Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

o saulutes mums truksta,bet kai ji islenda ta tikroji saulute,tai augalai galima sakyta pasiunta augti.
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 03 08, 19:28)
Ir mano "mix'as"  4u.gif ,

Kažkodėl niekas daugiau nesidalija savo frezijų nuotraukomis  photo.gif  g.gif
Ar čia tik man taip norisi pasigirti? doh.gif  blush2.gif

gražu 4u.gif mano irgi taip atrodo. Tap ir nepafotkinau savaitgalį aš savų. Na, gal kitą savaitgalį pafotkinsiu blush2.gif
Atsakyti
Maniskes smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 09, 02:40)
o saulutes mums truksta,bet kai ji islenda ta tikroji saulute,tai augalai galima sakyta pasiunta augti.

drinks_cheers.gif
augalai - sutinku, bet kad ir man tos tikrosios pavasario saulės labai trūksta ax.gif

QUOTE(*elfė* @ 2009 03 09, 09:41)
gražu 4u.gif mano irgi taip atrodo. Tap ir nepafotkinau savaitgalį aš savų. Na, gal kitą savaitgalį pafotkinsiu blush2.gif

Laukiam 4u.gif

Meduliuk,
o tavosios kaip sparčiai auga... bigsmile.gif
Tu pirmoji džiaugsies frezijų žiedeliais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilcia: 09 kovo 2009 - 14:46
QUOTE(Ilcia @ 2009 03 09, 14:42)
drinks_cheers.gif
augalai - sutinku, bet kad ir man tos tikrosios pavasario saulės labai trūksta  ax.gif
Laukiam  4u.gif
Meduliuk,
o tavosios kaip sparčiai auga...  bigsmile.gif
Tu pirmoji džiaugsies frezijų žiedeliais  wub.gif

Tikiuosi blush2.gif Maniskes labai ilgai dygti nenorejo, o dabar kaip sove, kasdien vis paauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 03 09, 14:18)

oho kokios jau dideles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 03 09, 19:53)
Tikiuosi blush2.gif Maniskes labai ilgai dygti nenorejo, o dabar kaip sove, kasdien vis paauga smile.gif

drinks_cheers.gif ,
labai smagu žiūrėti lens.gif, kaip šis grožis auga... Juo labiau, kad auga stebėtinai greitai... Per parą manoji styptelėjo net 2 cm biggrin.gif .
Atsakyti
Gal jau reiktu patresti, juk taip augdamos jos baisiai daug maisto medziagu naudoja, kaip manot g.gif
Atsakyti
Sukišau ir aš saviškes šiandien - beveik parą mirkiau įsišaknijimo stimuliatoriuj, žiūrėsim kas gausis. Turiu planą dalį augint balkone, dalį į gryną lauką iškraustyt, kai orai atšils.
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 03 09, 21:56)
Gal jau reiktu patresti, juk taip augdamos jos baisiai daug maisto medziagu naudoja, kaip manot g.gif

O kuo būtų geriausia tai padaryti? g.gif
Atsakyti
is tiesu tas pamirkymas svoguneliu tai labai gerai,islenda sakneles,ir sodini,as siandien neiskenciau patikrinau,tai sakneles jau skverbiasi i zeme ir auga.tikiuosi,kad greiciau sulauksiu daigeliu.
as jokiu paplidu nenaudojau.
Atsakyti
valio,jau du svoguneliai prasikale,islindo smailus ragiukai.
Papildyta:
rezultatai tiesiog puikus,03.07d.as susodinau pradaigintus svogunelius su saknelemis,siandien jau du pradyge.per keturias dienas.
Atsakyti