Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(Gretuteka @ 2009 04 29, 21:21)

As vis mastau savo frezijas i balkona isgabenti arba jau kur pasodinti, bet bijau, kad mano suo kai prabegs nieko neliks blush2.gif

O galiukai gal gelsta, nes saules spinduliai tiesioginiai svilina, net sunku pasakyti kas dar gali buti. Apziurejau ka tik savuosius kaip ir viskas gerai, nors ant rytines palanges stovi.

As vis mastau savo frezijas i balkona isgabenti arba jau kur pasodinti, bet bijau, kad mano suo kai prabegs nieko neliks blush2.gif

O galiukai gal gelsta, nes saules spinduliai tiesioginiai svilina, net sunku pasakyti kas dar gali buti. Apziurejau ka tik savuosius kaip ir viskas gerai, nors ant rytines palanges stovi.

mano frezijos vakarinėje pusėje tai gal ir perkaista jos ten g.gif išnešiau į rytinę pusę pažiūrėsiu ar kas pasikeis rolleyes.gif
Atsakyti
o aš išnešiau į lauką frezijas nu į balkoną ir išlaužė vėjas.. sad.gif dar gal atsigaus, lyg nenyksta dar...
Atsakyti
Ateinu pasiguosti, dar neradau frezijų. Gal jau išpirktos ? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 04 29, 21:21)

na gal ne nuo saules g.gif nes mano pakolkas pakeptos ant pietines palanges kur nuo 13val saule atsisuka ir kepina pakol nusileidzia, o geliukams nieko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2009 04 30, 10:08)

o aš išnešiau į lauką frezijas nu į balkoną ir išlaužė vėjas.. sad.gif dar gal atsigaus, lyg nenyksta dar...

Ir aš šiandien norėjau išnešti, bet vėjas labai didelis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 30, 12:38)

Ateinu pasiguosti, dar neradau frezijų. Gal jau išpirktos ?  verysad.gif  unsure.gif

Ateinu pasiguosti, dar neradau frezijų. Gal jau išpirktos ?  verysad.gif  unsure.gif

Šiandien važiuosim su vyru apsipirkti, parašysiu jei kur užmatysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 04 30, 15:46)

Ir aš šiandien norėjau išnešti, bet vėjas labai didelis  doh.gif
Papildyta:

Ir aš šiandien norėjau išnešti, bet vėjas labai didelis  doh.gif
Papildyta:

4u.gif 4u.gif 4u.gif Labai ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 30, 20:06)

4u.gif  4u.gif  4u.gif  Labai ačiū  bigsmile.gif

4u.gif  4u.gif  4u.gif  Labai ačiū  bigsmile.gif

Gaila, bet turiu nuliūdinti, nei Kaune, nei Kedainiuose šiandien, niekur neradau frezijų svogūnėlių blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 01 gegužės 2009 - 18:50
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 01, 18:49)

Gaila, bet turiu nuliūdinti, nei Kaune, nei Kedainiuose šiandien, niekur neradau frezijų svogūnėlių blink.gif

Aš irgi niekur neradau. Matyt jau per vėlu. verysad.gif

labai ačiū už gerus norus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 01, 20:12)

Aš irgi niekur neradau. Matyt jau per vėlu.  verysad.gif

labai ačiū už gerus norus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

o "Senukuose" ziurejot? Juose daugiausiai buna.
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 01, 19:12)

Tai, kad nėra už ką 4u.gif Maniškės kažkaip atrodo nustojo augti, turi po 5-6 lapus ir neišvietos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gretuteka: 01 gegužės 2009 - 19:18
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 05 01, 20:12)

O "Thom Philipse" ziurejot g.gif pries kokias 3sav. maciau ju lankstinuky miksus siu gelyciu
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 05 01, 19:35)

O "Thom Philipse" ziurejot  g.gif  pries kokias 3sav. maciau ju lankstinuky miksus siu gelyciu

O "Thom Philipse" ziurejot  g.gif  pries kokias 3sav. maciau ju lankstinuky miksus siu gelyciu

Kažkaip visai pamiršau Tomą Philipsą. Ir Senukuose buvau tik pamiršau pažiūrėti. doh.gif Dabar internete pažiūrėjau, kad yra thumbup.gif . O Žalioj Stotelėj ir maximoj nepamiršau. Bet ten nebuvo. mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti