QUOTE(Sinuhe @ 2006 08 03, 18:45)
O kur jūs perkate frezijų svogūnėlius? Kai buvau užtikusi - nepirkau, o dabar nebematau niekur
Frezijų svogūnėlius parsisiunčiau iš Florexlit, o taip dar mačiau pirkti ,,Žalioj stotelėj", ,,Maximoj", bet jie parduodami manau tik pavasarį.
Man pigiausiai gavosi Seniuose nusipirkt frezijų svogūnų. *****, pravalas, tokia graži bordinė žydėjo, patingėjau nufotkint nu bet jau kvapas balkone sėdint
Stasele, lauksim tavo gražuolių
QUOTE(Tesoraite @ 2006 08 04, 17:22)
Man pigiausiai gavosi Seniuose nusipirkt frezijų svogūnų. *****, pravalas, tokia graži bordinė žydėjo, patingėjau nufotkint nu bet jau kvapas balkone sėdint
Keistai su tom mano frezijom ,išdygo visos 10 frezijų. Tik vakar nuvažiavau į sodą ir pamačiau štai ką: tik vienos frezijos žiedas belikęs ir tas toks trumpu koteliu, o kitų žiedai, net neišsiskleidę nuvyto, lapų galai visų apdžiūvę. Čia ,matyt, dėl sausros. Nors nuvažiavusi visada palaistau, bet kad sodas yra toli, tai du- tris kartus per savaitę tenuvažiuoju ir matyt, kadangi toks karštis, per mažai joms to laistymo.
Primink, tu jas augini sode?
Aš tai tik balandį ištrenkiau į balkoną saviškes, gal ir nuo to priklauso Jos šiaip mėgsta šilumą Namie jos augo kaip ant mielių, net per daug, o išneštos balkonan sustojo ilgam...
kaip manot, o rudeni galimas jas sodint?
kazkada rudeni sodinau tulpes, tai ziema prazydo
QUOTE(Dasha @ 2006 09 16, 20:23)
kaip manot, o rudeni galimas jas sodint?
O kodėl neturėtų būti galima?
Vakar nusipirkau 2 hiacintų svogūnėlius, tikiuosi, kad su jais vargo bus mažiau, juk ne 15 daigų