Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

Manikšės frezijos wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 05 18, 21:35)
Manikšės frezijos  wub.gif
user posted image

Šiltnamiuke kaip matau auga thumbup.gif aš saviškes persodinau į MB medelių daržą lotuliukas.gif laukiu kol žiedkotis atsiras, labai gal jau 6-7 blush2.gif
Atsakyti
Prieš gerą mėnesį pasodinau frezijų lauke, kaip suprantu- smarkiai vėlokai; įdomu, ar jos šią vasarą jau ir nebeišdygs?..

Atsakyti
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 19, 20:10)
Prieš gerą mėnesį pasodinau frezijų lauke, kaip suprantu- smarkiai vėlokai; įdomu, ar jos šią vasarą jau ir nebeišdygs?..

Kad turėjo išdygti, nebent nušalo g.gif paprastai per 2 savaites tikrai išdygsta blush2.gif
Atsakyti
Viena iš mano (8) frezijų vakar pražydo baltu žiedu wub.gif biggrin.gif
Per savaitgalį nufotografuosiu ir parodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 05 29, 20:14)
Viena iš mano (8) frezijų vakar pražydo baltu žiedu  wub.gif  biggrin.gif

Lauksim drinks_cheers.gif , pavydžiu baltai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 05 29, 20:14)
Viena iš mano (8) frezijų vakar pražydo baltu žiedu  wub.gif  biggrin.gif
Per savaitgalį nufotografuosiu ir parodysiu  mirksiukas.gif

thumbup.gif lauksim foto drinks_cheers.gif Mano persodintos lauke, bet dar nei vieno žiedkočio nėra verysad.gif
Atsakyti
Tik dabar prisirengiau pažadą įvykdyti... blush2.gif
Taigi šiųmetis mano derlius mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 06 01, 00:08)
Taigi šiųmetis mano derlius  mirksiukas.gif

wub.gif
Atsakyti
iš mano 7 frezijų kol kas tik viena krauna pumpuriukus rolleyes.gif kitos kažko labai jau sustojo augti ir parudavo doh.gif na tikiuosi dar bent iš vienos sulauksiu pumpuriuku rolleyes.gif

Ilcia labai graži tavo frezija o jau kiek žiedų wub.gif jaučiu per ekraną aš jų kvapą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 01, 09:39)
iš mano 7 frezijų kol kas tik viena krauna pumpuriukus  rolleyes.gif kitos kažko labai jau sustojo augti ir parudavo  doh.gif  na tikiuosi dar bent iš vienos sulauksiu pumpuriuku  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif mano is 7 irgi dar tik viena krauna ziedelius, o 2 parudavo dalis lapeliu verysad.gif gal per daug saules g.gif nes ant pietines palanges, o gal per daug laistau g.gif

Ilcia nuostabi frezija wub.gif ir aromatas flirt.gif
Atsakyti
Ilcia, koks grozis wub.gif as net per savo sinusita kvapa uzjauciau lotuliukas.gif

QUOTE(agnir @ 2009 06 01, 11:01)
drinks_cheers.gif mano is 7 irgi dar tik viena krauna ziedelius, o 2 parudavo dalis lapeliu verysad.gif gal per daug saules g.gif  nes ant pietines palanges, o gal per daug laistau g.gif

maniske irgi zinok pacioj sauleciausioj vietoj, o dar ir karstis italiskas... bet nieko, nerudavo mirksiukas.gif
Atsakyti