Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(#Antradiene# @ 2008 03 12, 09:12)
aš tavo vietoj sodinčiau arčiau gatvės...kad pavydėtų lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors perskaičiau tik dabar, ale susodinau prieš porą savaičių prie gatvės hihihi.gif galės visi pavydėt didis.gif
Atsakyti
tai kaip ten s u tuo laistymu ar gausiai reikia? maniskes jau sudygo bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(HATA @ 2008 03 30, 21:08)
tai kaip ten s u tuo laistymu ar gausiai reikia? maniskes jau sudygo bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Vidutiniškai, jokiu būdu neperlaistyti, gali ir šiek tiek nusausti, tik neilgam, žinoma smile.gif
Atsakyti
Aš tik šeštadienį pasodinau. Kad tik neperlaistyčiau.
O per kiek laiko sudygsta? Kelis vazonėlius parsinešiau į virtuvę ant palangės. O keliems neužteko vietos, tai liko 'priimamajeme' ant palanges, o ten kokiais trim laipsniais mažiau šilumos nei kambary, tai galvoju, gal agroplevele apdengti?
Atsakyti
žinai, aš kai bute auginau, tai ant šildomų grindų vazonėlius pastačiau, sudygo staigiai, per kelias dienas thumbup.gif
Atsakyti
tos, kurios virtuvėje šiltai stovėjo jau ir pas mane dygsta... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes.Ohoho kiek frezijų mylėtojų. thumbup.gif Aš viena iš jų. Labai jau patinka šios gėlytės.Tik pas mane frezijos kažkokios keistos.Pasodinau pernai balandį. Sudygo gal po 4mėn tiktai. O žydėjo tik šiemet kovą. Ir kaip apmaudu,negalėjau tais žiedais pasidžiaugti.Na jos auga pas mane Airijoj namuose,o aš buvau LT puse metų.Prižiūrėjo vyras.Tai gal aš bloga gėlininkė blush2.gif Nes žiedų tai aš laukiau,o ne vyras. verysad.gif Taai tokia istorija.
Atsakyti
as gi kaip sakiau siemet sode pasodinau huh.gif praejo kazkur 6 savaites, o mano frezijos vis dar po zeme cray.gif is kokiu 12-15 (nepamenu blush2.gif ) dar tik penkios islinde doh.gif islenda vis po viena kas kokias 3 dienas lotuliukas.gif
Atsakyti
Man visos , kiek sodinau išdygo. Kurias laikiau virtuvėj ant palangės sudygo per dvi savaites. O kitos buvo truputį šaltesnėj patalpoj gal per kokias tris savaites sudygo, dar jas kartais šiltą dieną išnešdavau i kiemą saulute pasidžiaugti, o jom ėmė ir kažkaip keistai susigarbanavo lapai. Tai dabar visas laikau virtuvėj, žiurėsiu kaip bus.
Atsakyti
jau sesios huh.gif
Atsakyti
O frezijos sėklinės ar svogūninės?
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 05 11, 18:52)
O frezijos sėklinės ar svogūninės?

svogūninės.
Mano tai labai gražiai išdygo dideliam vazone, bet paaugę ko tai išlinko, o dabar šalia leidžia dar lapelius. g.gif
Atsakyti