Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

o aš pirkau Thomas Philips, už 10 svogūnėlių sumokėjau 3 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2007 04 13, 13:04)
Nebus per vėlu  schmoll.gif Šiaip jos yra sodinamos tiesiai  po šalnų  mirksiukas.gif į lauką. Aš pasisodinau anksčiau, nes laaabai laukiu jų kvapnių žiedelių  wub.gif

O aš galvojau, kad jos sodinamos, kaip ir tulpės iš rudens. verysad.gif
Praeitų metų frezijų svogūnėlius kur auginau balkone pasodinau lauke, tai ką man jos per žiemą sušąlo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamačka @ 2007 04 16, 09:28)
o aš pirkau Thomas Philips, už 10 svogūnėlių sumokėjau 3 Lt smile.gif

doh.gif velnias. Kaip tik buvau savaitgalį, ir nepažiūrėjau. Pigiai už 10svogūnėlių thumbup.gif

QUOTE(Kozete @ 2007 04 16, 09:53)
O aš galvojau, kad jos sodinamos, kaip ir tulpės iš rudens.  verysad.gif
Praeitų metų frezijų svogūnėlius kur auginau balkone pasodinau lauke, tai ką man jos per žiemą sušąlo? doh.gif

Jos jautrios šalnoms. Greičiausiai kad nieko nebeišdygs unsure.gif
Atsakyti
Po pernykščių vargų šiemet jau tingiu cackintis blush2.gif Be to, kambarys visai neskendėja nuostabiam frezijų aromate doh.gif Užuosdavau tik nosį prikišus unsure.gif
Atsakyti
Aš auginau balkone, tai visas balkonas kvepėjo thumbup.gif vakare išsinešdavau kėdę ir sėdėdavau iki išnaktų ir kvėpuodavau kvėpuodavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tevas is prancuzijos parveze 10 frezijos svoguneliu. Tai siemet uzsiimesiu su frezijomis ir as. 4u.gif
Buvau painformuota, kad frezijos bijo salcio. Lauke i zeme reikia kisti tik jau geguzes pradzioje, arba pries tai kisti namuose i vazonelius. O rudeni reikia svogunelius issikasti ir isdziovinus laikyti.
Kaip manote, ar gerai buvau painformuota?
Atsakyti
QUOTE(Voverukas @ 2007 04 17, 14:42)
Kaip manote, ar gerai buvau painformuota?

mano manymu gerai 4u.gif
Atsakyti
Kas šiemet "žais" su frezijo?
Aš jau turiu pakuotę, bandysiu..bus pirmas eksperimentas cool.gif
Atsakyti
Aš galvoju sode pasisodint, tik neapsisprendžiu dar vietos biggrin.gif ar kur arčiau gatvės (tipo, kad praeiviai pavydėtų lotuliukas.gif ) ar šalia sūpuoklių (tipo vakarais supsiuos ir kvepės neva biggrin.gif ) g.gif g.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Geras, kažkaip net nepagalvojau, kad galima frezijas namie augint thumbup.gif . Užsiimsiu ir aš šiemet, lėksiu šią savaitę svogūnėlių ieškot bigsmile.gif .
Atsakyti
Žaidžiau ir aš su šiom nuostabiom gėlytėm blush2.gif Deja mūsų vasaros joms nelabai tinka, nebent kas turi gerą vietelę joms augint, šiltnamy joms visai patiko, bet kaip lauke, taip ir šiltnamy jas operatyviai "rado" skruzdelės, paaiškėjo jog šios gėlytės joms tikras delikatesas, todėl kitą sezoną jos žydėjo ant palangės, puri žemė, erdvus vazonas, saulėta palangė ir daugybę žiedų.. o kai nudžiuvo laiškeliai, paaiškėjo jog jos man priaugino daugybę vaikučių biggrin.gif Visus vaikučius popierinėj dėžutėj sekmingai išsaugau rusy iki kito vasario, ir vėl ratas sukasi... wub.gif
Atsakyti
Šaunuolės mergaitės, kad davėte gerą idėją 4u.gif lėksiu ir aš ieškoti frezijų ax.gif
Atsakyti