na as tai darau taip,mezgu mezgu,o kurioj vietoj reikia skylutes uzmetu siula ant virbalo ir ismezgu dvi akis kartu,o jei reikia kad praplatetu tai mezgu toliau normaliai kiekviena aki atskirai nezinau ar ka supratai....
QUOTE(ilona_24 @ 2009 11 25, 01:51)
na as tai darau taip,mezgu mezgu,o kurioj vietoj reikia skylutes uzmetu siula ant virbalo ir ismezgu dvi akis kartu,o jei reikia kad praplatetu tai mezgu toliau normaliai kiekviena aki atskirai nezinau ar ka supratai....
Supratau
Ačiū, šiandien mėginsiu O aš užvakar pynutes išmokau, tai laimės pilnos kelnės, man ten aukštas pilotažas buvo ir su 6 ir su 8 gražiai gaunasi, tik dar praktikos reikia daugiau Šiemet mnusprendžiau išmokt tą mezgimą ne tik + -, tai kol kas raštus mėginu visokius O su chemom ir išmatavimais visada turėjau problemų, sunku man suprasti...
sakykit mezgant kudikiui kelnytes kiek cm turetu buti viena kleske, ir koks ilgis nuo klyno iki apacios?
as asmeniskai mezgu ir matuoju,o jei placiau gautusi tai manau vaikas neiskristu,svarbu kad patogu butu aprengt
QUOTE(ilona_24 @ 2009 11 25, 14:37)
as asmeniskai mezgu ir matuoju,o jei placiau gautusi tai manau vaikas neiskristu,svarbu kad patogu butu aprengt
pagal ka matuopji, leliausi tai dar nera gi. pabandziau pradet, tai gavos viena kleske 15 cm, tai man atrodo kad per placiai, bandysiu siaurinti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 11 25, 14:04)
pagal ka matuopji, leliausi tai dar nera gi. pabandziau pradet, tai gavos viena kleske 15 cm, tai man atrodo kad per placiai, bandysiu siaurinti
o tai gal koki sliauztinuka turi,tada butu lengviau pamatuot,o vaikuciai mazdaug gimsta nuo 52 iki 56 (cia ne is mazuju ir ne is didziuju leliuku )
QUOTE(ilona_24 @ 2009 11 25, 15:51)
o tai gal koki sliauztinuka turi,tada butu lengviau pamatuot,o vaikuciai mazdaug gimsta nuo 52 iki 56 (cia ne is mazuju ir ne is didziuju leliuku )
turiu slaiuztinuku, bet jie ne megzti, todel bijau kad nebutu nei per platu, nei per siaura. galvoju daryti 12 cm viena kleske is priekio ir tiek pat is nugaros.
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 11 25, 14:59)
turiu slaiuztinuku, bet jie ne megzti, todel bijau kad nebutu nei per platu, nei per siaura. galvoju daryti 12 cm viena kleske is priekio ir tiek pat is nugaros.
oi labai platu bus 12 cm is abieju pusiu,geriau pasiimk sliauztini ir daryk ciut platesni uz ji,nes jei tik gimusiam tai leliuko kojyte labai mazute ir sliauztinis arba bus kaip tik arba platesnis,o megztu kelnyciu juk nemausi kad butu kaip timpos,o megzt juk pradesi nuo apacios ir i virsu reiks platint po biski,nes jei apacioj darysi tiek pat akiu kaip ir slaunies vietoj tai gausis kliosines kelnes,na nezinau ar kiek nors padedu,bet rasau kaip as suprantu,gal kas geriau galetu paaiskint
Papildyta:
QUOTE(Abo @ 2009 11 25, 11:13)
Supratau
Ačiū, šiandien mėginsiu O aš užvakar pynutes išmokau, tai laimės pilnos kelnės, man ten aukštas pilotažas buvo ir su 6 ir su 8 gražiai gaunasi, tik dar praktikos reikia daugiau Šiemet mnusprendžiau išmokt tą mezgimą ne tik + -, tai kol kas raštus mėginu visokius O su chemom ir išmatavimais visada turėjau problemų, sunku man suprasti...
dar gal cia pades kokia schemute
http://www.supermama...showtopic=48462
Papildyta:
pabandyk paziuret cia gal kas aiskiau bus apie kelnytes
http://www.supermama...hp/t349049.html
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 11 25, 15:04)
as ruosiuosi megzti pagal zurnaliuko iskarpas. niekaip nenusiperku kokiu sliauztuku pamatavimui. gal ir tau pades:
aprasymai cia
QUOTE(Pavasarėlis @ 2009 11 25, 16:35)
as ruosiuosi megzti pagal zurnaliuko iskarpas. niekaip nenusiperku kokiu sliauztuku pamatavimui. gal ir tau pades:
aprasymai cia
aprasymai cia
dekui, bet nelabai eina iziureti skaiciuku, man pagrindas klesnes plotis koks
QUOTE(ilona_24 @ 2009 11 25, 16:22)
Oi, ačiū Tiek skaitau, bet šitų nepastebėjau