Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

siandien isdygo dar du svoguneliai.
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif , Shlipse,
turbūt dabar kasdien prie frezijų vazonėlių bėgiosi tikrinti, kaip joms sekasi stiebtis...
O aš jau galvojau, kad viena tokia ligonis esu lotuliukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 03 12, 15:09)
Sveikinu  4u.gif , Shlipse,
turbūt dabar kasdien prie frezijų vazonėlių bėgiosi tikrinti, kaip joms sekasi stiebtis...
O aš jau galvojau, kad viena tokia ligonis esu  lotuliukas.gif ...

kur čia kas dien, aš jei namuose būnu tai minimum du kartus per dieną nueinu,. o šiaip tai dažniau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 10, 00:29)
is tiesu tas pamirkymas svoguneliu tai labai gerai,islenda sakneles,ir sodini,as siandien neiskenciau patikrinau,tai sakneles jau skverbiasi i zeme ir auga.tikiuosi,kad greiciau sulauksiu daigeliu.
as jokiu paplidu nenaudojau.

o mirkete vandenyje ar kokiame nors saknijimosi stimuliatoriuje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 03 12, 15:17)
o mirkete vandenyje ar kokiame nors saknijimosi stimuliatoriuje? g.gif

aš tai nea, niekur nemirkiau smile.gif
Atsakyti
as mirkiau paprastame vandenyje.
as po keleta kartu uzmetu aki i frezijas,o gal jau islindo.
visai nukvakau ant senatves.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 12, 16:38)
as mirkiau paprastame vandenyje.
as po keleta kartu uzmetu aki i frezijas,o gal jau islindo.
visai nukvakau ant senatves.

lotuliukas.gif plinta manija
Bet kažkaip mūsų ratas susiaurėjo, kur kitos frezijų mylėtojos dingo? Ir nuotraukų nėra g.gif Liūdnoka unsure.gif
O gal kuri domėjotės, per kiek laiko jos pražysta? Jau vien sulaukti, kol stiebas pasieks apie 30 cm, kiek kantrybės reikia...
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 03 12, 22:58)
Bet kažkaip mūsų ratas susiaurėjo, kur kitos frezijų mylėtojos dingo? Ir nuotraukų nėra  g.gif Liūdnoka  unsure.gif
O gal kuri domėjotės, per kiek laiko jos pražysta? Jau vien sulaukti, kol stiebas pasieks apie 30 cm, kiek kantrybės reikia...

Kiek atsimenu iš praėjusių metų, kovo pabaigoj sodintos frezijos biržely jau žydėjo visame gražume. Pats stiebas labai greitai išauga, tereikia tik stiebopradžių pradžios sulaukti. O ta pradžia bent jau man labai netikėtai pasirodė, mat pirmą kartą pernai auginau frezijas, tai net nežinojau , ko tikėtis.
Tikrai sulauksit savų žiedelių mirksiukas.gif
O aš šiemet ax.gif kitais augaliukais užsiėmiau, tai frezijom nelabai lieka vietos blush2.gif
Tai tikiuosi šiemet pasidžiaugsiu jūsų visų žiedeliais.
Atsakyti
Bet kažkaip mūsų ratas susiaurėjo, kur kitos frezijų mylėtojos dingo? Ir nuotraukų nėra  g.gif Liūdnoka  unsure.gif

nesiaureja nesiaureja, as sodinu lauke, tad prisijungsiu veliau bigsmile.gif nors nagai jau niezti bigsmile.gif
Atsakyti
as savasias dabar namie auginu,bet atsilus jos keliaus pas mama,nebent pora menesiu auginsiu as.bet fotografuoti pasizadu,ir jums parodyti.bet mano daiginimo rezultatai visai neblogi.tikiuosi per mamos gimtadieni birzelio 18d.ziedeliu,butu fantastika,stengsiuosi puoseleti labai rupintis.
Atsakyti

nesiaureja mirksiukas.gif as dar tik sodinsiu ax.gif laukiu dar silumeles blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 13 kovo 2009 - 13:44
QUOTE(--rita @ 2009 03 13, 00:24)
Kiek atsimenu iš praėjusių metų, kovo pabaigoj sodintos frezijos biržely jau žydėjo visame gražume. Pats stiebas labai greitai išauga, tereikia tik stiebopradžių pradžios sulaukti. O ta pradžia bent jau man labai netikėtai pasirodė, mat pirmą kartą pernai auginau frezijas, tai net nežinojau , ko tikėtis.
Tikrai sulauksit savų žiedelių mirksiukas.gif
O aš šiemet  ax.gif kitais augaliukais užsiėmiau, tai frezijom nelabai lieka vietos blush2.gif
Tai tikiuosi šiemet pasidžiaugsiu jūsų visų žiedeliais.

Ačiū už informaciją aciuks.gif
Laukiam žiedų - o tada ir rodysim... Bet, manau, neiškęsiu tiek, tad dar keliomis nuotraukomis tikrai pasidalysiu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Fliquiti @ 2009 03 13, 01:20)
nesiaureja nesiaureja, as sodinu lauke, tad prisijungsiu veliau  bigsmile.gif nors nagai jau niezti  bigsmile.gif

O lauke - dirva ne pe šalta? Man tai aktualu, nes kitąmet, manau, irgi sodinsiu lauke 4u.gif

QUOTE(agnir @ 2009 03 13, 14:43)
nesiaureja mirksiukas.gif as dar tik sodinsiu ax.gif laukiu dar silumeles blush2.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilcia: 13 kovo 2009 - 15:01