Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimas pradedančioms

QUOTE(rasule4 @ 2009 10 21, 13:35)
Labas ,merginos,kas galite patarti? mano visi mezkiniai skersuojasi. Ar megzciau pynes,ar lygu rasta,ar koki kita,visa mezgiama detale skersuoja i kaire puse.na,jei megzciau kvadrata,gautusi vos ne rombas,kitaip nemoku paaiskinti. Kas zinot,kodel taip gali buti?

O siūlai kokie? Čia iš tų pačių bet ką bandant, ar ir iš bet kokių siūlų?
Pavyzduką įdėt irgi būtų sveika.
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2009 10 22, 12:48)
man irgi taip buna, bet tik kaip mezgu kiaurarasty...

ydomu kodel?

Viena iš galimų priežasčių - geras akis mezgat laisivau, nei blogas. Tai daro gana daug žmonių. Pabandykit išvirkščiąsias akis megzti puse nr. storesniu virbalu. dažnai tai padeda.
Atsakyti
Gal kas galėtumėt pamokint kaip kaklą padaryt? (pradžiai apvalų)
Nesigauna man gražiai nors užsimušk. verysad.gif
Atsakyti
esu zalia mezgeja blush2.gif ir turiu toki klausima 4u.gif
Noriu numegzti dukrai salika ir kad kitokios spalvos linijos eitu isilgai o ne skersai jo. ar reikia tada megzti is daug skirtingu siulu kamuoliuku? nu zodziu nelabai supratu kaip tai padaryti, gal galetumet padeti? 4u.gif
Atsakyti
sveikos,prisijungiu ir as prie visai zaliu mezgeju,noriu mazei kojinytes padaryt,kadaise mokykloj mezgiau bet primirsius,gal galit pagelbet kokia nuorodele imest su visais paaiskinimais,nes ten su peda prisimenu sunkoka.,ir seip kiek tu akuciu rinkt,kur siaurint kur platinnt ir tt.aciukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 10 24, 23:47)
sveikos,prisijungiu ir as prie visai zaliu mezgeju,noriu mazei kojinytes padaryt,kadaise mokykloj mezgiau bet primirsius,gal galit pagelbet kokia nuorodele imest su visais paaiskinimais,nes ten su peda prisimenu sunkoka.,ir seip kiek tu akuciu rinkt,kur siaurint kur platinnt ir tt.aciukas 4u.gif

aciu,bet jau radau kur kojinyciu temele thumbup.gif
Atsakyti
Labas, mezgėjėlės smile.gif

turiu gal ir juokingą problemą - kaip išmegzti skylutes sagoms? mezgu vaikišką megztinį, turi būti užsagstomas, o va, nesugebu skylučių padaryti doh.gif
Labai ačiū už patarimą iš anksto!
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2009 10 25, 17:10)
Labas, mezgėjėlės  smile.gif

turiu gal ir juokingą problemą - kaip išmegzti skylutes sagoms? mezgu vaikišką megztinį, turi būti užsagstomas, o va, nesugebu skylučių padaryti  doh.gif
Labai ačiū už patarimą iš anksto!

Ziurint kokio dydzio sagutes ir kokio storio mezginys. Man vaikiskam megztuke pakanka uzmetimo ir sumezgu dvi akis pries arba po uzmetimo. Gaunasi skylute. Didesnems sagoms tarkim gerojoj eilej uzdarau kelias akis, sekancioj eilej virs uzdarytu pridedu papildomu akiu tiek, kiek ir uzdariau.
Atsakyti
Gal kas galetu imesti schemute sio megstuko juostos http://keep4u.ru/ful...d9187851599/jpg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2009 10 24, 15:14)
esu zalia mezgeja  blush2.gif  ir turiu toki klausima  4u.gif
Noriu numegzti dukrai salika ir kad kitokios spalvos linijos eitu isilgai o ne skersai jo. ar reikia tada megzti is daug skirtingu siulu kamuoliuku? nu zodziu nelabai supratu kaip tai padaryti, gal galetumet padeti?  4u.gif

Taip, reikia tiek kamuoliukų siūlų, kiek spalvų juostų žadat daryti. Kad neliktų skylučių mezgant blogojoje pusėje reikia sukeisti abiejų spalvų siūlus.
Atsakyti
Labas, mamos,

Noriu pagalbos... Gal zinot, kur galima butu pasiskaityti, pasiziureti, kaip numegzt ta dali kelnyciu, kur guma versis, t.y. liemeni? 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kaip daryti kakla nugarinei daliai? Per viduri sumezgineti akis kazkaip ar kaip? nu nesijuokit tik tongue.gif
Atsakyti
kaip be vaselio ir siulu nr.parinkti vaseli ir siulus.lyg per migla pamenu,kad siulas kazkaip turi gulti i vaselio duobute blush2.gif nu turbut aiskai karasiau ko noriu.
Atsakyti