Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

QUOTE(staselė @ 2006 05 05, 16:06)
O po kiek laiko pasodinus lauke išlindo daigelis?

tiksliai nepasakysiu, gal po 3-4 sav.
Atsakyti

Vis skaitinėju, kad neblogai frezijas išnešt į balkoną ar kaip nors kitaip į lauką. Bet pas mane iš balkono kol kas yra tik neaptverta iš sienos kyšanti plokštė, tai geras vėjelis mano frezijas su visais vazonais greitai nupūstų į kaimynų daržą ar bent jau išlaužytų doh.gif Šiaip kitur laukan turiu vietos nešti, bet aš noriu, kad jos žydėtų ir kvepėtų namie, o ne kur nors lauke. Tai kaip čia bus? Be lauko žydės ar liksiu prie suskilusios geldos? unsure.gif

Kozetei dėl pumpuriukų: pagal tai, kada pasodinau ir ką rašo ant pakuotės, maniškės žiedus turėtų pradėt kraut birželio pabaigoj-liepos pradžioj ax.gif

Atsakyti
Mano frezijos išneštos į balkoną ir atrodo, vat taip:(yra man jos gerokai virš kelių, o ūgis mano 1.65 ax.gif )
user posted image
Atsakyti
Mano frezijos panasios tik ne tokios aukštaūgės, beliko tik žiedų sulaukti mirksiukas.gif
Atsakyti
O jūs jas patręšėt?
Atsakyti
aš dar netręšiau, o ką jau reikia?
Atsakyti

Nežinau, gal man vaidenasi ar ką, bet atrodo, kad dvi mano frezijos krauna žiedus. Kol kas dar niekas neišlindo, bet užčiuopiu tokius darinėlius, kurie labai panašūs į žiedynus. Be to, pro vienos frezijos lapus toks kaip žiedo kotas išlindo g.gif Nufotkinčiau, bet neturiu kaip doh.gif Užtat kai kurios kitos frezijos visai nupeipusios ir prastai auga, net nesuprantu kodėl, nors prižiūriu vienodai g.gif

Atsakyti
Gal tam kampe daugiau vandenuko kliuvo??Nelabai megsta,kai jo per daug.
Atsakyti
O Jūs jau tręšiate jas ar dar ne?
Aš tai naktimis į namus įnešinėju, kad nenušaltu ax.gif
O jūs ar taip darote?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 05 11, 13:25)
O Jūs jau tręšiate jas ar dar ne?
Aš tai naktimis į namus įnešinėju, kad nenušaltu  ax.gif
O jūs ar taip darote?

Laistau su trąšom jau, bet įnešti man nereikia, nes ir taip kambary jos gyvena ax.gif

Atsakyti

Na va, mano frezijos tikrai išleido žiedynus, bet dar neužaugo pakankamai, kad pradėtų žydėti. Padariau "atradimą": kai išleidžia 7 lapus (įskaitant ir mažiukus prie žemės), aštuntas išauga žiedynas ax.gif Bet gal čia tik maniškės taip dėsningai auga g.gif

Atsakyti
mano frezijos sudygo puikiai, is pradziu smarkiai ūgtelėjo, o dabar labai pradejo l. negraziai ruduoti. As jas, kaip ir visus balkone laikomus augalus, purskiu - gal tas jom netinka? Apie ziedus dar tik svajoju, uztat jau valgo pirmajį agurkiukų derlių - pasaka...Gailiuosi, kad tik porą pasėjau.
Atsakyti