Manikšės frezijos
QUOTE(dovesa @ 2009 05 18, 21:35)
Šiltnamiuke kaip matau auga aš saviškes persodinau į MB medelių daržą laukiu kol žiedkotis atsiras, labai gal jau 6-7
Prieš gerą mėnesį pasodinau frezijų lauke, kaip suprantu- smarkiai vėlokai; įdomu, ar jos šią vasarą jau ir nebeišdygs?..
QUOTE(zebenkstiejka @ 2009 05 19, 20:10)
Prieš gerą mėnesį pasodinau frezijų lauke, kaip suprantu- smarkiai vėlokai; įdomu, ar jos šią vasarą jau ir nebeišdygs?..
Kad turėjo išdygti, nebent nušalo paprastai per 2 savaites tikrai išdygsta
Viena iš mano (8) frezijų vakar pražydo baltu žiedu
Per savaitgalį nufotografuosiu ir parodysiu
QUOTE(Ilcia @ 2009 05 29, 20:14)
Lauksim , pavydžiu baltai
QUOTE(Ilcia @ 2009 05 29, 20:14)
lauksim foto Mano persodintos lauke, bet dar nei vieno žiedkočio nėra
Tik dabar prisirengiau pažadą įvykdyti...
Taigi šiųmetis mano derlius
Taigi šiųmetis mano derlius
iš mano 7 frezijų kol kas tik viena krauna pumpuriukus kitos kažko labai jau sustojo augti ir parudavo na tikiuosi dar bent iš vienos sulauksiu pumpuriuku
Ilcia labai graži tavo frezija o jau kiek žiedų jaučiu per ekraną aš jų kvapą
Ilcia labai graži tavo frezija o jau kiek žiedų jaučiu per ekraną aš jų kvapą
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 01, 09:39)
iš mano 7 frezijų kol kas tik viena krauna pumpuriukus kitos kažko labai jau sustojo augti ir parudavo na tikiuosi dar bent iš vienos sulauksiu pumpuriuku
mano is 7 irgi dar tik viena krauna ziedelius, o 2 parudavo dalis lapeliu gal per daug saules nes ant pietines palanges, o gal per daug laistau
Ilcia nuostabi frezija ir aromatas
Ilcia, koks grozis as net per savo sinusita kvapa uzjauciau
maniske irgi zinok pacioj sauleciausioj vietoj, o dar ir karstis italiskas... bet nieko, nerudavo
QUOTE(agnir @ 2009 06 01, 11:01)
mano is 7 irgi dar tik viena krauna ziedelius, o 2 parudavo dalis lapeliu gal per daug saules nes ant pietines palanges, o gal per daug laistau
maniske irgi zinok pacioj sauleciausioj vietoj, o dar ir karstis italiskas... bet nieko, nerudavo