Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

Pagaliau ir mano frezijos sode pradėjo krauti žiedus. bigsmile.gif Nebesulaukiu ,kad jos pražys.
Atsakyti
O kur jūs perkate frezijų wub.gif svogūnėlius? ax.gif Kai buvau užtikusi - nepirkau, o dabar nebematau niekur sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sinuhe: 03 rugpjūčio 2006 - 17:48
QUOTE(Sinuhe @ 2006 08 03, 18:45)
O kur jūs perkate frezijų wub.gif svogūnėlius? ax.gif Kai buvau užtikusi - nepirkau, o dabar nebematau niekur sad.gif

Frezijų svogūnėlius parsisiunčiau iš Florexlit, o taip dar mačiau pirkti ,,Žalioj stotelėj", ,,Maximoj", bet jie parduodami manau tik pavasarį.
Atsakyti
Man pigiausiai gavosi Seniuose nusipirkt frezijų svogūnų. *****, pravalas, tokia graži bordinė žydėjo, patingėjau nufotkint sad.gif nu bet jau kvapas balkone sėdint thumbup.gif

Stasele, lauksim tavo gražuolių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 08 04, 17:22)
Man pigiausiai gavosi Seniuose nusipirkt frezijų svogūnų. *****, pravalas, tokia graži bordinė žydėjo, patingėjau nufotkint sad.gif nu bet jau kvapas balkone sėdint  thumbup.gif

Stasele, lauksim tavo gražuolių  4u.gif

Keistai su tom mano frezijom ,išdygo visos 10 frezijų. Tik vakar nuvažiavau į sodą ir pamačiau štai ką: tik vienos frezijos žiedas belikęs ir tas toks trumpu koteliu, o kitų žiedai, net neišsiskleidę nuvyto, lapų galai visų apdžiūvę. Čia ,matyt, dėl sausros. Nors nuvažiavusi visada palaistau, bet kad sodas yra toli, tai du- tris kartus per savaitę tenuvažiuoju ir matyt, kadangi toks karštis, per mažai joms to laistymo.
Atsakyti
Pražydo mano vienintelė frezija, bet tokia vargana, toks trumpas kotelis kokių 10- 15 cm.
Atsakyti
Primink, tu jas augini sode? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 08 11, 19:34)
Primink, tu jas augini sode?  g.gif

Taip, sode.
Atsakyti
Aš tai tik balandį ištrenkiau į balkoną saviškes, gal ir nuo to priklauso g.gif Jos šiaip mėgsta šilumą ax.gif Namie jos augo kaip ant mielių, net per daug, o išneštos balkonan sustojo ilgam...
Atsakyti
gal matėt kur svogūniukų? nei senukuose, nei maximoj nėr verysad.gif
Atsakyti
kaip manot, o rudeni galimas jas sodint? g.gif
kazkada rudeni sodinau tulpes, tai ziema prazydo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2006 09 16, 20:23)
kaip manot, o rudeni galimas jas sodint?  g.gif
kazkada rudeni sodinau tulpes, tai ziema prazydo  thumbup.gif  thumbup.gif

O kodėl neturėtų būti galima? g.gif bigsmile.gif

Vakar nusipirkau 2 hiacintų svogūnėlius, tikiuosi, kad su jais vargo bus mažiau, juk ne 15 daigų biggrin.gif
Atsakyti