Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

Gal kas parduodat arba matet kur Kaune butu galima isigyti freziju svoguneliu? g.gif Labai jau noriu sito grozio wub.gif
Atsakyti
ir as labai noriu,o kur Vilniuje galima rasti.
Atsakyti
nu vat įdomu įdomu aš irgi praeitais metais pirmą kartą frezijų prisiauginau: iš pradžių namie, tada kažkur gegužy pernešiau į lauką susodinti, aišku, visos išvirto (kad paraišioti reikėtų, tai nesusiprotėjau, žąsis doh.gif ), bet išleido žiedų milijoną ir žydėjo labai ilgai. Paskui, nežinodama, kaip toliau elgtis, pasikonsultavau su kaimyne, pas ją mat tokios kažkokios kitokios frezijos, smulkiažiedės, yra, tai ji sako, aš žiemai iškasu ir su visa žeme nešu į rūsį (nu kaip kanus), o pavasarį vėl tą visą guzą į dirvą įkišu ir vsio.
aišku, aš taip ir padariau, bet dabar jus paskaičius susiparinau biški: gal reikėjo tuos svogūniukus išrankioti ir kaip begonijas gražiai pjuvenose per žiemą laikyti? Kad nesupūtų man toje žemėje unsure.gif be to, tuomet kasdama pastebėjau, kad krūvą naujų svogūniukų jos ten priauginusios buvo. Bliamba. Jaučiu reiks eit krapštyt ir žiūrėt, kas ten tose žemėse gyvo liko ar ne g.gif
Atsakyti
gal keleta svoguneliu perleistumete? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Mergytės, taigi Žalioj stotelej frezijų gal trijų rūšių kaba...
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 02 13, 18:29)

viskas svarbu, 13 Vas 2009 - 18:29, para�ė:

viskas svarbu, 13 Vas 2009 - 18:29, para�ė:

nu vat įdomu įdomu aš irgi praeitais metais pirmą kartą frezijų prisiauginau: iš pradžių namie, tada kažkur gegužy pernešiau į lauką susodinti, aišku, visos išvirto (kad paraišioti reikėtų, tai nesusiprotėjau, žąsis  doh.gif ), bet išleido žiedų milijoną ir žydėjo labai ilgai. Paskui, nežinodama, kaip toliau elgtis, pasikonsultavau su kaimyne, pas ją mat tokios kažkokios kitokios frezijos, smulkiažiedės, yra, tai ji sako, aš žiemai iškasu ir su visa žeme nešu į rūsį (nu kaip kanus), o pavasarį vėl tą visą guzą į dirvą įkišu ir vsio.
aišku, aš taip ir padariau, bet dabar jus paskaičius susiparinau biški: gal reikėjo tuos svogūniukus išrankioti ir kaip begonijas gražiai pjuvenose per žiemą laikyti? Kad nesupūtų man toje žemėje  unsure.gif be to, tuomet kasdama pastebėjau, kad krūvą naujų svogūniukų jos ten priauginusios buvo. Bliamba. Jaučiu reiks eit krapštyt ir žiūrėt, kas ten tose žemėse gyvo liko ar ne  g.gif

nu vat įdomu įdomu aš irgi praeitais metais pirmą kartą frezijų prisiauginau: iš pradžių namie, tada kažkur gegužy pernešiau į lauką susodinti, aišku, visos išvirto (kad paraišioti reikėtų, tai nesusiprotėjau, žąsis  doh.gif ), bet išleido žiedų milijoną ir žydėjo labai ilgai. Paskui, nežinodama, kaip toliau elgtis, pasikonsultavau su kaimyne, pas ją mat tokios kažkokios kitokios frezijos, smulkiažiedės, yra, tai ji sako, aš žiemai iškasu ir su visa žeme nešu į rūsį (nu kaip kanus), o pavasarį vėl tą visą guzą į dirvą įkišu ir vsio.
aišku, aš taip ir padariau, bet dabar jus paskaičius susiparinau biški: gal reikėjo tuos svogūniukus išrankioti ir kaip begonijas gražiai pjuvenose per žiemą laikyti? Kad nesupūtų man toje žemėje  unsure.gif be to, tuomet kasdama pastebėjau, kad krūvą naujų svogūniukų jos ten priauginusios buvo. Bliamba. Jaučiu reiks eit krapštyt ir žiūrėt, kas ten tose žemėse gyvo liko ar ne  g.gif

Pas mane lygiai taip pat buvo.Sliauziancios zydincios frezijos doh.gif Tik man ir be kaimynes proto uzteko su zemem i rusi nunest doh.gif Lekiu dabar krapstyti.ziuresiu,kas is ju liko.
Atsakyti
Na va,-is 12 svoguneliu liko 1.Visi kiti supuvo verysad.gif Bet taip supuvo,kad ne zymes nuo ju neliko g.gif
Atsakyti
vakar vienoj parduotuveje klausinejausi apie frezijas,sake,kad nera ju tureje.
nuleksiu i Zaliaja stotele.
Atsakyti
As pernai senukuose pirkau.Buvo nemazas pasirinkimas freziju.Gal ir siemet turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2009 02 14, 13:47)

NIDA, 14 Vas 2009 - 13:47, para�ė:

NIDA, 14 Vas 2009 - 13:47, para�ė:

As pernai senukuose pirkau.Buvo nemazas pasirinkimas freziju.Gal ir siemet turetu buti.

As ka tik is Senuku, pardavime jau yra freziju svoguneliu wub.gif kainuoja 6 su centais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 14 vasario 2009 - 15:10
QUOTE(agnir @ 2009 02 14, 16:09)

agnir, 14 Vas 2009 - 16:09, para�ė:

agnir, 14 Vas 2009 - 16:09, para�ė:

As ka tik is Senuku, pardavime jau yra freziju svoguneliu wub.gif kainuoja 6 su centais mirksiukas.gif

Reikes mauti situ groziu isigyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 14, 19:26)

FleurDeLis, 14 Vas 2009 - 19:26, para�ė:

FleurDeLis, 14 Vas 2009 - 19:26, para�ė:

Reikes mauti situ groziu isigyti  wub.gif

Reikes mauti situ groziu isigyti  wub.gif

drinks_cheers.gif . Šiemet namuose taip pat noriu pajusti frezijų kvapą 4u.gif . Visada pavasarį šių gėlyčių pirkdavau skintų, tačiau norisi jomis pasidžiaugti ne keletą dienų smile.gif Neskaičiau visų forumo žinučių, bet gal atsiras galinčių patarti: į kokią žemę frezijų svogūnėlius sodinti? Kaip greitai jie pradeda dygti? ax.gif
Atsakyti