Įkraunama...
Įkraunama...

Privatūs ginekologai Alytuje

QUOTE(mazutesaule @ 2009 01 16, 17:17)
sveikos visos mamytes,ir busimos.siandien mes su vyru ejome i musu pirma ehoskopija.buvau uzsiregistravus pas daktara Salikli,nes buvau girdejus,kad lb geras specialistas,ir malonus.Pasakysiu tik tiek kad niekada nebuvau dar taip nusivylusi,is kabineto isejau apsiverkusi ir nutarusi kad sito daktaro nenoriu matyt daugiau,taip pat kaip ir jo sesutes.
O buvo taip:uzejusi as jiem pasakiau kad as uzsiregistravusi 10val,jie niekur nerado mano irasu ir korteles.tai su didziausiu piktumu pradejo kamantinet,kada kuria val buvau registruotis.as jiem aiskinu o jie net neklauso,tik tarpusavyje kalbasi kad taip negali but.bet as jiem rodau kad turiu ir taloneli kuri isduoda registraturoje ir siuntima is savo daktaro.
.paskui galima sakyt esu isvaroma is ju kabineto atsinesti savo korteles.bet as taip ir negrizau,persiregistravau pas kita daktare.Tikiuosi si karta nenusivilsiu.Oatrodo turejo buti viena is isimintiniausiu dienu,deja si diena man primins tik,koki daktarai gali buti parsai.
Ir dar kai nuejau i registratura pasirodo as vis del to buvau uzregistruota,tik ta pasiutus sesute tikriausiai nemoka naudotis kompiuteriu g.gif

taip ivyko del to, kad pirma tu iejai i kabineta, o ne "krepselis" su "dovanelem.."Mano drauge kad gyre tai gyre salikli, jo sesute, o pasirodo, kiekvieno apsilankymo metu ejo su krepsiuku....nesuprantu as jos.Uz ka jiems tuos krepsiukus nesti jei dar nieko jie nepadare?Suprantu, kai pagimdai galima padekoti is zmoniskumo, bet apziuros metu????????
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2009 01 16, 18:53)
taip ivyko del to, kad pirma tu iejai i kabineta, o ne "krepselis" su "dovanelem.."Mano drauge kad gyre tai gyre salikli, jo sesute, o pasirodo, kiekvieno apsilankymo metu ejo su krepsiuku....nesuprantu as jos.Uz ka jiems tuos krepsiukus nesti jei dar nieko jie nepadare?Suprantu, kai pagimdai galima padekoti is zmoniskumo, bet apziuros metu????????




AS IRGI NESUPRANTU schmoll.gif MAN ATRODO MES CIA VISOS KALTOS NES PRIPRATINOM MES JUOS PRIE DOVANELIU IR VOKELIU.NORS AS ASMENISKAI DAR NESU DAVUSI,IR NET NEISIVAIZDUOJU KAIP REIKETU TAI PADARYTI.O JAU KAS KAS TAI TAS PARSAS IS MANES NEGAUS NIEKO.TIKIUOSI KAI ATEIS LAIKAS GIMDYT NEBUS JO PAMAINA,LABAI AS JAU TO NENORECIAU.
Atsakyti
QUOTE(mazutesaule @ 2009 01 16, 20:07)
AS IRGI NESUPRANTU schmoll.gif MAN ATRODO MES CIA VISOS KALTOS NES PRIPRATINOM MES JUOS PRIE DOVANELIU IR VOKELIU.NORS AS ASMENISKAI DAR NESU DAVUSI,IR NET NEISIVAIZDUOJU KAIP REIKETU TAI PADARYTI.O JAU KAS KAS TAI TAS PARSAS IS MANES NEGAUS NIEKO.TIKIUOSI KAI ATEIS LAIKAS GIMDYT NEBUS JO PAMAINA,LABAI AS JAU TO NENORECIAU.

Tai vat kad tame ir esme, kad mes patys zmones pripratinome juos prie kysiu, oi atsiprasau siai dienai tai vadinamos legalios dovaneles...As tik nesuprantu UZ KA JIEMS DUOTI? O paskui stebimes, kaip Hipokrato priesaika dave gydytojai, net neatsisuka ar neuzeina i palata, jei esi ligonis, jei priestai nepraverei ju kisenes.. Taip pat ir apsilankymas pas gydytojus kabinete. O kodel gaisrininkams nekisa kokio krepsiuko, kad gaisra uzgesino, policijai-kad pareiskima "prieme", pardavejui konsultantui-kad issamiai apie preke paaiskino...Taip zinoma, jie dirba su gyvybe, sveikata,ju mazos algos ir t.t. Bet gerbiamieji gydytojai, juk jus patys zinojot kur einat mokytis ir kas jusu laukia. Ir zinokit tikrai nemalonu, kai daromas vaginalinis echo, o jus aptarinejat savo mazas algas...Dar vienas pavyzdys-sedziu as prie Bielskiens kabineto ligonineje tarp burio moteru, ir ieina Bielskiene, tokia susiraukusi, nepatenkinta su "Alitos" zaliuoju krepseliu ( grizo is echo) ir pamaciusi kazkokia issipusciusia moterele, iskart nusvinta. Na as pagalvojau, gal pazistama. Bet kai pakviete ja be eiles, o ji nuo kedes pakilo su krepseliu ( kuriame akivaizdziai graziai issiputes buvo keleto dezuciu konturai), viskas pasidare aisku.
Todel sveikinu Mazutesaule, kad nuejo pas kita gydytoja. Va taip ir reikia elgtis, gal tada jie susimastys.Nors tiems, kurie jau nuzmonejo ir vaiko laukimasisi ir gimimas yra eiline darbo diena, ar prisviles blynas ir pan., tie tikrai nesupras.
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2009 01 17, 10:08)
Tai vat kad tame ir esme, kad mes patys zmones pripratinome juos prie kysiu, oi atsiprasau siai dienai tai vadinamos legalios dovaneles...As tik nesuprantu  UZ KA JIEMS DUOTI? O paskui stebimes, kaip Hipokrato priesaika dave gydytojai, net neatsisuka ar neuzeina i palata, jei esi ligonis, jei priestai nepraverei ju kisenes.. Taip pat ir apsilankymas pas gydytojus kabinete. O kodel gaisrininkams nekisa kokio krepsiuko, kad gaisra uzgesino, policijai-kad pareiskima "prieme", pardavejui konsultantui-kad issamiai apie preke paaiskino...Taip zinoma, jie dirba su gyvybe, sveikata,ju mazos algos ir t.t. Bet gerbiamieji gydytojai, juk jus patys zinojot kur einat mokytis ir kas jusu laukia. Ir zinokit tikrai nemalonu, kai daromas vaginalinis echo, o jus aptarinejat savo mazas algas...Dar vienas pavyzdys-sedziu as prie Bielskiens kabineto ligonineje tarp burio moteru, ir ieina Bielskiene, tokia susiraukusi, nepatenkinta su "Alitos" zaliuoju krepseliu ( grizo is echo) ir pamaciusi kazkokia issipusciusia moterele, iskart nusvinta. Na as pagalvojau, gal pazistama. Bet kai pakviete ja be eiles, o ji nuo kedes pakilo su krepseliu ( kuriame akivaizdziai graziai issiputes buvo keleto dezuciu konturai), viskas pasidare aisku.
Todel sveikinu Mazutesaule, kad nuejo pas kita gydytoja. Va taip ir reikia elgtis, gal tada jie susimastys.Nors tiems, kurie jau nuzmonejo ir vaiko laukimasisi ir gimimas yra eiline darbo diena, ar prisviles blynas ir pan., tie tikrai nesupras.


as ir sakau, kai jau daktarams nescia moteris ir jos vaikelis nekelia jooookiu jausmu ir joookio virpuliuko sirdies, tai tokie daktarai turetu eit dirbt i mesine...pjaustai ten sau karbonadus ir jokiu emociju....mesa gi blush2.gif nu ziauru, bet kartais taip jautiesi pas kai kuriuos daktarus. bet argi jie tau sita supras??? ir tegu neaiskina man niekas kad neva "daktaras irgi zmogus, jam irgi buna bloga nuotaika ir pan". taip, buna, bet emocijas ir savo problemas turi palikti uz duru atejes i darba, ypac toki jautru ir subtilu kaip nestukiu prieziura ax.gif juk mes tuo laikotarpiu bunam tokios pazeidziamos, patys ta pasakoja, o kaip elgiasi? eik kortele atsinesk! kas gali buti per korteliu atsinesimas???tai yra sesutes darbas o ne pacios nescios reikalas. nuzmogejimas visiskas.....apie maiselius ir dovanas ir vokelius isvis patyliu. idesi nuo visos sirdies tai issitycios dar kad mazdaug, ka cia atnesei?tu zinai kiek as tu sokoladu gaunu per diena???? nenoriu net kalbeti....
beja, as visa nestuma lankiausi pas gyd. Kivariene ir galiu pasakyti: pas ja viskas pagal laikrodi. as visada prieidavau tada kada parasyta ant talonelio. pati visada iskisdavo galva net jei ir kruva moteru uz duru, ir pavarde pasaukia kai laikas ateina. niekada neteko laukti daugiau nei 5 min, niekada nejau jokiu korteliu nesiot ir pan. prieziura kaip prieziura turbut...nieko labai isskirtinio nedare, bet visada i visus klausimus buvo atsakyta ir visi tyrimai buvo padaryti, netgi galiu pasakyt, siuntimu i KMUK pati prasydavau ir visada duodavo, net jeigu ir priezasties tam nematydavo. matyt del mano ramumo tongue.gif niekada as jai nieko nenesiau, net sokoladu jokiu, bet kai atejau dekreto biuletenio, 30 sav. nestumo, uz prieziura ir visada punktualu priemima sukroviau krepseli lotuliukas.gif nu nesakysiu ka ten dejau, bet nuo dusios. vistik didziaja dali nestumo sekmingai su jos prieziura pravaiksciojau. o kita dovanele nunesime jau mes kartu su leliuku biggrin.gif noreciau supazindinti daktare su tuo pilieciu, kuri ji ciupinejo mano pilvuke visa ta laika...visgi zmogiska daktare, silta...ir nedaug tokiu like.
P.S. dar noriu pridurti, kad mano vyras labai visada noriai eina su manim i visas apziuras pas daktarus, jei tik gali zinoma, ir ar pastebejot kaip kartais kai kurie pasiziuri i tai? mums teko Alytuj susidurti ne karta, kai ateini i echo apziura, tai paklausi: ar gali vyras dalyvauti? tai taip pasiziuri, mazdaug ir ko gi jam ten....o per visa procedura neistaria nei zodzio daktaras: o mano varkselis klausineja toks susijaudines: ar cia galvyte? o cia rankyte? o kas cia, cia ir pan. o daktaras tik burbsi sau panosej kazka....tipo negi nematai...tai man verkti norisi....zmogus pirma karta matai savo vaikuti kazkokiuose seseliu pavidaluose, bandai atrinkti kas kur, juk mums tai labai isimintini patyrimai, ypac jei pirmagimis. o daktaram dzin. jam vienam aiksu kas tam ekrane, o vyrui zinot nebutina....
ir labai daug kur dar tuos varksus vyrus veja lauk ir neleidzia dalyvauti kai kuriose procedurose. bet juk cia tiek pat jo vaikelis kaip ir mamos, nesvarbu kad ji ji nesioja,. mano vyras, pvz., net neteisybe skaito, kad butent mums duota isnesioti savo leliukus ir jausti ju judesiukus lotuliukas.gif jis sako: galetu buti kad viena nesioji tu, kita as tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as tai su mielu noru sutikciau thumbup.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(bubuke @ 2009 01 13, 19:20)
MELINDA, daryt taip, kaip tau atrodo geriausiai. As uz tave ir palaikau 100%.
Kiekvienas siuo klausimu turi savo nuomone, kuria vienaip ar kitaip itakojo mociutes, mamos, gydytojai ar skaitoma literatura..galu gale ir informacija pateikta internete.Todel, po turetos melindos patirties, jai aiskinti, kad ji daro blogai ar panasiai yra manau kvaila, kiekviena esame individuali, su savo isgyvenimais ir patirtimi.Ir ko jus ja puolat, juk ji tik savo nuomone issake, o tai juk nereiksia, kad aklai jos klausyti turit.As, asmeniskai, jai pritariu, o kita gal ne. Kiekvienos tai asmeninis reikalas.



beja, labai aciu visoms kurios mane suprato ir palaiko drinks_cheers.gif thumbup.gif
visokiu zmoniu yra ant svieto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2008 12 15, 23:08)
aš į Alytų atvažiavau iš vilniaus, jau budama  nestuke.gif  labai sunku buvo nuspręsti kokią (kokį) ginekologę pasirinkti... Prisiklausiau gerų atsiliepimų apie R.Morkūnaitę ir nusprendžiau lankytis pas ją. tikrai nesigailiu, ji ir specialistė gera ir mokėjo nuraminti kai to reikėjo, na žodžiu, vizitai pas ją visada malonūs  rolleyes.gif  smile.gif  Nebijau ją rekomenduoti ir kitoms  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi pas ją lankiausi ir lankausi mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka ir as noreciau apie gerb.daktara Salikli pasireiksti..kai sis daktaras man vietoj gimdos uzdegimo nustate pusles uzdegima ir suleides nospos isleido namo....visa susurietusia is skausmo,tai ATSIPRASAU...koks cia daktaras?kai jo deka man butu ispjove gimda?vaginaliniu budu jis to neapziurejo,o mano daktaras is isskyru kvapo tai nustate...negaliu...kaip taip galima...o negana to mane dar apziurinejant atsistojo sesute gale koju ir vos ne ciupinet mane pradejo....aciu..man daugiau to nereikia.. schmoll.gif

p.s.maza to sesute atveziavus mane veztis i ligonine del tos paciops ligos 1 karta paspaude i pilva ir liepe rengtis negana to liepus paskubeti....ziauru.,.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gudriukas: 24 sausio 2009 - 21:10
TAIGI PENKTADIENI,SU VYRU BUVOME NUEJE I MUSU PIRMA ECHOSKOPIJA,KAIP TIKRIAUSIAI ZINOTE AS PERSIREGISTRAVAU PAS KITA DAKTARA.TAI MORKUNAITE.BET MAN IR VEL doctor.gif TAI KITAS O SESUTE TAI TA PATI schmoll.gif TAI GAL PAGALVOSIT KAD KVAISA ESU KOKIA BET BIJOJAU TENAI EITI,BET VYRAS PADRASINO TAI NUEJAU.VISKAS BUVO PUIKU,AISKU VENGIAU KONTAKTO SU SESUTE.
NOREJAU PAKLAUSTI PAS JUS MAMYTES AR BUSIMOS, KUR GALECIAU PASISKAITYTI APIE TAI KAI VAIKUTIS YRA APSPAUSTAS,JAM MAZAI VIETOS PAS MAMYTE.NORS DAKTARE SAKE MAN REIKIA DAUG POILSIO IR VISKAS GALI NORMALIZUOTIS,BET AS LABAI PERGYVENU KAD KAS BLOGO NENUTIKTU MANO MAZIUKUI.JEIGU TURIT KOKIOS NORS INFORMACIJOS PRASAU PASIDALINKIT.IS ANKSTO DEKOJU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
TAIGI BUVAU NUEJUS PAS SAVO DAKTARE,IR PAKLAUSIAU APIE TAI KAD LELIUS APSPAUSTAS.SAKE KAD VISKAS GERAI PAPRASCIAUSIAI GIMDA SUSITRAUKINEJA IR TADA MAZIUI SUNKIAU JUDETI,TAIGI VISKAS GERAI,MANE NURAMINO.IR AS DABAR SAU NESUKU GALVOS,TIK ILSIUOSI KUO DAZNIAU. thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Noriu ir aš pasisakyti apie čia Jūsų aptartus Alytaus ginekologus ax.gif Asmeniškai aš negaliu nei apie vieną iš tų, pas kuriuos man teko lankytis pasakyti nei pusės blogo žodžio...
Pas gyd. Kivarienę lankiausi seniai, dar būdama visai jaunutė - tai buvo pirmoji ginė, pas kurią aš lankiausi... Jai esu dėkinga, kad neįsivariau ginekologų baimės visam gyvenimui (kaip kartais būna) - po draugiško pokalbio ir toji apžiūra buvo visai nebaisi blush2.gif
Gyd. Stravinskienė man iš viso thumbup.gif ir kaip gydytoja, ir kaip žmogus. Pas ją nukeliavau, kai su vyru pradėjom planuoti leliuką. Tiek gydytoja, tiek seselė buvo šiek tiek nustebusios, kad atėjau tiesiog šiaip, pasitikrinti, ar viskas tvarkoje, ar nereikia pagydyti kokių smulkių problemyčių... Kaip supratau, Alytuje nėra įprasta eiti pas ginę tiesiog profilaktinei apžiūrai... Todėl, kai po poros mėnesių pasirodžiau jau kaip nestuke.gif jos mane prisiminė ir pasidžiaugė kartu su manimi, kad taip greitai tas planuotasis leliukas pas mane apsigyveno nestuke.gif wub.gif Viso nėštumo metu būtent pas šią gydytoją ir lankiausi... Vieną kartą teko ilgėliau palaukti, kol apžiūrės (paskutinę dieną prieš gydytojos atostogas) - nežinau kaip kitos pacientės, bet aš vos įžengusi į kabinetą išgirdau atsiprašymą, kad teko palaukti.
Galiu patvirtinti, kad su echoskopijomis ši gydytoja neskuba, tačiau tikrai nėra taip, kad vyro dalyvavimas būtų nepageidaujamas schmoll.gif Pati gydytoja, paskyrusi echoskopijos laiką, pasakė, kad apžiūroje gali dalyvauti ir tėvelis. O ir tyrimo metu, gydytoja pasakė, kad iš pradžių išmatuos viską, ką reikia, o tuomet papasakos ir parodys viską mums... Taip ir buvo, viską rodė, aiškino ir vis perklausdavo, ar tikrai matom wub.gif (smagiausia buvo, kai gydytoja su MB bandė įžiūrėti vaikelio lytį lotuliukas.gif bet mūsų vaikinas kuklus - nerodė svetimiems, to ko nederėtų matyti lotuliukas.gif ).
Žodžiu, šia gydytoja ir jos sesele, esu labai labai patenkinta ir nuoširdžiai dėkinga joms už dėmesingumą, priežiūrą ir žmogiškumą wub.gif aciuks.gif
Pas gyd. Morkūnaitę lankiausi porą kartų - jokių priekaištų neturiu - nuostabus žmogus ir specialistė thumbup.gif
Netgi gyd. Bielskienei neturiu jokių priekaištų - tiesa, buvau pas ją tik vieną kartą...
Pogimdyminiam skyriuj mane apžiūrinėjo gyd. Kunevičienė taip pat labai patiko jos dėmesingumas, atidumas, rūpinimasis thumbup.gif
Pas gyd. Kriuglą man teko gimdyti (nors pas ginekologus vyrus man kažkaip nejauku lankytis, visada stengiausi to išvengti blush2.gif ) - taip pat viskas OK thumbup.gif

Va, tokia mano patirtis šioje srityje. Duok Dieve, kad ir toliau ji būtų tokia pat gera.
Turiu kelias pastabas:
* Maišelių ir vokelių įteikinėjimo nepraktikavau ir nepraktikuoju schmoll.gif
* Nė pas vieną iš paminėtų gydytojų nesilankiau privačiai - tik poliklinikoj arba ligoninėj (t.y. konsultacijų poliklinikoj).
* Manyčiau, labai daug kas priklauso ir nuo to, kaip pacientas nusiteikęs ateina pas gydytoją - jeigu ateini į kabinetą visa savo išvaizda rodydama "Jūs man priešai, visi tik ir laukiat, kiek aš duosiu, jūs man tuoj pašokinėsit", tai nereikia stebėtis, kad atitinkamo požiūrio sulauki ir iš gydytojo. (Jokiu būdu to netaikau nei vienai čia pasisakiusiai - tiesiog toks retorinis pastebėjimas).

Melinda - gražaus Tau susitikimo su mažyliu 4u.gif
Mazutesaule - lengvo Tau nešiojimo nestuke.gif

Atsakyti
QUOTE(Jazza @ 2009 02 06, 14:17)

Va, tokia mano patirtis šioje srityje. Duok Dieve, kad ir toliau ji būtų tokia pat gera.
Turiu kelias pastabas:
* Maišelių ir vokelių įteikinėjimo nepraktikavau ir nepraktikuoju  schmoll.gif
* Nė pas vieną iš paminėtų gydytojų nesilankiau privačiai - tik poliklinikoj arba ligoninėj (t.y. konsultacijų poliklinikoj).
* Manyčiau, labai daug kas priklauso ir nuo to, kaip pacientas nusiteikęs ateina pas gydytoją - jeigu ateini į kabinetą visa savo išvaizda rodydama "Jūs man priešai, visi tik ir laukiat, kiek aš duosiu, jūs man tuoj pašokinėsit", tai nereikia stebėtis, kad atitinkamo požiūrio sulauki ir iš gydytojo. (Jokiu būdu to netaikau nei vienai čia pasisakiusiai - tiesiog toks retorinis pastebėjimas).

Melinda - gražaus Tau susitikimo su mažyliu  4u.gif
Mazutesaule - lengvo Tau nešiojimo  nestuke.gif

ACIU UZ PALINKEJIMUS 4u.gif TIKEKIMES MAN IRGI NETEKS DAUGIAU NUSIVILTI DAKTARAIS.NORS PRISIPAZINSIU PO TOKIU NUSIVYLIMU,KAIP IR JAUCIU BAIME KIEKVIENA KARTA EIDAMA APZIURAI PAS DAKTARE.AS KAIP IR TU NEPRAKTIKUOJU JOKIU MAISELIU,PRIVACIAI IRGI NESILANKAU(O GAL REIKETU PABANDYT),PRIES EIDAMA PAS DAKTARA SALIKLI IRGI BUVAU GERAI NUSITEIKUS.GAL AS PERDAUG TIKIUOSI,PATI NEZINAU,BET KAZKAIP NESINORI KAD TAU ATEJUS I KABINETA DAKTARAS TAVE ISVYTU NEGERBTU TAVES IR SU TAVIM NESISKAITYTU.TIKEKIMES VISKAS BUS GERAI.SKAICIAU TAVO GIMDYMO ISTORIJA,KAIP FAINA,4u.gif 4u.gif thumbup.gif LABAI GRAZIAI APRASYTA thumbup.gif SEKMES JUMS
Atsakyti
QUOTE(mazutesaule @ 2009 02 06, 15:00)
ACIU UZ PALINKEJIMUS 4u.gif  TIKEKIMES MAN IRGI NETEKS DAUGIAU NUSIVILTI DAKTARAIS.NORS PRISIPAZINSIU PO TOKIU NUSIVYLIMU,KAIP IR JAUCIU BAIME KIEKVIENA KARTA EIDAMA APZIURAI PAS DAKTARE.AS KAIP IR TU NEPRAKTIKUOJU JOKIU MAISELIU,PRIVACIAI IRGI NESILANKAU(O GAL REIKETU PABANDYT),PRIES EIDAMA PAS DAKTARA SALIKLI IRGI BUVAU GERAI NUSITEIKUS.GAL AS PERDAUG TIKIUOSI,PATI NEZINAU,BET KAZKAIP NESINORI KAD TAU ATEJUS I KABINETA DAKTARAS TAVE ISVYTU NEGERBTU TAVES IR SU TAVIM NESISKAITYTU.TIKEKIMES VISKAS BUS GERAI.SKAICIAU TAVO GIMDYMO ISTORIJA,KAIP FAINA,4u.gif  4u.gif  thumbup.gif LABAI GRAZIAI APRASYTA thumbup.gif SEKMES JUMS


Dėkui blush2.gif Linkiu, kad Tu neužilgo parašytum apie ne mažiau lengvą ir gražų susitikimą su savo mažyliu wub.gif
O apie Saliklį nelabai ką galiu pasakyti, nes aš apskritai vengiu lankytis pas ginekologus vyrus schmoll.gif Ko gero, jį užpuolė šiokia tokia žvaigždžių liga g.gif Žinai, gi jis dabar kone populiariausias ginekologas mieste mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetuke @ 2008 01 28, 19:32)
Labukas visom, nutariau ir as parasyti sia tema. Tai va 3metus bandem susilaukti savo mazylio, nuejau jau neiskentus pas privacia gyd Kazleniene atrodo, vietoj to kad nuramintu mane pribure kad as sergu nepagydoma kazkokia liga ir del to negaliu pastoti, atseit uzsikreciau nuo savo vyro. Galvoju nu cia dabar  g.gif .Aisku y asaras puoliau, depresija giliausia buvo, bet susiemiau ir nutariau nueiti pad kita gydytoja pasikonsultuoti. Drauge patare ligonineje pas gyd Maciuleviciene. Ir ka Jus galvojat, nuejau, padare tyrimus ir viskas ciki! Jokios ligos nerado  smile.gif  Paskui ji nuramino mane ir po men as pastojau... visa nestuma lankiausi tik pas ja, tik va gimdyti neisejo prie jos, bet nieko. Ir jau 2men as supuoju savo issvajota mazyli.
Nepatarciau zinokit niekam eiti pas gyd Kazleniene, o va gyd Maciuleviciene auksine gyd...  dar girdejau kad Stravinskiene nieko, dirba kazkur vidzgiryje ir poliklinikoje.


Mergaite, ramiakas, gydytoja nuostabi ir tikra savo darbo profesionalė. O kad tamstelė kažko nesuprato ir puolė į isteriją, tai jau čia reiktų pas psichiatrą kreiptis o ne pas ginekologą lotuliukas.gif
Atsakyti