Labai myliu šias gėlės, nusipirkau svogūnėlių, tai patarkit, kur sodinti - lauke, pas močiutę arba anytą ar bandyt bute užsiaugint? Kokią žemę jos mėgsta?
Jei ka tai as su tavimi .taip pat nusipirkau freziju, jos per savaite sudygo.Kol kas laikau ant palanges, o jei ka vasara isnesiu i balkona. Nemanau kad labai nepatiks jom kambary, Nu bet ir as laukiu profiu atsakymo
Na va gal pirmos išbandysim frezijų auginimą namuose?
Man tai problema, kad net balkono pas mus nėra, tai nebus net kur išnešt vasarą į gryną orą... Nebent su vazonu pas anytą nuvešt
Aš dar nepasodinau, laukiu atsakymo specų, bet jei niekas nežino, tai pabandysiu nors kelis svogunėlius pasodint.
Man tai problema, kad net balkono pas mus nėra, tai nebus net kur išnešt vasarą į gryną orą... Nebent su vazonu pas anytą nuvešt
Aš dar nepasodinau, laukiu atsakymo specų, bet jei niekas nežino, tai pabandysiu nors kelis svogunėlius pasodint.
As irgi pirma karta freziju nusipirkau ir isikisau i durpes, galvoju sode persodinti, bet jos kad dave augti, jau dabar lapeliai 20-30 cm aukscio, bijau, kad ir sodo nesulauke prazys
Nu va - liux, pasirodo Šeškinėj frezijos auga
Mano pažįstama sakė, kad norint kad žydėtų, jas, kaip ir tulpes, reikia sodint rudenį. Lauke sodint... Nes kaip ir tulpes - reikia sodint rudenį, tada jos pavasarį pražysta. O kambary, kaip ir tulpės, nelabai gerai auga. Tai gal balkone jom labiau tiks??
o jo, kol kas vesi
As ir galvoju jei pas mane bute ar balkone joms nepatiks tai isvesiu i kaima pas mama . Bet vistiek kokia viena tai tikrai bute paliksiu . o siaip stebiuosi kaip greit jos sudygsta, ir greit auga
Aš vakar vieną pasodinau (daugiau vazonų neturėjau ), tai lauksiu išdygstant
Prisijungiu prie jusu ir laukiu specu komentaru del freziju auginimo
Pasodinau 8 svogunelius. Laikau ant palanges. Bet isdygo ne visi tik 4
Viena neiskentusi prakrapsciau - bet nesimate kad ruostusi leisti lapelius.
Drauge irgi pasisodinusi keli svogunelius (tik anksciau) tai jau sake kad isleido stiebeli su mazais pumpureliais.
Tikiuosi ir as tokiu sulauksiu
Pasodinau 8 svogunelius. Laikau ant palanges. Bet isdygo ne visi tik 4
Viena neiskentusi prakrapsciau - bet nesimate kad ruostusi leisti lapelius.
Drauge irgi pasisodinusi keli svogunelius (tik anksciau) tai jau sake kad isleido stiebeli su mazais pumpureliais.
Tikiuosi ir as tokiu sulauksiu
O kur jūs pirkot tuos frezijų svogūnelius? Nu neradau penktadienį...