o aš pirkau Thomas Philips, už 10 svogūnėlių sumokėjau 3 Lt
QUOTE(Samanta @ 2007 04 13, 13:04)
Nebus per vėlu Šiaip jos yra sodinamos tiesiai po šalnų į lauką. Aš pasisodinau anksčiau, nes laaabai laukiu jų kvapnių žiedelių
O aš galvojau, kad jos sodinamos, kaip ir tulpės iš rudens.
Praeitų metų frezijų svogūnėlius kur auginau balkone pasodinau lauke, tai ką man jos per žiemą sušąlo?
QUOTE(mamačka @ 2007 04 16, 09:28)
o aš pirkau Thomas Philips, už 10 svogūnėlių sumokėjau 3 Lt
velnias. Kaip tik buvau savaitgalį, ir nepažiūrėjau. Pigiai už 10svogūnėlių
QUOTE(Kozete @ 2007 04 16, 09:53)
O aš galvojau, kad jos sodinamos, kaip ir tulpės iš rudens.
Praeitų metų frezijų svogūnėlius kur auginau balkone pasodinau lauke, tai ką man jos per žiemą sušąlo?
Jos jautrios šalnoms. Greičiausiai kad nieko nebeišdygs
Po pernykščių vargų šiemet jau tingiu cackintis Be to, kambarys visai neskendėja nuostabiam frezijų aromate Užuosdavau tik nosį prikišus
Aš auginau balkone, tai visas balkonas kvepėjo vakare išsinešdavau kėdę ir sėdėdavau iki išnaktų ir kvėpuodavau kvėpuodavau
Man tevas is prancuzijos parveze 10 frezijos svoguneliu. Tai siemet uzsiimesiu su frezijomis ir as.
Buvau painformuota, kad frezijos bijo salcio. Lauke i zeme reikia kisti tik jau geguzes pradzioje, arba pries tai kisti namuose i vazonelius. O rudeni reikia svogunelius issikasti ir isdziovinus laikyti.
Kaip manote, ar gerai buvau painformuota?
Buvau painformuota, kad frezijos bijo salcio. Lauke i zeme reikia kisti tik jau geguzes pradzioje, arba pries tai kisti namuose i vazonelius. O rudeni reikia svogunelius issikasti ir isdziovinus laikyti.
QUOTE(Voverukas @ 2007 04 17, 14:42)
mano manymu gerai
Kas šiemet "žais" su frezijo?
Aš jau turiu pakuotę, bandysiu..bus pirmas eksperimentas
Aš jau turiu pakuotę, bandysiu..bus pirmas eksperimentas
Aš galvoju sode pasisodint, tik neapsisprendžiu dar vietos ar kur arčiau gatvės (tipo, kad praeiviai pavydėtų ) ar šalia sūpuoklių (tipo vakarais supsiuos ir kvepės neva )
Geras, kažkaip net nepagalvojau, kad galima frezijas namie augint . Užsiimsiu ir aš šiemet, lėksiu šią savaitę svogūnėlių ieškot .
Žaidžiau ir aš su šiom nuostabiom gėlytėm Deja mūsų vasaros joms nelabai tinka, nebent kas turi gerą vietelę joms augint, šiltnamy joms visai patiko, bet kaip lauke, taip ir šiltnamy jas operatyviai "rado" skruzdelės, paaiškėjo jog šios gėlytės joms tikras delikatesas, todėl kitą sezoną jos žydėjo ant palangės, puri žemė, erdvus vazonas, saulėta palangė ir daugybę žiedų.. o kai nudžiuvo laiškeliai, paaiškėjo jog jos man priaugino daugybę vaikučių Visus vaikučius popierinėj dėžutėj sekmingai išsaugau rusy iki kito vasario, ir vėl ratas sukasi...
Šaunuolės mergaitės, kad davėte gerą idėją lėksiu ir aš ieškoti frezijų