Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

Mano frezijos irgi pradeda sode dygti,jau vienas daigelis išlindo, o dar keli parausus žemę daigeliai matosi.
Atsakyti
Pas mane vazonely ant palanges frezijos sudygo ir dabar jau kokiu 30 cm aukscio biggrin.gif tik va ar zydes, nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo clio: 16 gegužės 2006 - 17:07
QUOTE(prieblanda @ 2006 05 13, 17:39)
Na va, mano frezijos tikrai išleido žiedynus, bet dar neužaugo pakankamai, kad pradėtų žydėti. Padariau "atradimą": kai išleidžia 7 lapus (įskaitant ir mažiukus prie žemės), aštuntas išauga žiedynas  ax.gif  Bet gal čia tik maniškės taip dėsningai auga  g.gif

Suskaiciavau ir as savo freziju lapelius tai kol kas frezijos turi po 5 - 6 lapelius, idomu kai isaugs po septinta - ar islys ziedai g.gif
Atsakyti
QUOTE(kiniete333 @ 2006 05 17, 10:47)
Suskaiciavau ir as savo freziju lapelius tai kol kas frezijos turi po 5 - 6 lapelius, idomu kai isaugs po septinta - ar islys ziedai  g.gif

Mano dar dvi frezijos žiedynus išleido, o pirmoji jau ir brandina žiedus, tai gal po savaitės-dviejų ir pražys ax.gif

Atsakyti
Pasodinau sode 10 frezijų, tai 9 jau išdygo. Gal po kelių dienų ir dešimtoji išdygs, to nežinau.
Atsakyti
Prieblanda, gal frezijos koki ziedeli isskleide ir dziugina Tavo akis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiniete333 @ 2006 05 23, 12:03)
Prieblanda, gal frezijos koki ziedeli isskleide ir dziugina Tavo akis  smile.gif

Dar vis brandina žiedus, bet jau nebedaug trūksta yahoo.gif

Atsakyti
Aš irgi vakar pastebėjau, kad viena frezija jau išleido kotelį su žeidais wub.gif ir kaip ne keista, ji turi septynis lapus biggrin.gif Tokia nupiepus, o kitos išbujoję, bet žiedų kol kas nematyt g.gif
Atsakyti

Šiandien ryte aptikau pražydusį pirmąjį žiedelį yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Tik va, ant pakelio rašė, kad bus pilnavidurės, bet išėjo įprastinės tuščiavidurės blink.gif Na, bet bent jau spalva tokia, kokią žadėjo - balta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2006 05 28, 13:12)
Šiandien ryte aptikau pražydusį pirmąjį žiedelį  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
Tik va, ant pakelio rašė, kad bus pilnavidurės, bet išėjo įprastinės tuščiavidurės  blink.gif  Na, bet bent jau spalva tokia, kokią žadėjo - balta  biggrin.gif

Wow thumbup.gif jaučiu neatsitraukčiau visą dieną biggrin.gif ir į lovą neščiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip fainai, kad pas jus jau žydi thumbup.gif
O mano lapų yra nemažai, bet žiedų kol kas nesimato...
Įdomu ar gali iš viso nepražįsti?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 05 28, 15:42)
Kaip fainai, kad pas jus jau žydi  thumbup.gif
O mano lapų yra nemažai, bet žiedų kol kas nesimato...
Įdomu ar gali iš viso nepražįsti?

Pas mane pernai taip ir nepražydo, nes balkono neturiu, neturėjau kur išnešt schmoll.gif
Atsakyti