QUOTE(astaliepos @ 2008 07 23, 00:00)
astaliepos, 23 Lie 2008 - 00:00, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
astaliepos, 23 Lie 2008 - 00:00, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
SEBe man pasiulė maržą 0,8 su sąlyga kad paimsiu 4 jų produktus ,mes pasirinkom sąskaitą SEBe., kred. kortelę,pervesiu atlyginimą,apdrausiu vaiką,nes vyras jau turi gyvybę apdraudęs avivoj.Ir jiems to užteko
.
Papildyta:
Ėmiau kintamas 6mėn,eurais
SEBe man pasiulė maržą 0,8 su sąlyga kad paimsiu 4 jų produktus ,mes pasirinkom sąskaitą SEBe., kred. kortelę,pervesiu atlyginimą,apdrausiu vaiką,nes vyras jau turi gyvybę apdraudęs avivoj.Ir jiems to užteko

.
Papildyta:
Ėmiau kintamas 6mėn,eurais
Mums SEB'e siųlė 0,7 maržą, jei paimsim 5 jų produktus, tai suskaičiavo taip: 1.kad jau turėsim paskolą, 2.sąskaitos, į kurias bus pervedami atlyginimai, 3.gausim iš jų nemokamai kreditinę kortelę, 4. paskolos draudimas, 5. gyvybės draudimas. Bet paskui turbūt pamiršo, ką šnekėjo, nes vėl vadybininkei reikėjo iš naujo priminti, ką ji siųlė, nes jau skaičiavo maržą 0.8

o 0.8 mes jau ir taip turim, nes vyro darbovietė pasirašiusi sutartį su SEB. Manau, kad 0.8 nėra mažai, kai pvz. Nordea siųlė 0.6 (nors, beje, nežinau, kokiais atvejais jie tokią ir duoda, nes apsvarstę paraišką sakė, kad duoda 0.7 su lubom, arba 0.8 su fiksuotom arba kintamom palūkanom).
Žinot, nežinau, ką aš čia nusišneku, pasakodama, ką vadybininkai siųlo. Koks skirtumas, ką siųlo- vis tiek ne jie sprendžia ir dar taip nebuvo, kad siųlydami nedidelę maržą (0.6-0.7), tokią ir duotų