Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

as tai senukuose pirkau,neskaiciavau kiek ten tu svoguneliu yra g.gif bet tik tris pasodinau,dar vis laukiu zalumos ax.gif bet neiskenciau ir iskeliau viena blush2.gif tai saknys jau pasirode thumbup.gif tikiuosi viskas bus gerai,kitus svogunelius bandysiu kai silciau bus i siltnami,ten dauguma geliu gerai auga mirksiukas.gif
Atsakyti
suberiau svogunelius i indeli ir apslaksciau vandeniu,siandien pasirode mazos sakneles.palauksiu rytojaus,ir susodinsiu i zeme.
Atsakyti
Labai norisi pasigirti ax.gif ...
Frezijų svogūnėlių pirkau Senukuose (mix'ą). Pasodinau durpių substrate (3 cm gylyje). Nepraėjus dviem savaitėms, sulaukiau pirmųjų daigelių wub.gif ...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilcia: 05 kovo 2009 - 15:33
vajaij kaip smagu,o kiek tau laiko dygo?
ziuresime kaip manieki augs.sakneles jau po tris milimetrus.bet as tik uzvakar velai vakare pamerkiau.
Atsakyti
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 05, 17:26)
vajaij kaip smagu,o kiek tau laiko dygo?
ziuresime kaip manieki augs.sakneles jau po tris milimetrus.bet as tik uzvakar velai vakare pamerkiau.

Na, aš frezijų svogūnėlių niekur nemerkiau... g.gif Iškart sodinau... Aišku, stengiausi, kad žemė nebūtų sausa... Dažnai laisčiau... O išdygo per 10 dienų mirksiukas.gif
Atsakyti
man norisi greiciau,o dar tokie isdziuve buvo,tai maniau kazi ar isdygs aplamai,ar dar gyvi.du neleidzia sakneliu gal jau ir amen jiems.
Atsakyti
drinks_cheers.gif Sweikinimai thumbup.gif ir linkiu daug graziu ziedu bis.gif
mano dar nerodo nieko,bet kantriai laukiu,po trupuciuka padrekinu mirksiukas.gif
Tikekimes turesim kvapniu graziu ziedeliu thumbup.gif :wub
Atsakyti
aš aną savaitę pasodinau frezijas, o jau turiu žalumą kelias dienas žinokit.. 24 vasario pasodinau.
Atsakyti
QUOTE(atlantica @ 2009 03 05, 20:25)
drinks_cheers.gif Sweikinimai thumbup.gif ir linkiu daug graziu ziedu bis.gif
mano dar nerodo nieko,bet kantriai laukiu,po trupuciuka padrekinu mirksiukas.gif
Tikekimes turesim kvapniu graziu ziedeliu  thumbup.gif :wub

Ačiū 4u.gif ,
tik kad greičiausiai žiedelių teks ilgokai palaukti, pasirodo, šių frezijų stiebo ilgis - apie 30 cm... doh.gif
Lauksim jūsų pasirodymo mirksiukas.gif

QUOTE(*elfė* @ 2009 03 05, 21:04)
aš aną savaitę pasodinau frezijas, o jau turiu žalumą kelias dienas žinokit.. 24 vasario pasodinau.

thumbup.gif , gal galėtumei ir foto įdėti? 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 05, 19:19)
man norisi greiciau,o dar tokie isdziuve buvo,tai maniau kazi ar isdygs aplamai,ar dar gyvi.du neleidzia sakneliu gal jau ir amen jiems.

Sodink visus, juk tiksliai nežinai, kuris duos "derlių" mirksiukas.gif. Beje, ir mano ne visi kol kas dar sudygo...
Atsakyti
tai jau rytoj ir sodinsiu,tegu auga.
Atsakyti
As tai siandien diena desimt grazuolyciu freziju svoguneliu i vazonus sukaisiojau bigsmile.gif. Ziuresim, kaip cia mums seksis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilcia @ 2009 03 05, 22:06)
thumbup.gif , gal galėtumei ir foto įdėti?  4u.gif

reiks pabandyt pafotkyt, tačiau ne šiandien 4u.gif

beja, iš penkių kolkas sudygo tik trys kolkas rolleyes.gif
Atsakyti