Įkraunama...
Įkraunama...

Atminimo dovanėlės vestuvių šventės dalyviams

QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 03 27, 01:31)
pas mus bus apie 70 sveciu,neisivaizduoju ka galima butu sugalvoti kad visus apdovanoti doh.gif

man labai patiko reduxe ideja. O jus dovaneles, galit ne kiekvienam dovanoti, o seimai, taip maziau gaunasi. Mes dovanojom varpelius, ir dovanojom viena varpeli seimai, nes priesingu atveju labai daug gaunasi
Atsakyti
Man Reduxe's ideja super thumbup.gif o gal galit smulkiau papasakot is ko tie sausainiai kepami?ir kaip tas glaistas daromas?nes is manes tokia kulinare,ypac su saldziais kepiniais nedraugauju doh.gif doh.gif tai man reik grieztai kas po ko... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 03 27, 12:50)
Man Reduxe's ideja super thumbup.gif o gal galit smulkiau papasakot is ko tie sausainiai kepami?ir kaip tas glaistas daromas?nes is manes tokia kulinare,ypac su saldziais kepiniais nedraugauju doh.gif  doh.gif tai man reik grieztai kas po ko... blush2.gif

oi patikek manim...as irgi prasta konditere, MB visada saiposi is mano "pyragu", nors kulinare nebloga ax.gif o va sausainukai gavosi thumbup.gif gaila nenufotkinau doh.gif
receptas labai paprastas:
300 g sviesto
200 g miltinio cukraus
500 g miltų
2 kiaušiniai
druskos

Sviestą išsukame su miltiniu cukrumi, įmušame kiaušinius, įberiame truputį druskos ir maišydami dalimis sudedame miltus.
Tešlą gerai atšaldome, tada iškočiojame ir išspaudžiame sausainius.
iskepa LABAI greitai. tiksliai napasakysiu, bet reikia stebeti, ruputi parudavo ir trauk.
del glaisto net nezinau g.gif as pirkau ne LT, bet turi ir pas mus buti,paieskok, ir dar pirkau tokius valgomus dazus kuriais paisiau virsu! prekibos centruose kazkuriam skyrelyje tikrai yra visokiu kvapu tortam ten ir papuosimu rasi 4u.gif
Atsakyti
oi tikrai ne schmoll.gif

pakaks to,kad pavalgys, muzikos paklausys/pažiūrės, pašoks....
Atsakyti
kazkaip baisu issiplesti su tomis dovanelemis, nes suma jau cia didoka gausis jei kiekvienam po koki daikteli..patiko man labai ideja su varpeliais, bet ir jie brangu..na nebent perkant didmenine gal pigiau iseitu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alborada @ 2008 03 28, 17:32)
kazkaip baisu issiplesti su tomis dovanelemis, nes suma jau cia didoka gausis jei kiekvienam po koki daikteli..patiko man labai ideja su varpeliais, bet ir jie brangu..na nebent perkant didmenine gal pigiau iseitu.. g.gif

mum vienas varpelis kainavo 2,5 Lt, bet jei perkant tiesiai is to kuris gamina gal net dar pigiau butu.
Atsakyti
na ziuriu pas mus tai bus biski kitaip nei pas visas ax.gif mano pirsliene zianu kad ruosia visokias uzduoteles ar kazka, na kai buna per vestuves: geriausias sokejas, virejas, geriausia lakstingala ir pan! tais ake bandys sugalvot kad visi po kazka gautu! biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes tai uzsisakem tokias mazas dezutes 5 ant 5 cm ir kaspinelius su musu vardais ir vestuviu data.Tai i tas dezutes desiu kokiu idomesniu saldainiu ir perrisiu tuo kaspinu.nieko kito nesugalvojau,net nezinau ar patiks si mintis sveciams g.gif
Atsakyti
QUOTE(veigutis @ 2008 03 28, 19:40)
Mes tai uzsisakem tokias mazas dezutes 5 ant 5 cm ir kaspinelius su musu vardais ir vestuviu data.Tai i tas dezutes desiu kokiu idomesniu saldainiu ir perrisiu tuo kaspinu.nieko kito nesugalvojau,net nezinau ar patiks si mintis sveciams g.gif

As tokias dezutes buvau parsivezusi is Anglijos seses vestuvems, bet nepanaudojom.. uztat dabar panaudosiu saviskems, tik i vidu desiu po zvakute ir po grazius zodzius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(veigutis @ 2008 03 28, 18:40)

As irgi galvojau apie tokias dezutes, bet man pasirode, kad brangoka, o kiek mokejiai jei nepaslaptis ax.gif man visai grazi ideja.
Atsakyti
o kada reikia duoti tas smulkmeneles? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 03 29, 13:38)
o kada reikia duoti tas smulkmeneles? 4u.gif

mes tai iteikem antra vestuviu diena, visai pabaigoj sventes. Tie sveciai kurie dalyvavo tik viena diena, iteikem pirma diena
Atsakyti