Sveikos. Noreciau ir as prisijungti i Jusu buri. Noriu nusimegzti skara, bet nelabai isivaizduoju nuo ko pradeti. Siulai (kid mohera) ir virbalai jau ant stalo, bet kas toliau? Neisivaizduoju koks butu tinkamas rastelis ir kaip graziai trikampi ismodeliuoti. Maciau ne viena forumiete yra mezgusios skaras, tai tikiuosi patarimu ir pamokymu! Aciu
[quote=meilikatyte,2009 09 23, 12:57]
labutis darbstuoles,as taip pat mokausi noriu nusimekst tiunika nu bet niekaip neissiverciu sio rastelio nerandu niekur akiu simboliu gal galit man padeti
http://public.fotki....aaikinimas.html
čia su "point" truputi papiešiau ženklus kreivokai, jei nesimatys tai galiu atsiūst į emeil'ą
labutis darbstuoles,as taip pat mokausi noriu nusimekst tiunika nu bet niekaip neissiverciu sio rastelio nerandu niekur akiu simboliu gal galit man padeti
http://public.fotki....aaikinimas.html
čia su "point" truputi papiešiau ženklus kreivokai, jei nesimatys tai galiu atsiūst į emeil'ą
nesuprantu kas neaiskutai ten ir yra surasyti akiu simboliai gal tu geriau rasta ikelk
QUOTE(BUCI @ 2009 09 30, 13:23)
Sveikos. Noreciau ir as prisijungti i Jusu buri. Noriu nusimegzti skara, bet nelabai isivaizduoju nuo ko pradeti. Siulai (kid mohera) ir virbalai jau ant stalo, bet kas toliau? Neisivaizduoju koks butu tinkamas rastelis ir kaip graziai trikampi ismodeliuoti. Maciau ne viena forumiete yra mezgusios skaras, tai tikiuosi patarimu ir pamokymu! Aciu
Man irgi butu idomu ismokti
QUOTE(neringata @ 2008 09 16, 12:14)
Turiu gan kvailoką kalusimą kuo skiriasi nuleidimas nuo sumezgimo? Gal nuleidimas yra kai suimi dvi akis, o išmegztą vėl gražini ant prieš tai buvusio virbalo (na tipo, kai mezginį užbaiginėji)?
QUOTE(Siguciuks @ 2009 10 01, 18:32)
Turiu gan kvailoką kalusimą kuo skiriasi nuleidimas nuo sumezgimo? Gal nuleidimas yra kai suimi dvi akis, o išmegztą vėl gražini ant prieš tai buvusio virbalo (na tipo, kai mezginį užbaiginėji)?
Visiškai tiksliai supratot.
Papildyta:
QUOTE(Tomike @ 2009 10 01, 18:37)
Norėčiau labai jūsų pagalbos Kaip reikia megzti vaikiškas kelnytes? Nu niekaip neiššifruoju Būčiau labai dėkinga jei kuri nors maždaug paiškintų nuo ko pradėt
Kelnytes galima megzti dviem būdais.
1. Mezgam nuo apačios atskirai kiekvieną klešnę ir ties klynuku sujungiam, uždėdamos papildomai akių.
2. Mezgame nuo viršaus, paplatinam ties klynuku, klynuko akis sumezgam ir tada mezgam kiekvieną klešnę atskirai.
QUOTE(Siguciuks @ 2009 10 01, 18:32)
as visiskai nematau skirtumo
ar galite parodyti kaip atrodo nuleidimas ir sumezgimas, nes as ko tais nesupratau
Kaip nuleisti akis:
Pirmas budas: Kai norime nuleisti akis virbalo pradz., pirma aki nukeliame, antra ismezgame ir perveriame per pirmaja.
Antras budas: Kai norime nuleisti akis virbalo pabaigoje arba viduryje, is karto per dvi akis perveriame mezgimo siula ir taip jas sumezgame i viena.
Dar norejau paklausti, kad megztuka lengviausia mezti yra paprasta, alie kimono, kur tik rankoves reikia platinti??
Norisi pabandyti numegzti sunui, bet kokio paprastesnio, nes tikrai ir taip teks ardyti jauciu Be jokiu rastu ir pynima, tiesiog mezgant trikotazu, gal kuri mezgeja gali pagelbeti, kaip tas darbelis turi prasideti ir kaip vykti??
sveiki visi, kadangi ir as esu zalia mezgime tai noriu paklaust ar pvz mezgant megztini akiu kiekis vienodas priekio ir nugaros?
QUOTE(nerfis @ 2009 10 06, 12:43)
sveiki visi, kadangi ir as esu zalia mezgime tai noriu paklaust ar pvz mezgant megztini akiu kiekis vienodas priekio ir nugaros?
Dažniausiai priekis keliomis akimis platesnis.
sveikos merginos, gal galit imesti kokiomacherinio sijono ar sunknes schema? mezgiau sijona ir per trumpas gavosi. norisi ideju pasisemti