Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(Rituxx @ 2009 04 21, 10:21)
tai reiks neskubėti tada nešti jų į balkoną  smile.gif gal gi neilgai bus tie šalčiai  rolleyes.gif

Kažin ar frezijas veliau nešti geriau į lauką augti ar palikti namie? viena kalbėjo, kad frezijos tik šiltnamį užauga, tai dabar ir nežinau ką daryti, turiu dar 15 svogūnėlių likusių, sakiau laukan sodinsiu, bet ar verta? Gal ir tuos sukišti į vazonus kur namie tegul žydi?
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2009 04 21, 13:26)
Kažin ar frezijas veliau nešti geriau į lauką augti ar palikti namie? viena kalbėjo, kad frezijos tik šiltnamį užauga, tai dabar ir nežinau ką daryti, turiu dar 15 svogūnėlių likusių, sakiau laukan sodinsiu, bet ar verta? Gal ir tuos sukišti į vazonus kur namie tegul žydi?

Aš pernai gegužės pabaigoj šiek tiek padaigintus svogūnėlius tiesiai į gėlyną sodinau. Rugsėjį gražiausiai pražydo.
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2009 04 21, 17:50)
Aš pernai gegužės pabaigoj šiek tiek padaigintus svogūnėlius tiesiai į gėlyną sodinau. Rugsėjį gražiausiai pražydo.

Tikrai ? Puiku, reikia likusius susodinti ir keliaus į gėlyną vėliau, nes žadam vasara remontuotis, nebus kur dėti man jų.
Atsakyti
Kiek žinau frezijos mėgsta šilumą ir drėgmę, bent jau kažkur skaičiau, tai aš palieju kas antrą dieną 4u.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
ar užaugs frezijos bute? g.gif doh.gif

user posted image
Atsakyti
Semka pasidarbavo? lotuliukas.gif
maniskes irgi po kelis kart buvo iskastos, bet vistiek visos toliau auga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Opusas @ 2009 04 23, 18:02)
Semka pasidarbavo?  lotuliukas.gif

maniskes irgi po kelis kart buvo iskastos, bet vistiek visos toliau auga  ax.gif

ji doh.gif

maniškėms čia antras kartas verysad.gif gavau patarimą citrinos žievele lovelio kraštus pritrinti, bet jau matyt išsigaravo viskas unsure.gif
Atsakyti
as ir actu palanges valiau, ir dangsciau, nieks nepadejo doh.gif viskas baiges tuoj kad per morciaus ikarsti pabego musu katukas pro langa verysad.gif bet ir tai paskui mazius paravedavo, nu tai zodziu jis israuna as vel atgal sukisu, sekanti ryta tas pats doh.gif bet dabar jau nebelenda, o ir tos kurios buvo aplamdytos vistiek toliau auga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Opusas @ 2009 04 23, 19:22)
pabego musu katukas pro langa  verysad.gif

bet ir tai paskui mazius paravedavo, nu tai zodziu jis israuna as vel atgal sukisu, sekanti ryta tas pats  doh.gif  bet dabar jau nebelenda, o ir tos kurios buvo aplamdytos vistiek toliau auga  rolleyes.gif

oi koks pažįstamas jausmas console.gif bet aš savąją radau, bet ji pati labai namo norėjo, tik nežinojo kaip grįžti (nukrito iš trečio aukšto paskui musę, o mūsų namie tada nebuvo)... dabar tuos laikus primena randas ant nosytės smile.gif

tikiuosi, kad ir maniškės bus tokios pat gyvybingos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2009 04 23, 16:44)
ar užaugs frezijos bute? g.gif  doh.gif

user posted image

Na taviske ir pasidarbavo doh.gif
Cia turbut visu kaciu iprotis...
Atsakyti
Ir aš ateinu į frezijų mylėtojų būrelį. Pasisodinau frezijas namie ax.gif Labai jau man patinka jų kvapas ir žiedeliai wub.gif Didokos jau maniškės, po 5-6 lapelius turi, bet išgriuvo doh.gif reikės paremti kažkaip. Sakot, žydės, kai bus apie 8 lapelius g.gif Tai jau visai nebedaug liko laukti thumbup.gif Tikiuosi, pražįs wub.gif
Lieju kažkur 2 kartus į savaitę.
Atsakyti

Labas, merginos, norėjau paklausti kur jūs perkat frezijų svogūnėlius ir ar tai sezoninis dalykas. Pvz. krokų svogūniukų bet kada nenusipirksi.
Einu skaityti temą nuo pradžių. Viena forumietė paminėjo frezijas, jau taip užsimaniau ax.gif bigsmile.gif

O dabar ar dar ne vėlu sodinti. Jūs jau daigeliais džiaugiatės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omoroka 38: 25 balandžio 2009 - 08:01