Įkraunama...
Įkraunama...

Ar užaugs frezijos bute?

Labai myliu šias gėlės, nusipirkau svogūnėlių, tai patarkit, kur sodinti - lauke, pas močiutę arba anytą ar bandyt bute užsiaugint? Kokią žemę jos mėgsta? rolleyes.gif
Atsakyti
Jei ka tai as su tavimi thumbup.gif .taip pat nusipirkau freziju, jos per savaite sudygo.Kol kas laikau ant palanges, o jei ka vasara isnesiu i balkona. Nemanau kad labai nepatiks jom kambary, Nu bet ir as laukiu profiu atsakymo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na va gal pirmos išbandysim frezijų auginimą namuose? biggrin.gif
Man tai problema, kad net balkono pas mus nėra, tai nebus net kur išnešt vasarą į gryną orą... Nebent su vazonu pas anytą nuvešt ax.gif
Aš dar nepasodinau, laukiu atsakymo specų, bet jei niekas nežino, tai pabandysiu nors kelis svogunėlius pasodint. smile.gif
Atsakyti
As irgi pirma karta freziju nusipirkau ir isikisau i durpes, galvoju sode persodinti, bet jos kad dave augti, jau dabar lapeliai 20-30 cm aukscio, bijau, kad ir sodo nesulauke prazys biggrin.gif
Atsakyti
Nu va - liux, pasirodo Šeškinėj frezijos auga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano pažįstama sakė, kad norint kad žydėtų, jas, kaip ir tulpes, reikia sodint rudenį. Lauke sodint... Nes kaip ir tulpes - reikia sodint rudenį, tada jos pavasarį pražysta. O kambary, kaip ir tulpės, nelabai gerai auga. Tai gal balkone jom labiau tiks??
Atsakyti
o jo, kol kas vesi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As ir galvoju jei pas mane bute ar balkone joms nepatiks tai isvesiu i kaima pas mama tongue.gif biggrin.gif . Bet vistiek kokia viena tai tikrai bute paliksiu tongue.gif . o siaip stebiuosi kaip greit jos sudygsta, ir greit auga biggrin.gif
Atsakyti
Aš vakar vieną pasodinau (daugiau vazonų neturėjau doh.gif ), tai lauksiu išdygstant wub.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie jusu ir laukiu specu komentaru del freziju auginimo 4u.gif
Pasodinau 8 svogunelius. Laikau ant palanges. Bet isdygo ne visi cry.gif tik 4
Viena neiskentusi prakrapsciau - bet nesimate kad ruostusi leisti lapelius.

Drauge irgi pasisodinusi keli svogunelius (tik anksciau) tai jau sake kad isleido stiebeli su mazais pumpureliais.

Tikiuosi ir as tokiu sulauksiu ax.gif
Atsakyti
Truputėlis info apie frezijas

http://www.rojaussod...snis.php?id=355
Atsakyti
O kur jūs pirkot tuos frezijų svogūnelius? Nu neradau penktadienį...
Atsakyti