Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 25, 08:56)
Labas, merginos, norėjau paklausti kur jūs perkat frezijų svogūnėlius ir ar tai sezoninis dalykas. Pvz. krokų svogūniukų bet kada nenusipirksi.
Einu skaityti temą nuo pradžių. Viena forumietė paminėjo frezijas, jau taip užsimaniau  ax.gif  bigsmile.gif

O dabar ar dar ne vėlu sodinti. Jūs jau daigeliais džiaugiatės.

manau kad nevelu, gaus silumeles ir vysis anksciau pasodintas mirksiukas.gif
mano dar tik bando po 5 lapeli auginti, is pasodintu 9 sudygo 7 ax.gif
svoguneliu tai dar turetu buti g.gif pernai birzeli uzsimaniau situ grozybiu, tai pirkti jau neberadau ax.gif
Atsakyti
mano frezijos bute neužaugs verysad.gif šian ryte tas pats vaizdelis...
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 04 25, 09:20)
manau kad nevelu, gaus silumeles ir vysis anksciau pasodintas  mirksiukas.gif
mano dar tik bando po 5 lapeli auginti, is pasodintu 9 sudygo 7  ax.gif
svoguneliu tai dar turetu buti  g.gif pernai birzeli uzsimaniau situ grozybiu, tai pirkti jau neberadau  ax.gif

Merginos, o kur jų ieškoti ? Perskaičiau, kad lyg ir Maximoj būna. Ar ten geros kokybės svogūniukai? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zuzla @ 2009 04 25, 10:25)

verysad.gif verysad.gif verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 25, 12:31)
Merginos, o kur jų ieškoti ? Perskaičiau, kad lyg ir Maximoj būna. Ar ten geros kokybės svogūniukai? 4u.gif

verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  4u.gif

savo svogūniukus pirkau žalioj stotelėj, ėmiau mix'ą, bet yra ir senukuose, ir ermitaže g.gif iš dešimties sudygo septyni, kiti trys vis išrausiami būna verysad.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(omoroka 38 @ 2009 04 25, 13:31)
[

Aš pirkau Senukuose, sudygo visi ligi vieno thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedia @ 2009 04 25, 16:14)
Aš pirkau Senukuose, sudygo visi ligi vieno  thumbup.gif

O as pirkau RIMI, taip pat visos sudygo 4u.gif dabar labai daug kur jų pirkti yra blush2.gif
Atsakyti

Labai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omoroka 38: 25 balandžio 2009 - 18:00
QUOTE(zuzla @ 2009 04 25, 11:25)

Nešk į balkoną. Maniškės jau seniai ten gyvena.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 04 25, 20:04)
Nešk į balkoną. Maniškės jau seniai ten gyvena.

nestiklintam?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 25, 21:19)
nestiklintam?

Įstiklintam, bet jis visiškai nesandarus. Per visą apačią koks 10 cm tarpas. Jei visai nestiklintas, gal ir nelabai gerai... Aš pati pirmą kartą auginu, nežinau, kaip ten joms būtų nestiklintam.
Atsakyti
Laba diena, gal susidurėte kuri, man kai kurių frezijų galiukai pradėjo geltonuoti doh.gif nesuprantu ar saulės per daug gal perkaitina juos ar vandens kad beveik kasdien laistau po nedaug g.gif
Atsakyti
As vis mastau savo frezijas i balkona isgabenti arba jau kur pasodinti, bet bijau, kad mano suo kai prabegs nieko neliks blush2.gif

O galiukai gal gelsta, nes saules spinduliai tiesioginiai svilina, net sunku pasakyti kas dar gali buti. Apziurejau ka tik savuosius kaip ir viskas gerai, nors ant rytines palanges stovi.
Atsakyti