Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

mano svogūnėliai wub.gif du dar neprasikalė, bet aš kantri biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikinu zuzla su pirmaisiais daigeliais thumbup.gif Labai gera pamatyti juos lendant, o as laukiu nesulaukiu, kad prazys... wub.gif Persodinau tik i gilesni vazona, kad nevirstu, o saknu didumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 04 16, 19:11)
o saknu didumas biggrin.gif

drinks_cheers.gif mano šitie svogūnėliai kokias jau turi doh.gif aš tai turiu daug medinių iešmukų, tai galvoju aplink kiekvieną ratu susmeigsiu, aprišiu juostele, tai gal laikysis, nevirs g.gif
Atsakyti
o as savuosius jau isveziau i kaima,tai nebeturiu galimybes nufotografuoti.
jeigu prisimenate tai balkone keletas nusalo,tai jau vel leidzia lapelius,o kiti kurie nenukentejo,auga labai gerai.
ziedus tai butinai nufotkinsiu ir idesiu
Atsakyti
maniske viena vaika auginasi, tai vel einu ratais apie loveli doh.gif
Atsakyti
merginos, o kas kiek laiko jūs liejate frezijas... aš tai retokai kažkaip ir nieko g.gif nu net į savaitę kartą kartais nepalieju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2009 04 20, 15:02)
merginos, o kas kiek laiko jūs liejate frezijas... aš tai retokai kažkaip ir nieko g.gif nu net į savaitę kartą kartais nepalieju g.gif

aš tai beveik kasdien lieju tik nepodaug rolleyes.gif nežinau gerai tai ar ne bet kol kas auga nieko nesidaro joms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 04 20, 15:05)
aš tai beveik kasdien lieju tik nepodaug  rolleyes.gif nežinau gerai tai ar ne bet kol kas auga nieko nesidaro joms  ax.gif

aš tai bijau, kad nesupūtų....nors jiet gal į lėkštę reik g.gif
Atsakyti
as palieju po nedaug.minejau kad buvo nusale keletas,balkone,tai vel leidzia lapelius.kaip laukiu ziedeliu.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 04 20, 16:37)
as palieju po nedaug.minejau kad buvo nusale keletas,balkone,tai vel leidzia lapelius.kaip laukiu ziedeliu.

tai kad visos labai laukiam žiedelių ir kvapo wub.gif ale pagalvojau nebus blogai jei aš visas frezijas išnešiu ir paliksiu įstiklintam balkone?šiaip balkone pa mane nėra šilta beveik tiek kiek lauke tik kad užuovėja tai jei naktį minusas jaučiu nušals gėlytės g.gif gal užtenka tik diena išnešti o nakčiai namo parnešti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 04 21, 08:44)
tai kad visos labai laukiam žiedelių ir kvapo  wub.gif ale pagalvojau nebus blogai jei aš visas frezijas išnešiu ir paliksiu įstiklintam balkone?šiaip balkone pa mane nėra šilta beveik tiek kiek lauke tik kad užuovėja tai jei naktį minusas jaučiu nušals gėlytės  g.gif gal užtenka tik diena išnešti o nakčiai namo parnešti  g.gif

as tai dar auginu ant palanges ax.gif manau kad frezijoms dar per salta naktimis balkone g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 04 21, 09:38)
as tai dar auginu ant palanges ax.gif manau kad frezijoms dar per salta naktimis balkone g.gif

tai reiks neskubėti tada nešti jų į balkoną smile.gif gal gi neilgai bus tie šalčiai rolleyes.gif
Atsakyti