Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

Ir dar,mergaites,nepalikit freziju ziemoti zemese. As siemet palikau,tai tik 1 isgyveno. Nors kai kam ir pasiseka.Bet kam rizikuot.
Atsakyti
na va, pasodinau svogūnėlius - lauksim daigelių smile.gif

Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 21, 14:43)
vaje, Ilcia, paklausk ko nors lengviau  biggrin.gif nieko nezinau apie ju dydi - tik tai, kas buna uzrasyta ant pakuotes  biggrin.gif o del laistymo: na, as laisciau vidutiniskai taip - kad nepermirktu, bet ir kad nebutu sausos. O vasara lauke, tai kas vakara liejau, o karstomis dienomis ir ryte dar paliedavau, nes ten saules pusdieni nemenkai gaudavo jos...

Kažkaip nesinori, kad užaugtų per didelės - juk ant palangės žydės, kambarį puoš wub.gif Persodinti vasarą į lauką kol kas neturiu kur... sklypas dar tuščias...
Aišku, pirmiausia reikia daigelių sulaukti 4u.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2009 02 21, 21:25)
na va, pasodinau svogūnėlius - lauksim daigelių smile.gif

Sveikinu 4u.gif , ir mano jau dirvoje... Laukiu rezultato lens.gif
Atsakyti
nusipirkau frezijų-mixą Senukuose po 6 su viršum lito. Ryt sodinsime su dukra thumbup.gif ir laauksim wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 20, 20:07)
Aš tikiuos pervažiuot sekmadienįtas Žalias stoteles ir rast svogūniukų blush2.gif  biggrin.gif

Senukuose yra visokiu 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 02 23, 20:32)
Senukuose yra visokiu 4u.gif

nu ne visokių, Megos seniuose buvo mėlynų ir mixai. Du pasirinkimo variantai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 23, 21:04)
nu ne visokių, Megos seniuose buvo mėlynų ir mixai. Du pasirinkimo variantai biggrin.gif

butent ten nusipirkau, baltas, melynas, ryskiai geltonas ir mixa mirksiukas.gif Labai norejau rausvu ir baltu su rausvom dryziukem, bet deja...nerandu, o zalia stotele neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 02 23, 21:19)
butent ten nusipirkau, baltas, melynas, ryskiai geltonas ir mixa mirksiukas.gif Labai norejau rausvu ir baltu su rausvom dryziukem, bet deja...nerandu, o zalia stotele neturi doh.gif

nu šiandien tiek aš nemačiau...vakare buvau
Atsakyti
QUOTE(*elfė* @ 2009 02 23, 21:24)
nu šiandien tiek aš nemačiau...vakare buvau

As pirkau ir sodinau praeita savaite, dabar gal jau ispirko g.gif
Gal matete kur nors rausvu, kas nors blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Maniskes jau sudygo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 02 26, 19:47)
Maniskes jau sudygo thumbup.gif

aš tik vakar sukišau į žemę smile.gif