mano svogūnėliai du dar neprasikalė, bet aš kantri
Sveikinu zuzla su pirmaisiais daigeliais Labai gera pamatyti juos lendant, o as laukiu nesulaukiu, kad prazys... Persodinau tik i gilesni vazona, kad nevirstu, o saknu didumas
QUOTE(Gretuteka @ 2009 04 16, 19:11)
o saknu didumas
mano šitie svogūnėliai kokias jau turi aš tai turiu daug medinių iešmukų, tai galvoju aplink kiekvieną ratu susmeigsiu, aprišiu juostele, tai gal laikysis, nevirs
maniske viena vaika auginasi, tai vel einu ratais apie loveli
QUOTE(Fėja* @ 2009 04 20, 15:02)
merginos, o kas kiek laiko jūs liejate frezijas... aš tai retokai kažkaip ir nieko nu net į savaitę kartą kartais nepalieju
aš tai beveik kasdien lieju tik nepodaug nežinau gerai tai ar ne bet kol kas auga nieko nesidaro joms
QUOTE(Rituxx @ 2009 04 20, 15:05)
aš tai beveik kasdien lieju tik nepodaug nežinau gerai tai ar ne bet kol kas auga nieko nesidaro joms
aš tai bijau, kad nesupūtų....nors jiet gal į lėkštę reik
QUOTE(Shlipse @ 2009 04 20, 16:37)
as palieju po nedaug.minejau kad buvo nusale keletas,balkone,tai vel leidzia lapelius.kaip laukiu ziedeliu.
tai kad visos labai laukiam žiedelių ir kvapo ale pagalvojau nebus blogai jei aš visas frezijas išnešiu ir paliksiu įstiklintam balkone?šiaip balkone pa mane nėra šilta beveik tiek kiek lauke tik kad užuovėja tai jei naktį minusas jaučiu nušals gėlytės gal užtenka tik diena išnešti o nakčiai namo parnešti
QUOTE(Rituxx @ 2009 04 21, 08:44)
tai kad visos labai laukiam žiedelių ir kvapo ale pagalvojau nebus blogai jei aš visas frezijas išnešiu ir paliksiu įstiklintam balkone?šiaip balkone pa mane nėra šilta beveik tiek kiek lauke tik kad užuovėja tai jei naktį minusas jaučiu nušals gėlytės gal užtenka tik diena išnešti o nakčiai namo parnešti
as tai dar auginu ant palanges manau kad frezijoms dar per salta naktimis balkone
QUOTE(agnir @ 2009 04 21, 09:38)
as tai dar auginu ant palanges manau kad frezijoms dar per salta naktimis balkone
tai reiks neskubėti tada nešti jų į balkoną gal gi neilgai bus tie šalčiai