mes darem magnetukus su nuotruaka (ne musu - nes man butu per daug... keista ) bet tiesiog mano pacios kazkada fotkinta geliu nuotrauka, ranka uzrasem su markeriu vardus ir data
supakavom kaip 'saldainiuka'
bet dabar galvoju kad i ta 'nesaldu' laukneseli reikejo idet ka nors ir saldaus
na bet ka jau...
QUOTE(mg* @ 2008 08 16, 09:15)
mes darem magnetukus su nuotruaka (ne musu - nes man butu per daug... keista ) bet tiesiog mano pacios kazkada fotkinta geliu nuotrauka, ranka uzrasem su markeriu vardus ir data
na bet ka jau...
na bet ka jau...
super dovana
o mes gavom zaismingus kvietimus susibegti po metu --
o mes galvojame visiems sveciams po maza induka medaus padeti prie kiekvieno lekstutes, o ta induka uzdengti drobele, ant kurios jei spesiu issiuvinesiu musu inicialus
QUOTE(r.sigita @ 2008 09 05, 14:39)
o mes galvojame visiems sveciams po maza induka medaus padeti prie kiekvieno lekstutes, o ta induka uzdengti drobele, ant kurios jei spesiu issiuvinesiu musu inicialus
kaip originaliai
QUOTE(mg* @ 2008 08 16, 10:15)
na bet ka jau...
na bet ka jau...
tiesa, dar buvau pamirsus paminet - kadangi vestuves su nakvyne, nupirkom kiekvien po gazuoto mineralinio buteliuka, uzklijavom savo etikete "i sveikata. gaivos saltinis sunku ryta", ir sodybos seimininke kai ruose kambarius, kiekvienam prie lovos paliko po 'laukneseli'
visiems labai patiko
mes padarėm tokius ženkliukus su vairiomis nuotraukomis, kad svečiai tikrai jaustūsi šventės dalyviais ir turėtų prisiminimą
[quote=schatzi,2008 06 10, 16:19]
[quote=evesunny,2008 06 08, 14:40]
sveciams naminemis salygomis "prikepsiu" cd su AUKSINEMIS meiles dainomis, ant virselio bus musu foto ir keli padekos zodziai
Nereali mintis .. jei nieko pries - pavogsiu
[/quote]
Super mintis Originalu,paprasta,ir begalo miela Dar filmuka koki,is nuotraukyciu,ar susipazinimo istorija,jai nieko pries,ir as nusikopijuosiu...?
[quote=evesunny,2008 06 08, 14:40]
sveciams naminemis salygomis "prikepsiu" cd su AUKSINEMIS meiles dainomis, ant virselio bus musu foto ir keli padekos zodziai
Nereali mintis .. jei nieko pries - pavogsiu
[/quote]
Super mintis Originalu,paprasta,ir begalo miela Dar filmuka koki,is nuotraukyciu,ar susipazinimo istorija,jai nieko pries,ir as nusikopijuosiu...?
QUOTE(lilita7 @ 2008 08 16, 22:44)
lilita, o kur magnetukus gaminotes?
stai taip atrodys medutis http://public.fotki.com/si-gita/medus/
as irgi kaip tik ieskau internete ideju del padekos dovaneliu.....ideja visai patiko del raktu pakabuku.......prisiminimas sveciams neblogas butu....
arba nuotraukos laikykli.....i juos ikisiu maza padekos atvirute....
dar neapsiprendziau ar raktu pakabukus ar nuotrauku laikyklius..
o tas dovaneles iprasta ideti i lekste ar salia lekstes.....
QUOTE(Isabelle @ 2008 09 11, 09:52)
as irgi kaip tik ieskau internete ideju del padekos dovaneliu.....ideja visai patiko del raktu pakabuku.......prisiminimas sveciams neblogas butu....
smagios dovaneles
uzsisakinesi? ar cia lt galima rasti?
QUOTE(Isabelle @ 2008 09 11, 09:52)
Aš asmeniškai norėčiau gauti nuotraukų laikiklius, juk galėtum ir kokią įsimintiną foto prikabinti O dėl pakabukų... Labai faini, bet gal nepraktiški. Mano vyras tikrai tokio pakabuko nesikabintų prie mašinos raktelių nebent kaip siuvenyrą kur pasidėti. Tai va