Sveikutes! Noriu numegzti savo suniukui megztuka, bet nezinau nuo ko ir pradeti. Rasta pati susigalvociau, bet nezinau kaip geriau, ar megzti nugaros ir pilvo dalis atskirai ir paskui susiuti, ar megzti viena dali apimancia visa kuneli ir gal tik susegama per pilva. Bet kaip tada reiktu ismegzti skyles letenelems ikisti? Noriu dar ir rankovytes numegzti, tai prie tokio vientiso varianto butu turbut sunku jas prisiuti?
Jei kuri esat mezgusi ka savo augintiniui, ar galetumet padeti patardamos kaip geriausia ir nuo ko pradeti?
labutis, reikia pagalbos:
1, kaip reikia is vienos akies ismegzti dvi akis?
2, ka reiskia - is 3 akiu kartu ismegzkite 3 akis (1 akis, 1 uzmetimas, 1 akis)
3, kaip mezgasi "dantuku" rastas.
labai reikia pagalbos
labai reikia pagalbos
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 11 18, 21:07)
labutis, reikia pagalbos:
labai reikia pagalbos
labai reikia pagalbos
1. Vieną akį išmezgam gerai, jos nenukėlę nuo virbalo tą pačią akį išmezgam blogai, tada abi nukeliam.
2. Jau ir paaiškinta: išmezgam gerą akį, jos nenukeliam, darom užmetimą, dar kartą tą pačią akį išmezgam gerai. Ant virbalo trys akys iš vienos.
3. Dantukai: kraštinė gera, vienas užmetimas, dvi sumegztos gerai, užmetimas, dvi sumegztos gerai ir t.t. baigiam kraštine akim. Kitą eilę išmezgam blogosiomis akimis.
Aš taip sijonui juosmenį darau, dantukai per centrą.
QUOTE(viosim @ 2009 11 18, 23:24)
1. Vieną akį išmezgam gerai, jos nenukėlę nuo virbalo tą pačią akį išmezgam blogai, tada abi nukeliam.
2. Jau ir paaiškinta: išmezgam gerą akį, jos nenukeliam, darom užmetimą, dar kartą tą pačią akį išmezgam gerai. Ant virbalo trys akys iš vienos.
3. Dantukai: kraštinė gera, vienas užmetimas, dvi sumegztos gerai, užmetimas, dvi sumegztos gerai ir t.t. baigiam kraštine akim. Kitą eilę išmezgam blogosiomis akimis.
didelis tau dekui
QUOTE(Miss Kristencio @ 2009 11 18, 12:05)
turiu paskaiciavimo schema . nzn kaip persiusti galiu paskaiciuoti, bet man truksta duomenu: koks pavyzdelio aukstis cm ir kiek ten eiliu?
Papildyta:
Papildyta:
Oi kaip gerai butu!!!!
tik nelabai supratau, kokio pavyzdelio duomenu truksta
Mano ismegzto pavyzdzio ismatavimai: 10cm plocio = 20 akiu. ilgio 10cm=27 eiles( 1cm = 3 eil.)
Mano megztinio ismatavimai:
Mezginio ilgis 68 cm = 204 eiles Rankoves riesas : 24cm
klubu apimtis 50cm = 100akiu Rankoves ilgis : 70 - 72 cm
krutines apimtis 50 cm
kaklas 21 cm
Tikiuosi viska, ko reikia surasiau. O kaip ta skaiciavimo programa vadinasi? panarstyciau interneta, gal netycia rasciau kur parsisiust. Butu labai naudingas dalykas
Programikė mezginio akių ir eilių paskaičiavimui
Tik jeigu toj lentelėj rasit kokius nors skaičiukus surašytus,tai nekreipkit į juos dėmesio ir vietoj jų rašykit savus - užmiršau ištrint
Tik jeigu toj lentelėj rasit kokius nors skaičiukus surašytus,tai nekreipkit į juos dėmesio ir vietoj jų rašykit savus - užmiršau ištrint
QUOTE(laimužėX @ 2009 11 19, 16:23)
Programikė mezginio akių ir eilių paskaičiavimui
DIDELIS DEKUI!!!
Man paskaiciavo reglana : akys sumezgamos kas 2-oje eileje. Tai cia po 1 aki is krastu? Dar man neaisku, kas 2-a eile, tai cia 1eilej sumegzt, po to 4eil, 7 eil ri t.t. skaiciuoju, kad 1eile geroji puse, 2eile bloga puse. ar teisingai?
gal galit paaiškint šituos mezgimo ženklus išskyrus gerasias ir blogasias akis
http://foto.kataloga...0...pg&id=20026
QUOTE(meškinija96 @ 2009 11 20, 16:08)
gal galit paaiškint šituos mezgimo ženklus išskyrus gerasias ir blogasias akis
gal rasit cia http://public.fotki....klaigq0-vi.html
labutis,gavau darzelyje darbelio tad klausiu jusu,gal galesite padet,reikia ziemos simbolikos,tai gal kuri turit paveiksliuku kuriuos butu galima ismegzt arba issiuvinet ant mezginio,labai lauksiu pasiulymu
QUOTE(ilona_24 @ 2009 11 22, 01:18)
labutis,gavau darzelyje darbelio tad klausiu jusu,gal galesite padet,reikia ziemos simbolikos,tai gal kuri turit paveiksliuku kuriuos butu galima ismegzt arba issiuvinet ant mezginio,labai lauksiu pasiulymu
Temoje "Spalvotas mezgimas"
Sveikos, prašom padėti, niekaip neatstosiu Kaip išmegzti skylutes? Ne sagom? Skaičiau kad kažkaip užmest, nesuprantu aš Pas auksarankes skaičiau, bet nelabai supratau...