Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

Mano frezijos išstypo kaip turi būti, net paremti reikia, bet žiedų kažkodėl nekrauna. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 05 03, 17:00)
Mano frezijos išstypo kaip turi būti, net paremti reikia, bet žiedų kažkodėl nekrauna.  verysad.gif

Nešk į balkoną.
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2006 05 03, 16:03)
Nešk į balkoną.

O nesušals?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2006 05 03, 17:05)
O nesušals?

Manau kad jau ne. Kaip jos kieme nesušala. g.gif
Atsakyti
Frezijos tikrai balkone nesusals, mano jau seniai ten stovi.
Atsakyti
Grįšiu iš darbo tuoj pat išnešiu 4u.gif
Atsakyti
Na, o lauke ar aš tik viena auginsiu frezijas, o gal dar kas auginote lauke frezijas, kaip jums sekėsi?
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 05 04, 19:33)
Na, o lauke ar aš tik viena auginsiu frezijas, o gal  dar kas auginote lauke frezijas, kaip jums sekėsi?

Čia gi tema, ar užaugs frezijos bute, tad visos augintojos butuose ir renkasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varėnė @ 2006 05 04, 20:22)
Čia gi tema, ar užaugs frezijos bute, tad visos augintojos butuose ir renkasi  bigsmile.gif

Buvau, užvedusi naują temą apie frezijas lauke, bet man parašė, kad apie frezijas yra tema ir apie jas tiek auginamas lauke, tiek kambaryje užtenka vienos temos.
Atsakyti
As buvau parasius, ad yra tema apie frezijas, kazkaip nepagalvojau, kad yra skirtumas ax.gif svarbiausia, kad frezijos pasodintos, uzauga ir prazysta. Dar idomiau kur greiciau frezijos prazys, siaip tai jas geriau i balkona nesti, o ne bute laikyti smile.gif
Kai sodinau man vienas svogunelis atliko, tai as ji lauke prie medelio pasodinau, jau galvojau kad neislys, bet islindo, dabar lauksiu ar prazys mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiniete333: 04 gegužės 2006 - 20:44
QUOTE(kiniete333 @ 2006 05 04, 21:42)
As buvau parasius, ad yra tema apie frezijas, kazkaip nepagalvojau, kad yra skirtumas  ax.gif  svarbiausia, kad frezijos pasodintos, uzauga ir prazysta. Dar idomiau kur greiciau frezijos prazys, siaip tai jas geriau i balkona nesti, o ne bute laikyti  smile.gif
Kai sodinau man vienas svogunelis atliko, tai as ji lauke prie medelio pasodinau, jau galvojau kad neislys, bet islindo, dabar lauksiu ar prazys  mirksiukas.gif

O po kiek laiko pasodinus lauke išlindo daigelis?
Atsakyti
Aš vakar išnešiau į balkoną, kiekvieną svyrančią stikliniu pagaliuku parėmiau ir parišau, dabar lauksiu žiedų. ax.gif
Kažin kada jos turėtų pradėti pumpuriukus vesti?
Atsakyti