakyti
Ilcia sveikinu thumbup.gif labai graži wub.gif
Atsakyti
zuzla, Rituxx, agnir, Fliquiti, Gretuteka
AČIŪ... 4u.gif biggrin.gif

Kol Jūsų frezijos krauna žiedelius ir rengiasi skleistis, aš savosiomis jau pradedu nusivilti... verysad.gif
Mano frezijos (mix'as iš "Senukų") stipriai skiriasi nuo tų, kurios skintos parduodamos gėlių parduotuvėse... Pirmiausia jos NEKVEPIA doh.gif taip, kaip kvepia tikrosios frezijos. Antra, skiriasi ir pati žiedo struktūra.
Gal jų būna įvairių rūšių? g.gif
Žodžiu, aš tikėjausi kažko kito......................
Palyginkite:
pirmoji mano, antra Fliquiti sodo gražuolė:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilcia: 02 birželio 2009 - 15:54
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 02, 16:48)
zuzla, Rituxx, agnir, Fliquiti, Gretuteka  
AČIŪ...  4u.gif  biggrin.gif

Kol Jūsų frezijos krauna žiedelius ir rengiasi skleistis, aš savosiomis jau pradedu nusivilti... verysad.gif
Mano frezijos (mix'as iš "Senukų") stipriai skiriasi nuo tų, kurios skintos parduodamos gėlių parduotuvėse... Pirmiausia jos NEKVEPIA  doh.gif taip, kaip kvepia tikrosios frezijos. Antra, skiriasi ir pati žiedo struktūra.
Gal jų būna įvairių rūšių?  g.gif
Žodžiu, aš tikėjausi kažko kito......................
Palyginkite:
pirmoji mano, antra Fliquiti sodo gražuolė:
user posted image
user posted image

Aš auginu pirmą kartą, tai sunku ir ką pasakyt..ar kvepės blush2.gif Jūsų abiejų skirias, nes pas tave baltos, o pas Fliquiti geltonos.. gal dar ir nuo pasodinimo vietos priklauso, vienos išstybę būna, kitos ne..manau ir veislių skirtingų yra.. Mano pirktos RIMI, kasdien nušlepsiu iki vyro medžių daržo, bet ech..vis nieko.. verysad.gif Teks prisipirkt skintų iš parduotuvės biggrin.gif Bet, kad tavo gėlytės nekvepia, tai keista g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 02 birželio 2009 - 22:06
Nezinau, Ilcia, man tai taviske grazuole 4u.gif maniskes kvepejo, kiek esu beauginus g.gif gal tau sloga biggrin.gif gaila, jei nekvepia, man jos del kvapo ir patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2009 06 03, 01:06)
Nezinau, Ilcia, man tai taviske grazuole  4u.gif maniskes kvepejo, kiek esu beauginus  g.gif gal tau sloga  biggrin.gif gaila, jei nekvepia, man jos del kvapo ir patinka  wub.gif

Kad ir kaip būtų gaila, maniškės tikrai nekvepia schmoll.gif . Beje, prasiskleidė jau trys frezijos ir visos - baltos spalvos. Kažin ar likusios bus kitokios? g.gif lotuliukas.gif
O kokios rūšies tavoji, t.y. kur ir kokią pirkaisi??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 03, 15:11)
Kad ir kaip būtų gaila, maniškės tikrai nekvepia  schmoll.gif . Beje, prasiskleidė jau trys frezijos ir visos - baltos spalvos. Kažin ar likusios bus kitokios?  g.gif  lotuliukas.gif
O kokios rūšies tavoji, t.y. kur ir kokią pirkaisi???  4u.gif

zinok net nelabai pamenu, kokia cia, nes kaip minejau, isdygo is pernyksciu uzmirstu biggrin.gif bet kokiu atveju arba vokiskos arba olandiskos, pirkau cia Italijoj. dabar galvoju, kur Lietuvoj pirkdavau g.gif garantuotai arba maximoj arba seniuose g.gif lietuvoj pirktos buvo pilnavidures, siemetines tai paprastos 4u.gif
Atsakyti
Mano viena frezija balkone (iš 10) ruošiasi žydėti. Šiaip skurdokai jos ten atrodo... nežinau ar kitos žydės... Bet kt. met vėl bandysiu
Atsakyti
Iš 8 mano užaugintų frezijų (mix'o) - 4 baltos spalvos. Greičiausiai jau nebepamatysiu nei rausvos (o taip apie ją svavojau wub.gif ), nei geltonos spalvos verysad.gif
Beje, ant pakuotės buvo nurodyta, kad šios frezijos išauga iki 40 cm., o maniškės visos išaugo iki 80 cm. doh.gif
Kitą kartą pirksiu pilnavidures, tikiuosi, tada ir butas kvepės ir vaizdas gražesnis bus... g.gif
O čia mano palangė:
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 05, 16:11)
O čia mano palangė:

wub.gif wub.gif wub.gif kada mano taip sužydės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 05, 16:11)
Iš 8 mano užaugintų frezijų (mix'o) - 4 baltos spalvos. Greičiausiai jau nebepamatysiu nei rausvos (o taip apie ją svavojau  wub.gif ), nei geltonos spalvos verysad.gif
Beje, ant pakuotės buvo nurodyta, kad šios frezijos išauga iki 40 cm., o maniškės visos išaugo iki 80 cm.  doh.gif 
Kitą kartą pirksiu pilnavidures, tikiuosi, tada ir butas kvepės ir vaizdas gražesnis bus... g.gif
O čia mano palangė:

thumbup.gif thumbup.gif kaip smagu kai tiek daug vienu metu zyti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 06 05, 16:21)
wub.gif  wub.gif  wub.gif kada mano taip sužydės unsure.gif

Kantrybės - sužydės ir Tavosios. mirksiukas.gif biggrin.gif
Beje, maniškės žiedus parodė praėjus dviem mėnesiams po sodinimo.

QUOTE(agnir @ 2009 06 05, 19:39)
thumbup.gif  thumbup.gif kaip smagu kai tiek daug vienu metu zyti wub.gif  wub.gif  wub.gif

Džiaugiuosi, kad žydi, wub.gif
tik vat labiausiai gaila, kad kvapo nėra.......... schmoll.gif
Atsakyti