Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(Mergelė @ 2008 05 11, 18:54)
svogūninės.
Mano tai labai gražiai išdygo dideliam vazone, bet paaugę ko tai išlinko, o dabar šalia leidžia dar lapelius. g.gif

kaži o jas vėlu jau sodint? Jei į lauką?
Atsakyti
Mano vienam frezijų vazonui kažkodėl pradėjo ruduoti lapų pakraštėliai.
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 12, 22:35)
kaži o jas vėlu jau sodint? Jei į lauką?

Jei sodinčiau , tai į vazoną. Kad galėčiau isinešti į vidų, jei kartais nespėtu peržydėti šiltuoju sezonu.
Atsakyti
O vienas,kaip nekeista, pats maziausias daigelis jau zieda laeidzia smile.gif

Pas kuria nors gal jau pilnai zydi?
Atsakyti
Na žiedų pas mane nesimato schmoll.gif Bet labai nori linkti, išstypo baisiai, tai jau pradėjau rišt smile.gif Beje, lauke jau senai jas išnešus esu, gal dar per vėsu joms žiedus krauti ax.gif
Atsakyti
Jau kelias dienas džiaugiuosi bigsmile.gif pirmaisiais žiedeliais. Ir tikrai nesitikėjau, kad taip stipriai ir skaniai kvepės.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo --rita: 07 birželio 2008 - 12:31
Kažkaip nerandu frezijų svogūnėlių... gal ieškot nemoku, nežinau...

Beje labai gražūs žiedeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 07 birželio 2008 - 13:00
Pavasarį visada būna pirkti ir 'senukuose' ,ir kituose PC. O šiuo metų laiku ir man neteko matyti g.gif
Atsakyti
Na tai kitą pavasarį prisisodinsiu, ar bute ar ant palangės, ar balkone jei dar turėsiu... smile.gif man jos tokio nerealaus kvapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 06 07, 13:30)
Jau kelias dienas džiaugiuosi  bigsmile.gif pirmaisiais žiedeliais. Ir tikrai nesitikėjau, kad taip stipriai ir skaniai kvepės.

user posted image

user posted image

Kaip faina wub.gif , tiesiog sedziu ir isivaizduoju siu nuostabiu geliu kvapa wub.gif
tik gaila pavasari as praziopsojau kada ju buvo pardavime, o dabar saukstai po pietu doh.gif
Atsakyti
Tai kitam sezonui nepamiršk apsirūpinti svogunėliais. mirksiukas.gif
Aš turiu geltonų ir violetinių, tai kitiems metams ieškosiu spalvotų frezijų mišinio smile.gif
o kvepia tai tikrai nerealiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 06 07, 21:17)
Tai kitam sezonui nepamiršk apsirūpinti svogunėliais.  mirksiukas.gif
Aš turiu geltonų ir violetinių, tai kitiems metams ieškosiu spalvotų frezijų mišinio smile.gif
o kvepia tai tikrai nerealiai ax.gif

Butinai isigysiu, man tai pacios graziausios geles wub.gif wub.gif wub.gif tik butinai kvepiancios (pirktos skintos ne visada turi to nuostabaus aromato) o cia dar jei pacios uzaugintos thumbup.gif
Atsakyti
Kokie faini žiedeliai.
O mano kažkodėl apstojo augti? išstypo, nuvirto ir jokių nesimato žiedų. schmoll.gif
rita, o tu jas augini gal daugiau pavėsyje/ gal mano per daug karšta joms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 08 birželio 2008 - 14:20