Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(Varėnė @ 2006 05 28, 17:12)
Pas mane pernai taip ir nepražydo, nes balkono neturiu, neturėjau kur išnešt  schmoll.gif

Man rodos, kad ne balkone, o svogūnėliuose esmė ax.gif Mano du svogūnėliai taip ir neišdygo, o vienos frezijos auga geriau, kitos - prasčiau, nors prižiūriu vienodai. Pas mane frezijos auga kambaryje ir į balkoną niekada nebus išneštos, bet jau žydi, kitos žiedus krauna cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2006 05 28, 16:12)
Pas mane pernai taip ir nepražydo, nes balkono neturiu, neturėjau kur išnešt  schmoll.gif

Pas mane balkone jau senai stovi. bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukiau savo frezijų pumpuro clap.gif , na kol kas tik vieno, dar nežinau kokios spalvos bus. ax.gif Na, tikiuosi, kad dar nors pusė užmegs žiedelius. rolleyes.gif
Atsakyti
Pagaliau viena iš maniškių išsiskleidė thumbup.gif Dar keletas matau bus geltonos, kitų pumpurėliai dar per maži, kad matytųsi spalva rolleyes.gif Kaip kvepia... wub.gif

[attachmentid=61347]
Atsakyti
Na va, skleidžiasi jau ir geltonosios wub.gif Maniau, kad perku paprastas, o pasirodo pilnavidurės kai kurios thumbup.gif

[attachmentid=61929]

Tai bene būsiu frezijų karalienė, nieks daugiau nebeapsireiškia biggrin.gif Ar jau visos sugulusios uostot saviškes lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai gražūs žiedai jūsų frezijų!
O mano lauke sudygo seniai visos 10 frezijų, bet nelabai jau greitai auga, lapai dar tik kokių 10 cm ir dar toli gražu nėra jokių pumpurų, nors pasodinau gegužės 1 d.
Atsakyti
Mano frezijos jau nužydėjo, o kadangi atostogavau, tai palikau mamai palaistyti, bet ji jų nelaistė, tai išvis nudžiūvo kas bebuvo likę verysad.gif Ką dabar su tais svogūnais daryt nežinau doh.gif

Atsakyti
O mano frezijos vis dar jokių pumpurų nekrauna. Auga jos sode, lapai irgi ne per didžiausi, gal jos labai drėgmę mėgsta. Gal per mažai laistau ? Nesuprantu, kas joms yra, kad nekrauna pumpurų . Laistau 1 - 2 kartus per savaitę, gal per mažai joms?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 07 11, 20:41)
O mano frezijos vis dar jokių pumpurų nekrauna. Auga jos sode, lapai irgi ne per didžiausi, gal jos labai drėgmę mėgsta. Gal per mažai laistau ? Nesuprantu, kas joms yra, kad nekrauna pumpurų . Laistau 1 - 2 kartus per savaitę, gal per mažai joms?

Nemėgsta frezijos per daug drėgmės tiksliai, bet kai jos per mažai irgi leipti pradeda, o kai dabar tokie karščiai, tai 1-2 kartai per savaitę išvis ašaros doh.gif Aj, aš visada laisčiau su trąšom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 07 11, 17:58)
Mano frezijos jau nužydėjo, o kadangi atostogavau, tai palikau mamai palaistyti, bet ji jų nelaistė, tai išvis nudžiūvo kas bebuvo likę  verysad.gif  Ką dabar su tais svogūnais daryt nežinau  doh.gif

Man tie svogūnai neišsilaikė nuo pernai, laikiau stiklainyje šaldytuve, bet susitraukė visi, žodžiu nieko neliko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 07 11, 21:27)
Nemėgsta frezijos per daug drėgmės tiksliai, bet kai jos per mažai irgi leipti pradeda, o kai dabar tokie karščiai, tai 1-2 kartai per savaitę išvis ašaros  doh.gif  Aj, aš visada laisčiau su trąšom  smile.gif

dėkui už informaciją, reikės ir man laistyti dažniau ir su trąšomis.
Atsakyti
Mano frezijos auga balkone, tai aš jas laistau kasdien, kas antrą dieną su trąšomis. Daug nužydėjusių, bet daug ir dar žiedus kraunančių bigsmile.gif

Štai naujausia wub.gif

[attachmentid=63417]
Atsakyti