QUOTE(prieblanda @ 2006 05 13, 17:39)
Na va, mano frezijos tikrai išleido žiedynus, bet dar neužaugo pakankamai, kad pradėtų žydėti. Padariau "atradimą": kai išleidžia 7 lapus (įskaitant ir mažiukus prie žemės), aštuntas išauga žiedynas Bet gal čia tik maniškės taip dėsningai auga
Suskaiciavau ir as savo freziju lapelius tai kol kas frezijos turi po 5 - 6 lapelius, idomu kai isaugs po septinta - ar islys ziedai
QUOTE(kiniete333 @ 2006 05 17, 10:47)
Suskaiciavau ir as savo freziju lapelius tai kol kas frezijos turi po 5 - 6 lapelius, idomu kai isaugs po septinta - ar islys ziedai
Mano dar dvi frezijos žiedynus išleido, o pirmoji jau ir brandina žiedus, tai gal po savaitės-dviejų ir pražys
Prieblanda, gal frezijos koki ziedeli isskleide ir dziugina Tavo akis
QUOTE(kiniete333 @ 2006 05 23, 12:03)
Dar vis brandina žiedus, bet jau nebedaug trūksta
Aš irgi vakar pastebėjau, kad viena frezija jau išleido kotelį su žeidais ir kaip ne keista, ji turi septynis lapus Tokia nupiepus, o kitos išbujoję, bet žiedų kol kas nematyt
Šiandien ryte aptikau pražydusį pirmąjį žiedelį
Tik va, ant pakelio rašė, kad bus pilnavidurės, bet išėjo įprastinės tuščiavidurės Na, bet bent jau spalva tokia, kokią žadėjo - balta
QUOTE(prieblanda @ 2006 05 28, 13:12)
Šiandien ryte aptikau pražydusį pirmąjį žiedelį
Tik va, ant pakelio rašė, kad bus pilnavidurės, bet išėjo įprastinės tuščiavidurės Na, bet bent jau spalva tokia, kokią žadėjo - balta
Wow jaučiu neatsitraukčiau visą dieną ir į lovą neščiaus
Kaip fainai, kad pas jus jau žydi
O mano lapų yra nemažai, bet žiedų kol kas nesimato...
Įdomu ar gali iš viso nepražįsti?
QUOTE(Kozete @ 2006 05 28, 15:42)
Kaip fainai, kad pas jus jau žydi
Pas mane pernai taip ir nepražydo, nes balkono neturiu, neturėjau kur išnešt