Pasinaudojusi vienos forumietes ideja, as padariau tokias ne tiek atminimo, kiek padekos simbolines dovaneles sveciams Maiseliai su rafaelo saldainiais ir padekos rastelis.
Mes savo sveciams i dezute desime po arbatzoles - burbulas, kuris vandenyje issiskleidzia i gele (nezinau ar cia as aiskiai parasiau )
QUOTE(Lina_S @ 2009 05 18, 20:03)
Mes savo sveciams i dezute desime po arbatzoles - burbulas, kuris vandenyje issiskleidzia i gele (nezinau ar cia as aiskiai parasiau )
O kur tokiu galima rasti,ir kokia kainyte? manau turetu labai graziai atrodyti
QUOTE(Lina_S @ 2009 05 18, 23:03)
Gana aiskiai grazu turi buti tikrai, svarbu, kad visi suprastu
Papildyta:
QUOTE(Kristina.J @ 2009 05 19, 02:25)
Man atrodo, kad skonis ir kvapas parduotuvese tokiu gelyciu buna ir presto
QUOTE(Neo_laura @ 2009 05 18, 21:37)
Pasinaudojusi vienos forumietes ideja, as padariau tokias ne tiek atminimo, kiek padekos simbolines dovaneles sveciams Maiseliai su rafaelo saldainiais ir padekos rastelis.
kaip smagu, kad praverte mano ideja
QUOTE(linoosikas @ 2009 05 19, 08:51)
kaip smagu, kad praverte mano ideja
Joa, labai praveste Dekui
QUOTE(Kristina.J @ 2009 05 09, 02:33)
Labukas ,as va nusipirkau is ebay 50 dezuciu su mazytem kortelem ant kuriu parasysim keleta trumpu padekos zodeliu tik dar nesugalvojom ka i vidu desim,na bet laiko turim labaidaug tai spesim..
Labai grazu ir kompaktiska Gali parasyti tikslu adresuka is kur pirkai ? Buciau labai dekinga
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 19, 05:28)
Man atrodo, kad skonis ir kvapas parduotuvese tokiu gelyciu buna ir presto
Aciukas,uz informacija manau gryzus i Lt. reikes nulekti pasiziureti.
QUOTE(Buniaska @ 2009 05 19, 08:24)
Labai grazu ir kompaktiska Gali parasyti tikslu adresuka is kur pirkai ? Buciau labai dekinga
Aciukas, Man taipat labai patiko,ant tos korteles uzrasysim keleta padekos zodziu - turetu graziai atrodyti. Kas svarbiausiai sumokejau tikrai labai nedaug, cia UK parduotuveje viena dezute kainuoja 1.45 svaro, o as uz 50 sumokejau 11 svaru Cia mano dezutes , o cia visos dezutes
QUOTE(Kristina.J @ 2009 05 19, 03:25)
Preste ir visose kitose arbatinese.. O simtas gramu apie 25-30 lt (bet reikia tiksliau pas juos ziureti..)
QUOTE(Lina_S @ 2009 05 19, 19:08)
Preste ir visose kitose arbatinese.. O simtas gramu apie 25-30 lt (bet reikia tiksliau pas juos ziureti..)
Idomu,o kiek gramu reiketu?
QUOTE(Kristina.J @ 2009 05 20, 01:00)
Idomu,o kiek gramu reiketu?
as vakar del idomumo nusipirkau viena sirdele tokia, tai kainava 3,80 lt, o 100gr/39 lt...
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 20, 07:31)
as vakar del idomumo nusipirkau viena sirdele tokia, tai kainava 3,80 lt, o 100gr/39 lt...
Tai gal ir nebloga kainyte.. O jau isbandiai?