QUOTE(Shlipse @ 2009 03 06, 23:58)
ir as jau sukaisiojau i vazona visus 10svoguneliu.lauksiu daigeliu,sakneles visi isleido.
Lauksim žinių
Maniskes is senuku sudygo 100%
Idesiu foto - jau dideles
Idesiu foto - jau dideles
QUOTE(meduliukas @ 2009 03 07, 21:50)
Sveikinimai
Kada tiksliai sodinai, t.y. per kiek laiko sudygo? Beje, kokia jų rūšis?
Laukiam vaizdų
QUOTE(Ilcia @ 2009 03 07, 22:17)
Sveikinimai
Laukiam vaizdų
Laukiam vaizdų
Senukuose Mixa pirkau, pirmiausiai sitas ir susodinau, sudygo mazdaug per 3savaites kiek pamenu
O violetines, geltonos, rausvos ir baltos keliaus i lauka, tai sodinsiu po porors savaiciu i daigykla, sudaiginimui.
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 08, 00:28)
kai as savasias pabrinkinau,ir isleido sakneles tai skaiciuosiu-kiek laiko uztruks kol islys pirmi lapeliai.gal tikrai geriau padaiginti ir tada sodinti.nes jauciu jeigu buciau sukisusi siaip i zeme,dar butu daug laiko praeje kol pirmos saknys islystu,ka kalbeti apie lapelius.
Aš Pasodinau penkis svogūnėlius ir mažą vaikelį 2009.02.24 ir 2009.03.08 (ty. šiandien ) trys ūgliukai jau apie 4 cm.
sukišau sausas ir tiek. Tą vaikelį tai radau priaugusį prie svogūnėlio, atskyriau, pamaniau gal išdigs lapiukai, paaugins jis svogūnėlį savo ir lyg irgi jau matau, kad veiksmas net tame vaikelyje vyksta
QUOTE(meduliukas @ 2009 03 08, 09:16)
Senukuose Mixa pirkau, pirmiausiai sitas ir susodinau, sudygo mazdaug per 3savaites kiek pamenu
Ir mano "mix'as" ,
tik sudygo truputį greičiau - nė dviejų savaičių neprireikė (per 10 d. pasirodė)
Dabar ūgliukas siekia 4.5 cm. Stebim toliau
Kažkodėl niekas daugiau nesidalija savo frezijų nuotraukomis
Ar čia tik man taip norisi pasigirti?
Na, as kol kas taip pat pasigirti neturiu kuo . Tik pirmadieni i vazonus sukaisiojau , nors pora svoguneliu jau taip ganetinai guviai atrodo
mano irgi po trupuciuka auga po trupuciuka palaistau,ant palanges siltai stovi,tik tos saulutes mazoka ,susodinau tik tris svogunelius ir visi trys auga tik per anksti nesidziaugsiu labai bus smagu,kai suzydes