Vilniaus autobusu stotyje paradvineja freziju svogunelius 1vnt.-0.70cnt.
baltos,geltonos,melyns,ir regis rausvos buvo.
kaip jus manote kaina normali?
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 03, 15:48)
Vilniaus autobusu stotyje paradvineja freziju svogunelius 1vnt.-0.70cnt.
baltos,geltonos,melyns,ir regis rausvos buvo.
normali manau baltos,geltonos,melyns,ir regis rausvos buvo.
nu senukuose mix 10 svogunėlių 6 litai su centais. tiek mokėjau
Na, as vakar frezijas pirkau "Zalioje stoteleje". Uz 10 daigeliu sumokejau 6,49 lt
QUOTE(Syrtana @ 2009 03 03, 17:41)
Na, as vakar frezijas pirkau "Zalioje stoteleje". Uz 10 daigeliu sumokejau 6,49 lt
maciau Thomas Phillips reklama - tiksliai nepamenu, bet ten 10 svoguneliu apie 3.50 Lt
QUOTE(Shlipse @ 2009 03 03, 19:39)
jau nusipirkau freziju svoguneliu Zalioj stoteles,bet jie tokie apvyte apdziuve.kisiu siandien i vazona.
O tai siandie ir sodinsi ? Nezinau, kazkaip man dar is mociutes perduota, kad geles sodint (ir net laistyt) geriausia ryte ar pirmoj dienos pusej, nes velai vakare joms ramybes ir miego metas...
Na, kiek yra teke girdeti, tai frezijas sodinti lauke tiesiogiai i zeme ir reiketu, kai jau is zemeles yra visiskai isejes isalas ir ji siek tiek pasilusi
Laba
jungiuosi ir aš prie šių gėlių augintojų. Tiesa, aš dar tik vakar gavau svogūnėlių dovanų. Net minties niekad neturėjau, kad šias gėles galima namie auginti, visad galvojau, kad jos atvežtos skintos iš užsienių Teks mokytis...
jungiuosi ir aš prie šių gėlių augintojų. Tiesa, aš dar tik vakar gavau svogūnėlių dovanų. Net minties niekad neturėjau, kad šias gėles galima namie auginti, visad galvojau, kad jos atvežtos skintos iš užsienių Teks mokytis...
Urmo bazėj šiand makalavaus. Tai nuo Dainavos poliklinikos žiūrint, kairėj pusėj esančioj rampoj, 12 sandėlio 19 vietoj (jau už Sanitex) yra sėklų skyrius. Ten yra frezijų: visokių spalvų - mėlynos, geltonos, baltos, raudonos atskirai po 10 vnt, yra miksai - po 5 litus, ir yra palaidų po 50 centų.
Va tos palaidos tai man rojus pasirodė - knaisioji po dėžutę ir renkies storiausius sveikiausius svogūnėlius. Tik spalvos tai neatspėsi.
Va tos palaidos tai man rojus pasirodė - knaisioji po dėžutę ir renkies storiausius sveikiausius svogūnėlius. Tik spalvos tai neatspėsi.