Mano draugės vestuvės dar tik bus šią vasarą, tai man atiteko neofiacialios vedybų planuotojos dalia
Dovanėles pamasčiau kad galima šiek tiek brangesnes dovanoti pamergėms, ir kad būtų praktiška bei elegantiška. Nužiūrėjau
veidrodėlius su užrašais (nu čia kaip pvz tik, ten galima pačiam online susikurti užrašą). Tai va galvoju užrašą uždėt kažką panašaus į "Gražiausia, išradingiausia, nuostabiausia" ar kažkas panašaus, nes visos pamergės geros nuotakos draugės ir labai prisideda prie vestuvių organizavimo
ir gražiai bantuku perriškti tą veidrodėlį su kokiu gražiu lapuku pririštu, ala "ačiū už rūpestį, dėmesį, palaikymą mano pačią gražiausią dieną".
O pabroliams dar tik renkuosi idėjas..kažkaip nesinori kad daugiau 15lt vienam žmogui kainuotų, vistik 4 poros. Praktiškiausia kas į kišenę tilptų
O likusiems šventės dalyviams (na išskyrus tėvėlius ir piršlius, dovanas jiems jau išrinko patys jaunieji) manau žiūrėt reikės pagal biudžetą - į skaidrų popierių (ar plevelė ten vadinas, nzn), galima bus įrišti "žara" saldainių ( skrudintas migdolas dražė apvalkale"), jie tokie pobrangiai, bet žiauriai skanūs, plius vasarą jei bus karšta manau nesusilydys taip greit kaip kiti saldainiai. Na ir aišku bantukas gražus ir kokie gražūs žodžiai - trumpa padėka ar kokia įsimintina graži mintis.
Jei biudžetas, tai norėtųsi susimaketuoti kokias spec jaunavedžių dovanų dėžutes, su poros nuotrauka, vestuvių data (kaip kad saldainiai vestuviniai būna). Gal kas žinot, kur būtų galima tokių užsisakyti?