QUOTE(marlena24 @ 2008 03 27, 12:50)
Man Reduxe's ideja super
o gal galit smulkiau papasakot is ko tie sausainiai kepami?ir kaip tas glaistas daromas?nes is manes tokia kulinare,ypac su saldziais kepiniais nedraugauju
tai man reik grieztai kas po ko...
oi patikek manim...as irgi prasta konditere, MB visada saiposi is mano "pyragu", nors kulinare nebloga
o va sausainukai gavosi
gaila nenufotkinau
receptas labai paprastas:
300 g sviesto
200 g miltinio cukraus
500 g miltų
2 kiaušiniai
druskos
Sviestą išsukame su miltiniu cukrumi, įmušame kiaušinius, įberiame truputį druskos ir maišydami dalimis sudedame miltus.
Tešlą gerai atšaldome, tada iškočiojame ir išspaudžiame sausainius.
iskepa LABAI greitai. tiksliai napasakysiu, bet reikia stebeti, ruputi parudavo ir trauk.
del glaisto net nezinau
as pirkau ne LT, bet turi ir pas mus buti,paieskok, ir dar pirkau tokius valgomus dazus kuriais paisiau virsu! prekibos centruose kazkuriam skyrelyje tikrai yra visokiu kvapu tortam ten ir papuosimu rasi