Mano frezijos išstypo kaip turi būti, net paremti reikia, bet žiedų kažkodėl nekrauna.
QUOTE(Kozete @ 2006 05 03, 17:00)
Mano frezijos išstypo kaip turi būti, net paremti reikia, bet žiedų kažkodėl nekrauna.
Nešk į balkoną.
QUOTE(Kozete @ 2006 05 03, 17:05)
O nesušals?
Manau kad jau ne. Kaip jos kieme nesušala.
Frezijos tikrai balkone nesusals, mano jau seniai ten stovi.
Grįšiu iš darbo tuoj pat išnešiu
QUOTE(staselė @ 2006 05 04, 19:33)
Na, o lauke ar aš tik viena auginsiu frezijas, o gal dar kas auginote lauke frezijas, kaip jums sekėsi?
Čia gi tema, ar užaugs frezijos bute, tad visos augintojos butuose ir renkasi
QUOTE(Varėnė @ 2006 05 04, 20:22)
Čia gi tema, ar užaugs frezijos bute, tad visos augintojos butuose ir renkasi
Buvau, užvedusi naują temą apie frezijas lauke, bet man parašė, kad apie frezijas yra tema ir apie jas tiek auginamas lauke, tiek kambaryje užtenka vienos temos.
As buvau parasius, ad yra tema apie frezijas, kazkaip nepagalvojau, kad yra skirtumas svarbiausia, kad frezijos pasodintos, uzauga ir prazysta. Dar idomiau kur greiciau frezijos prazys, siaip tai jas geriau i balkona nesti, o ne bute laikyti
Kai sodinau man vienas svogunelis atliko, tai as ji lauke prie medelio pasodinau, jau galvojau kad neislys, bet islindo, dabar lauksiu ar prazys
Kai sodinau man vienas svogunelis atliko, tai as ji lauke prie medelio pasodinau, jau galvojau kad neislys, bet islindo, dabar lauksiu ar prazys
QUOTE(kiniete333 @ 2006 05 04, 21:42)
As buvau parasius, ad yra tema apie frezijas, kazkaip nepagalvojau, kad yra skirtumas svarbiausia, kad frezijos pasodintos, uzauga ir prazysta. Dar idomiau kur greiciau frezijos prazys, siaip tai jas geriau i balkona nesti, o ne bute laikyti
O po kiek laiko pasodinus lauke išlindo daigelis?
Aš vakar išnešiau į balkoną, kiekvieną svyrančią stikliniu pagaliuku parėmiau ir parišau, dabar lauksiu žiedų.
Kažin kada jos turėtų pradėti pumpuriukus vesti?
Kažin kada jos turėtų pradėti pumpuriukus vesti?