Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

Ar šiais metais nė viena neauginate frezijų?
Maniškės tai dygo maždaug tris savaites, bet iš 10 sudygo 7 ir visos skirtingo dydžio kol kas. Lauksiu kol lauke bus šilčiau ir nešiu į balkoną
Atsakyti
Man labai patinka frezijos, tokios kuklios svelnios geles. galvojau, kad sudetinga augint, o, ziuriu, mamytes cia visai sekmingai augina balkone ir palangese. Tai, jauciu, ir as begsiu i kokius Senukus freziju ieskot bigsmile.gif
Atsakyti
Tiksliai, dabar name gyvenu, reikia kieme pasisodint.
Atsakyti
Aš frezijas buvau pasisodinusi į vazoniuką gal gruodžio pradžioje. O išdygo tik prieš mėnesiuką doh.gif biggrin.gif Sudygo iš šešių - penkios 4u.gif O jau norėjau išmesti doh.gif
Kai tik bus šilta - tremsiu į balkoną wub.gif
Atsakyti
Labai noriu pasisodinti frezijų, bet niekur jų nerandu pirkti schmoll.gif
Jei kas nors kur nors matet parašykit blush2.gif . Vilniuje. Maximos, senukai apžiūrėti. Arba aš vis nepataikau jų nusipirkt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gertruda @ 2007 04 13, 12:11)
Labai noriu pasisodinti frezijų, bet niekur jų nerandu pirkti  schmoll.gif
Jei kas nors kur nors matet parašykit  blush2.gif . Vilniuje. Maximos, senukai apžiūrėti. Arba aš vis nepataikau jų nusipirkt..  g.gif

Tai kad frezijų svogūnėlių, supakuotų tokiose gražiose pakuotėse būna Ermitaže, maximose ir senukuose etc. Ten, kur yra prekiaujama gėlyčių sėklomis ir svogūnėleis. Pasatarąjį kartą tikrai mačiau Ermitaže, prie orandžerijos. Tokiame ale stende pakabinti svogūnėliai frezijų, gumbeliai įvairūs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2007 04 13, 11:22)
Tai kad frezijų svogūnėlių, supakuotų tokiose gražiose pakuotėse būna Ermitaže, maximose ir senukuose etc. Ten, kur yra prekiaujama gėlyčių sėklomis ir svogūnėleis. Pasatarąjį kartą tikrai mačiau Ermitaže, prie orandžerijos. Tokiame ale stende pakabinti svogūnėliai frezijų, gumbeliai įvairūs  mirksiukas.gif

Ačiū! 4u.gif Bandysiu toliau medžioti. Ieškau jau antrus metus. Į ermitažą nevažiuoju nekada schmoll.gif . Senukuose, Maximose, Rimi lankausi kartas nuo karto, pereinu, pasižiūriu. Gal tiesiog kol kas nepasisekė g.gif Jau buvau patikėjusi kad pas mus jų nebūna.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gertruda @ 2007 04 13, 12:31)
Ačiū!  4u.gif  Bandysiu toliau medžioti. Ieškau jau antrus metus. Į ermitažą nevažiuoju nekada  schmoll.gif . Senukuose, Maximose, Rimi lankausi kartas nuo karto, pereinu, pasižiūriu. Gal tiesiog kol kas nepasisekė  g.gif  Jau buvau patikėjusi kad pas mus jų nebūna..  lotuliukas.gif

O kodėl nevažiuoji į ermitažą. Nepatinka unsure.gif biggrin.gif
Tikrai mačiau prieš savaitėlę 4u.gif Pati ten pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2007 04 13, 11:35)
O kodėl nevažiuoji į ermitažą. Nepatinka  unsure.gif  biggrin.gif
Tikrai mačiau prieš savaitėlę  4u.gif Pati ten pirkau  mirksiukas.gif

1. Nepatinka; schmoll.gif
2. Stengiuosi vengti didelių prekybos centrų, kur sunku privažiuoti, toli eiti iš vieno parduotuvės galo į kitą ir t.t. g.gif
Bet čia nelabai jau į temą blush2.gif

Kaži, nebus per vėlu sodinti frezijas? Galėsiu turbū tiesiai į žemę lauke sodinti?
Atsakyti
QUOTE(Gertruda @ 2007 04 13, 13:00)
1. Nepatinka;  schmoll.gif
2. Stengiuosi vengti didelių prekybos centrų, kur sunku privažiuoti, toli eiti iš vieno parduotuvės galo į kitą ir t.t.  g.gif
Bet čia nelabai jau į temą  blush2.gif

Kaži, nebus per vėlu sodinti frezijas? Galėsiu turbū tiesiai į žemę lauke sodinti?

Nebus per vėlu schmoll.gif Šiaip jos yra sodinamos tiesiai po šalnų mirksiukas.gif į lauką. Aš pasisodinau anksčiau, nes laaabai laukiu jų kvapnių žiedelių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2007 04 13, 12:04)
Nebus per vėlu  schmoll.gif Šiaip jos yra sodinamos tiesiai  po šalnų  mirksiukas.gif į lauką. Aš pasisodinau anksčiau, nes laaabai laukiu jų kvapnių žiedelių  wub.gif

Aš kažkodėl galvoju kad savos uždaugintos bus žymiai gražesnės nei parduodamos skintos.. ax.gif
Atsakyti
As siandien buvau pakeliui uzejus i Kalvariju turgu, tai pardavinejo svogunelius tusciaviduriu freziju po 80ct/vnt., bet buvo jau labai mazai svoguneliu like ir labai negrazus, tai nepirkau. Be to, noriu pilnaviduriu.
Atsakyti