Ar šiais metais nė viena neauginate frezijų?
Maniškės tai dygo maždaug tris savaites, bet iš 10 sudygo 7 ir visos skirtingo dydžio kol kas. Lauksiu kol lauke bus šilčiau ir nešiu į balkoną
Tiksliai, dabar name gyvenu, reikia kieme pasisodint.
Aš frezijas buvau pasisodinusi į vazoniuką gal gruodžio pradžioje. O išdygo tik prieš mėnesiuką Sudygo iš šešių - penkios O jau norėjau išmesti
Kai tik bus šilta - tremsiu į balkoną
Kai tik bus šilta - tremsiu į balkoną
Labai noriu pasisodinti frezijų, bet niekur jų nerandu pirkti
Jei kas nors kur nors matet parašykit . Vilniuje. Maximos, senukai apžiūrėti. Arba aš vis nepataikau jų nusipirkt..
Jei kas nors kur nors matet parašykit . Vilniuje. Maximos, senukai apžiūrėti. Arba aš vis nepataikau jų nusipirkt..
QUOTE(Gertruda @ 2007 04 13, 12:11)
Labai noriu pasisodinti frezijų, bet niekur jų nerandu pirkti
Tai kad frezijų svogūnėlių, supakuotų tokiose gražiose pakuotėse būna Ermitaže, maximose ir senukuose etc. Ten, kur yra prekiaujama gėlyčių sėklomis ir svogūnėleis. Pasatarąjį kartą tikrai mačiau Ermitaže, prie orandžerijos. Tokiame ale stende pakabinti svogūnėliai frezijų, gumbeliai įvairūs
QUOTE(Samanta @ 2007 04 13, 11:22)
Tai kad frezijų svogūnėlių, supakuotų tokiose gražiose pakuotėse būna Ermitaže, maximose ir senukuose etc. Ten, kur yra prekiaujama gėlyčių sėklomis ir svogūnėleis. Pasatarąjį kartą tikrai mačiau Ermitaže, prie orandžerijos. Tokiame ale stende pakabinti svogūnėliai frezijų, gumbeliai įvairūs
Ačiū! Bandysiu toliau medžioti. Ieškau jau antrus metus. Į ermitažą nevažiuoju nekada . Senukuose, Maximose, Rimi lankausi kartas nuo karto, pereinu, pasižiūriu. Gal tiesiog kol kas nepasisekė Jau buvau patikėjusi kad pas mus jų nebūna..
QUOTE(Gertruda @ 2007 04 13, 12:31)
Ačiū! Bandysiu toliau medžioti. Ieškau jau antrus metus. Į ermitažą nevažiuoju nekada . Senukuose, Maximose, Rimi lankausi kartas nuo karto, pereinu, pasižiūriu. Gal tiesiog kol kas nepasisekė Jau buvau patikėjusi kad pas mus jų nebūna..
O kodėl nevažiuoji į ermitažą. Nepatinka
Tikrai mačiau prieš savaitėlę Pati ten pirkau
QUOTE(Samanta @ 2007 04 13, 11:35)
O kodėl nevažiuoji į ermitažą. Nepatinka
1. Nepatinka;
2. Stengiuosi vengti didelių prekybos centrų, kur sunku privažiuoti, toli eiti iš vieno parduotuvės galo į kitą ir t.t.
Bet čia nelabai jau į temą
Kaži, nebus per vėlu sodinti frezijas? Galėsiu turbū tiesiai į žemę lauke sodinti?
QUOTE(Gertruda @ 2007 04 13, 13:00)
1. Nepatinka;
2. Stengiuosi vengti didelių prekybos centrų, kur sunku privažiuoti, toli eiti iš vieno parduotuvės galo į kitą ir t.t.
Kaži, nebus per vėlu sodinti frezijas? Galėsiu turbū tiesiai į žemę lauke sodinti?
Nebus per vėlu Šiaip jos yra sodinamos tiesiai po šalnų į lauką. Aš pasisodinau anksčiau, nes laaabai laukiu jų kvapnių žiedelių
QUOTE(Samanta @ 2007 04 13, 12:04)
Nebus per vėlu Šiaip jos yra sodinamos tiesiai po šalnų į lauką. Aš pasisodinau anksčiau, nes laaabai laukiu jų kvapnių žiedelių
Aš kažkodėl galvoju kad savos uždaugintos bus žymiai gražesnės nei parduodamos skintos..