Kol dar negaliu pasigirti žiedelių spalvomis, tai bent jau parodysiu, kaip atsiranda žiedkotis...
QUOTE(Ilcia @ 2009 05 12, 21:59)
Kol dar negaliu pasigirti žiedelių spalvomis, tai bent jau parodysiu, kaip atsiranda žiedkotis...
QUOTE(Ilcia @ 2009 05 12, 21:59)
greit kvepes namuciai
As irgi labai myliu frezijas Vienais metais auginau ant palanges namuose, visai neblogai sekesi Tik va, kad tu lapu daug ir auksti, o ziedkotis tik vienas
QUOTE(zuzla @ 2009 05 13, 08:32)
QUOTE(agnir @ 2009 05 13, 08:42)
greit kvepes namuciai
Labiausiai to kvapo ir laukiu...
Beje, dar nežinau, kokių spalvų bus žiedeliai, nes pirkau mix'ą... Bet kokiu atveju, laukiu, kol galėsiu pasidžiaugti
O kaip sekasi jūsų frezijoms?
uuuch kokia dicke tavo!!!
maniske jau zydi, tik nuo saules pabluko, ale kvepia, nagai niezti nusiskint
QUOTE(Fliquiti @ 2009 05 13, 14:22)
uuuch kokia dicke tavo!!!
Ajei kokia gražuolė , maniškės tai stovi vietoj visai...
O maniškės frezijos išneštos į šilnamį rodos lyg būtų sustoję augti laukiu nesulaukių tų žiedelių
ech.. Per vestuves man plaukuose buvo frezijos..
O maniskes pradejo ruduoti, uzpykau, ismeciau i lauka, prie siltnamio, ten ir salnos gavo, ir palaistyt pamirsau, o vakar prisiminiau, manau, nu gatavos, einu paziureti - ogi didziausia ziedkoti iskelusios
QUOTE(meduliukas @ 2009 05 17, 09:59)
O maniskes pradejo ruduoti, uzpykau, ismeciau i lauka, prie siltnamio, ten ir salnos gavo, ir palaistyt pamirsau, o vakar prisiminiau, manau, nu gatavos, einu paziureti - ogi didziausia ziedkoti iskelusios
Ajei, mane sesė aplenkė reiks važiuot uostyt
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 17, 16:49)
Ajei, mane sesė aplenkė reiks važiuot uostyt
dar nezydi tik prie siltnamio metosi