Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(agnir @ 2009 03 16, 15:08)
tai kur jus laikot gelytes jeigu ziurkes puola g.gif  unsure.gif

Kambary ant rašomo stalo. O žiurkės tai naminės, mes jas 5 turim, buvau paleidus pasiganyt chebrytę.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 03 16, 15:12)
Kambary ant rašomo stalo. O žiurkės tai naminės, mes jas 5 turim, buvau paleidus pasiganyt chebrytę.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras thumbup.gif o as pagalvojau doh.gif Dabar aisku mirksiukas.gif kad gelininkes namines lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaitinėju, o vaizdų kaip nėra - taip nėra...lens.gif
Rodau savąją freziją. Praėjo lygiai dvi savaitės po augliuko pasirodymo ax.gif
user posted image
Atsakyti
O kiškis koks gražus wub.gif taip velykom pakvipo
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 03 18, 14:37)
Skaitinėju, o vaizdų kaip nėra - taip nėra...lens.gif 
Rodau savąją freziją. Praėjo lygiai dvi savaitės po augliuko pasirodymo ax.gif 
user posted image

oho kokia jau didziule thumbup.gif
as savo tai tik pries 2dienas pasodinau, o saulytes tai ner verysad.gif
Atsakyti
ar kuri nors esat pasodinusios frezijas lauke, t.y. balkone?
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 03 18, 16:08)
oho kokia jau didziule thumbup.gif
as savo tai tik pries 2dienas pasodinau, o saulytes tai ner verysad.gif

Pritariu, saulytės dar ir kaip reikia... 4u.gif
Pavasariu tik kiškis ir kvepia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilcia: 18 kovo 2009 - 15:56
sveikos 4u.gif ir as prisodinau devynias galybes freziju, nezinau kur reikes sutalpinti, kad visoms sviesos pakaktu ir katinas neiskastu doh.gif bet jau laukiu su nekantrumu kada isdygs daigeliai, jau keli prasikale, ir po truputi stiebiasi i virsu wub.gif kaip jau kazkuri rasete, per diena po keleta kartu apziurau, o gal jau isdygo, paaugo? doh.gif wub.gif
Atsakyti
Nu ir aš stoju į frezijų gerbėjų ratą- ką tik pasodinau aštuonias ir vieną didelį vazoną. Nežinau, gal per daug viename, matysiu kai dygti pradės.

O jos kai išauga, tik vienas žiedas ant stiebo būna?
Atsakyti
QUOTE(Belle de Nuit @ 2009 03 21, 15:42)
sveikos  4u.gif  ir as prisodinau devynias galybes freziju, nezinau kur reikes sutalpinti, kad visoms sviesos pakaktu ir katinas neiskastu doh.gif  bet jau laukiu su nekantrumu kada isdygs daigeliai, jau keli prasikale, ir po truputi stiebiasi i virsu  wub.gif  kaip jau kazkuri rasete, per diena po keleta kartu apziurau, o gal jau isdygo, paaugo? doh.gif  wub.gif

Sveika,
prisijungusi 4u.gif smile.gif

QUOTE(dovesa @ 2009 03 21, 17:13)
Nu ir aš stoju į frezijų gerbėjų ratą- ką tik pasodinau aštuonias ir vieną didelį vazoną. Nežinau, gal per daug viename, matysiu kai dygti pradės.

O jos kai išauga, tik vienas žiedas ant stiebo būna?

Žiūrint, koks tas vazonas, bet, manau, kad 8 frezijų viename - tikrai per daug smile.gif
Kiek pamenu, jos turi augti maždaug 5 cm atstumu viena nuo kitos...
O dėl žiedų - ant vieno stiebo tikrai ne vienas žiedas kraunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 03 22, 20:46)
O dėl žiedų - ant vieno stiebo tikrai ne vienas žiedas kraunasi  mirksiukas.gif

O stiebų vienas? ax.gif Gal kas pernai savo grožius fotorafavote? O frezijas veliau persodinti galima?
Atsakyti
sveikutes, atejau i SM pasidalinti savo dziaugsmu su jumis, zinau, kad suprasit ta nekantruma ir galybe kartu zujimo aplink vazonelius ir matavimo, kad jau paaugo paaugo bigsmile.gif nes namiskiu likau nesuprasta del krykstavimo del kiekvieno mm blink.gif auga grazuolytes mano, kaip kazkuri rasete per diena vos ne 1cm paauga wub.gif laukiu kada visos suaugs, tada foto ikelsiu. o kaip ziedu laukiu doh.gif wub.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle de Nuit: 22 kovo 2009 - 20:55